Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.759.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
miki1981 kaže...
Kora kaže...

Uh što mi idu ovakvi kurčeviti likovi na živce! Bokte mazo pa šta ti misliš da je on svemoćan i da zna rezultate iz budućnosti?! De odi leć......btw doxy odlična ideja ovo ubacivanje teleteksta! :)

Ja nigdje nisam ni rekao da on zna rezultet iz budućnosti, niti da sve pogađa, upravo suprotno, da ima pogrešaka, i da bi i ta mogla biti pogrešna, ali ako čovjek ima pozitivan skor kroz duže razdoblje onda da njegovo mišljenje vrijedi nešto. A ako se potrudiš pročitati šta se pisalo pred par dana vidjet ćeš da je odlučio ne stavljati objašnjenja na tipove, nego samo tipove.

Ali bez obzira na to, ja nigdje nisam rekao ni mislio ni insinuirao da on zna rezultate iz budućnosti, ni da je svemoćan...zato ne stavljaj mi riječi u postove.

A inače daj se malo smiri, jer taj komentar gore je bio više zahebantskog tipa...na što posebno ukazuje prvi dio rečenice

Jes vidio doxy? neznaš rezultate iz budućnosti i ništ ne pogađaš lolSmijeh, al te ukajla haha

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

I?

Kakvi su dojmovi nakon pređenih 70% današnjih tekmi :D ?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
14 godina
protjeran
doxy kaže...

I?

Kakvi su dojmovi nakon pređenih 70% današnjih tekmi :D ?

Čelzi me shebo, igrao sam +2.5 ali mogao sam si i misliti kad sam znao da neće biti Drogbe i Lamparda, to je odmah druga ekipa. Nije bilo iznenađenja, po meni nije iznenađenje čak ni Mančesterovih 2:2. Možda je iznenađenje Bayernovih lakih 3:0, s obzirom da se mogu komotno zvati FC Bolnica kako ovi jedni kažu haha

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Bayern se skrumpo užasno...Aston Villa imao sreće tokom tekme nemoguće. Gledam revieve tekmi u ne vjerujem. Ja baš uvijek nabasam na takve tekme...lol...pogotovo Modo - HV71, igram manje 5,5 ... i onda odigraju 5:1 ... s tim da u prvoj trećini ni jedan gol nije pao.

Eto Osijek - Dinamo 1:2 ... 2 penala na tekmi...ne nije prodana. Netko je stavio fine pare na penale.

EDIT:

Eto...i Kora, kak je završio Mainz :D :D ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 23:07 (doxy).
14 godina
protjeran
doxy kaže...

Bayern se skrumpo užasno...Aston Villa imao sreće tokom tekme nemoguće. Gledam revieve tekmi u ne vjerujem. Ja baš uvijek nabasam na takve tekme...lol...pogotovo Modo - HV71, igram manje 5,5 ... i onda odigraju 5:1 ... s tim da u prvoj trećini ni jedan gol nije pao.

Eto Osijek - Dinamo 1:2 ... 2 penala na tekmi...ne nije prodana. Netko je stavio fine pare na penale.

EDIT:

Eto...i Kora, kak je završio Mainz :D :D ?

Hehe, a morali su kiksat negdje......jbg, usput, Dinamo je 1:3 pobijedio, Bećiraj zabio u nadoknadi. Da Chelsea i mene shebo, al zato sam s drugim listićem pokrio današnje uplate i malo sam u plusu. Al kad god Dinamo pobjeđuje tekma je prodana, al ste likovi ljubomorni što je Dinamo najbolji NK u Hrvatskoj............Gledao sam Čelzi, ma kakav spor nogomet, vidi se koliko Lampard i Drogba nedostaju. Koliko ono prečki i stativi doxy? Jedno 50 lol. Pogodio sam i Barcu, Real, Werder, Arsenal, sve iznad 2.5 golova......doxy Dinamo Moskv kiksao protiv Dinamo Rige, a morali su i oni isto prestat pobjeđivati.

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Za jučer sam imao cca 20 parova. Fakat obilje i nisam znao koje stavit na blog. Ostale sam pogodio, čak sam i listić stavio da se vidi na blogu. A dobro je, pola objavljenih fulo, pola pogodio...fulani su fakat...neznam...prodane ili epski shebane.

Danas nek bude ko jučer i dobro je ... bitno da je plus!

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Za jučer sam imao cca 20 parova. Fakat obilje i nisam znao koje stavit na blog. Ostale sam pogodio, čak sam i listić stavio da se vidi na blogu. A dobro je, pola objavljenih fulo, pola pogodio...fulani su fakat...neznam...prodane ili epski shebane.

Danas nek bude ko jučer i dobro je ... bitno da je plus!

Neznam što te natjera da igraš na Osijek. Dinamo igra preporođen otkad je Halilhodžić došao.

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Neznam...prodana tekma, nema tu preporoda za takav klub preko noći.

Danas iznimno zanimljiv dan kaj se tiče europskog nogometa. Sutra još zanimljiviji ruski hokej.

16 godina
doxy kaže...

Sutra još zanimljiviji ruski hokej.

bome i silni tenis koji će bit u ponudi.. pa tamo skroz do kraja tjedna.. :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
doxy kaže...

Neznam...prodana tekma, nema tu preporoda za takav klub preko noći.

Danas iznimno zanimljiv dan kaj se tiče europskog nogometa. Sutra još zanimljiviji ruski hokej.

