je, nebi reko da je tako, al stvarno ih je gazio..al cijela talijanska 1.liga je ove sezone ni zakur*a...definitivno neigram na njih..arsenal je isto lijepo zgazio..kao i chelsea..
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 11.931
- |
- čitano: 3.759.386
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ću zveknit 2 na valenciu, pa kud puklo da puklo.
E ja obrnuto!!
E ja obrnuto!!
e ja necu nijedno...haha..previse mi je rizican taj par..
E ja obrnuto!!
e ja necu nijedno...haha..previse mi je rizican taj par..
ja stavio 35 kn na taj i jos 4 para
ja stavio 35 kn na taj i jos 4 para
Šta si igra?? Daj podijeli s nama kockarima
I? Jeste vidjeli kako je Real uništio Milan jučer? Moglo je biti 5-6:0 da je ušlo još par zicera, tko je ono rekao ne vidim razlog zašto bi Real pobijedio Milana? LOL
Po meni je Real bio bolji ali nije rasturio Milan. Real je oba gola da uz pono sreće i to se ne može reć da nije. Pirlo je krasno gađao u rašlje i Robinho je ima sjajan šut ali je Casillas bio bolji oba puta. Osim 2 gola, Real nije ima više nekih 100-postotnih prilika... Bolje su igrali ali nikako nisu rasturili Milan
I? Jeste vidjeli kako je Real uništio Milan jučer? Moglo je biti 5-6:0 da je ušlo još par zicera, tko je ono rekao ne vidim razlog zašto bi Real pobijedio Milana? LOL
Po meni je Real bio bolji ali nije rasturio Milan. Real je oba gola da uz pono sreće i to se ne može reć da nije. Pirlo je krasno gađao u rašlje i Robinho je ima sjajan šut ali je Casillas bio bolji oba puta. Osim 2 gola, Real nije ima više nekih 100-postotnih prilika... Bolje su igrali ali nikako nisu rasturili Milan
Ne želim se sad zaista svađat s tobom ali moram reći da je Milan bio apsolutno cijelih 90 minuta nadigran. Mogli su komotno bit osakaćeni da je Real bio malo prisebniji kod završnica akcija, tj da nije Amelia bio u formi
evo ti (ako ovo prode bogat sam :)))))
Auuuu banane . Ako ti to prođe, imaš i pivu od mene .
evo ti (ako ovo prode bogat sam :)))))
Auuuu banane . Ako ti to prođe, imaš i pivu od mene .
ja mislim da oce (ako prode placam pivu celom BUG-u :]]]]])
Evo, ja sam probao ovako nešto. Čisto da sam odigrao.
samo da kazem,pobojao si ulog ali ti je ostalo ovo pored(5kn si ulozio)
a i ne kuzim zasto skrivate ulog i dobitak....
Evo, ja sam probao ovako nešto. Čisto da sam odigrao.
samo da kazem,pobojao si ulog ali ti je ostalo ovo pored(5kn si ulozio)
a i ne kuzim zasto skrivate ulog i dobitak....
Hhahahha, fail
Hhahahha, fail
inter-tottenham sam igrao 3 ili vise gola. u nepunih 15min sam taj par pogodio..haha
inter-tottenham sam igrao 3 ili vise gola. u nepunih 15min sam taj par pogodio..haha
Ja sam tu keca odigrao, i vjerojatno ću pogoditi
LoL
Ne nećeš...hehe
Eto....gledam blogove od raznoraznih kolega...koliko ih je igralo majne 2,5 i na tottenham...to je čudo.
Doxy evo ti napokon Moskva pobijdila lol
Nevjerovatno. Gledam danas koeficijent na eto'o daje hattrick i mislim se bili opalio. 25 mislim da je bio. Još jedan gol i eto ga.
Evo valencia gubi. A sigurno nas sve iznenađuje manjak golova u nizozemskoj .
LoL
Ne nećeš...hehe
Eto....gledam blogove od raznoraznih kolega...koliko ih je igralo majne 2,5 i na tottenham...to je čudo.
Al je Redknapp kreten, pa to se vadi napadač a ne motor i glavni igrač momčadi.....ovako, kolaps
Nevjerovatno. Gledam danas koeficijent na eto'o daje hattrick i mislim se bili opalio. 25 mislim da je bio. Još jedan gol i eto ga.
Evo valencia gubi. A sigurno nas sve iznenađuje manjak golova u nizozemskoj .
Da. Ja sam igra +2.5 Twente - Werder
Da ... CSKA je dobila...koef 4,40 ... i ja fino strpljivo max bet na njih. Nisam htio na blog stavit jer bi bila sramota...4 puta zaredom igram na njih i gube. Reko ne želim gubit kredibilitet, a ako i pogodim ljudi će brijat da bubam napamet.
Da ... CSKA je dobila...koef 4,40 ... i ja fino strpljivo max bet na njih. Nisam htio na blog stavit jer bi bila sramota...4 puta zaredom igram na njih i gube. Reko ne želim gubit kredibilitet, a ako i pogodim ljudi će brijat da bubam napamet.
Sad idem komentirat na blog da si to rekao i citirat te hahaha
to ranger vodi :)))))
a ja stavio protiv nje i onaj tvoj par s bloga, oba izbubio
Nemože to Glasgow dobiti.........
Da. Ja sam igra +2.5 Twente - Werder
to je prakticki nemoguce..werder je dobar klub, al nevjerujem da ce tu bit vise od 3 gola..cisto sumnjam..
Nemože to Glasgow dobiti.........
kako nebi mogo...ja sam mislio na njega igrat, al sam odlucio da je ipak riskantno....al ja vjerujem da ce ostat ovaj rezultat..
Uh, "neizvjesno" je u Milanu........
benefica crveni karton..nema vise nade za njih..upravo u trenu pisanja lyon im je uvalio jos jedan gol, za ukupnih 2:0..
zasad ide ovako:
EDIT: schalke vodi 2:0...-> schalke vodi 3:0...
a valencija je izjednacila...hehe..sreca pa je nemam na listicu..haha