"Takav klub"? Šta bi tot trebalo značit? A i nije preko noći........al neću dalje, inače će ovo prerasti u nešto sasvim drugo :)

On topic, danas dobitak :))), stavio sam i još malo za noćno klađenje preko interneta Fluminense, Philliese i Colo Colo. Philadelphia po meni uz Yankeese prvi favorit lige, nema šanse da izgube 2 na svom terenu unutar 24 sata. Colo Colo prvi na tabeli i omjer poraza i pobjeda 10-1-1, trebao bi dobiti protivnika, Fluminense nakon brojnih kikseva u zadnje vrijeme protiv klubova iz vrha tablice MORA praktički dobiti ovu tekmu ako želi naslov. Vraća im se ključni igrač kako sam pročitao na jednom sajtu (nesjećam se koji) pa se barem nadam hehe

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Danas najslađa tekma mi Lyon...savršen koeficijent, maxi ulog solo :D :D :D . Odličan vikend.

EDIT:

I Sao Paolo isto neki zicer danas. Nije mi se dalo stavljat na blog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:43 (doxy).
15 godina
protjeran

a ja budala stavio na lille

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina

Jučer Man. Utd. danas Galatasaray. Baš me neće... Nadam se da će LP ovaj tjedan dat koju kunu :D

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
14 godina
protjeran
doxy kaže...

Danas najslađa tekma mi Lyon...savršen koeficijent, maxi ulog solo :D :D :D . Odličan vikend.

EDIT:

I Sao Paolo isto neki zicer danas. Nije mi se dalo stavljat na blog.

Poslušao sam te za Salzburg +5.5, thanks, a još si mislim stavit i na Viennu +5.5 vidim od svih ekipa najučinkovitiji su domaćini, puno daju ali i primaju dosta golova.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

i opet na moskvu doxy

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 9:41 (killer4987).
14 godina
protjeran

Evo moji jučer

Dinamo živi vječno
16 godina

FC Inter Turku - Myllykoski 1 1.95

IF Elfsborg - Helsingborgs IF 1.pol X 2.10

ukupna kvota 4.095

Hattrick

16 godina
protjeran
killer4987 kaže...

i opet na moskvu doxy

Ovo je prevršilo svaku mjeru, ti njihovi porazi. Nema teoretske šanse da spadnu iz lige, nema šanse da nabiju baš toliki zaostatak. Ak ovu ne dobiju, iduću stavljam 5k kn ak treba

15 godina
protjeran

kako su odigrali? btw, pogodio si drugo

16 godina
protjeran

Izgubili...ovo je nevjerojatno. Mislim da u europskom hokeju, upravo oni doživljavaju najveći pad. Mora i njima zasjat sunce. Igrao sam na jednom listiću solo više 5,5 golova. Aj bar nekaj na njima čovjek zaradi, makar gubili.

Za sutra updatean blog.

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Izgubili...ovo je nevjerojatno. Mislim da u europskom hokeju, upravo oni doživljavaju najveći pad. Mora i njima zasjat sunce. Igrao sam na jednom listiću solo više 5,5 golova. Aj bar nekaj na njima čovjek zaradi, makar gubili.

Za sutra updatean blog.

Hm. ja sam na Ufu igrao +5.5 vidim kao ludi zabijaju ali i dobivaju golove, i baš sad samo 3 gola na tekmi, i pazi ovo igram Padova 1 zabiju u 87 mislim i igro Malmo 1, koji iz 13 kola kod kuće odigranih imaju 12 pobjeda i 1 nerješeno i također u 87 dobiju gol i izgube prvu utakmicu kod kuće od prosječnog švedskog kluba.

Moje za sutra:

Spartak-Chelsea  2

Ajax-Auxerre  1

Arsenal-Šahtar  +2.5

HIFK-Karpat   1

PS- Real će vjerovatno dobit Milana, ali rizično mi je to stavljati, ne volim igrati na klub koji volim osim ako nije totalni favorit (Real), ovdje je favorit, ali ipak Milan nije totalni autsajder

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 21:05 (Kora).
14 godina
neaktivan

uf opeko se opet na man united nemam srece s njim i liverpoolom !!!

Nadam se da ce bayern dobit hsv (bas nemam srece !!!)))))

16 godina
protjeran

Opa...TENIS...

Stavio na Tursunov - Troicki ... zbroj gemova 1.set više 9,5...još ga igraju, 5:5...WIN WINBogataš.

Sutra su UŽASNE tekme. Bayern Munchen bi mogao totalno zgaziti...a vjerojatno je i iznenađenje s nerješenim ishodom. Možda bi se isplatilo stavit da gost prvi zabija gol.

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Opa...TENIS...

Stavio na Tursunov - Troicki ... zbroj gemova 1.set više 9,5...još ga igraju, 5:5...WIN WINBogataš.

Sutra su UŽASNE tekme. Bayern Munchen bi mogao totalno zgaziti...a vjerojatno je i iznenađenje s nerješenim ishodom. Možda bi se isplatilo stavit da gost prvi zabija gol.

Nevjerujem, mogao bi Bayern i kiksati. Ali Real neću da igram.....Doxy kakvi su koeficijenti inače za taj zbroj gemova prvog seta?

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Od 1,6 do 2,4

15 godina
protjeran

u kojoj se opce kladi kladite? ja na hattricku kojeg imamo u bircu, imajo dosta velke koeficijente, lagano za upravljat , sve ljestvice.... germania je uzas, premali koeficijenti

16 godina
protjeran

Supersport i Bet at Home.

Eto, noćni sam uvalio...MLB polufinale uzvrati.

Stavio da N.Y Yankees će osvojiti više od 3,5 poena (1,90).

I NHL N.Y Rangers - Colorado točno ili više 6 golova na tekmi. :D

Odo ćorit. Nadam se lovi ujutro.

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Stani nemoj još lol

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Kora kaže...
doxy kaže...

Stani nemoj još lol

lol. kaj?

zakaj?

14 godina
protjeran

Pogledaj  svoj Gmail :)))

Dinamo živi vječno
Nova poruka