Mozda je malo glupo pitanje ali nemojte niti odgovarat ako vam smeta. Mene zanima kako se vozi skuter,tj. recimo start imam kvacilo i sta moram prije gasa nego sto krenem drzat kvacilo i dali je to lijevo a desna je kocnica?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O Bože, skuteri inače imaju automatski prijenos, tak da ne postoje nikakvo kvacilo ili poluga za mjenjati brzine, imas gas i kocnicu, na lijevoj ruci je zadnja kocnica, a na desnoj di je gas je prva kocnica
O Bože, skuteri inače imaju automatski prijenos, tak da ne postoje nikakvo kvacilo ili poluga za mjenjati brzine, imas gas i kocnicu, na lijevoj ruci je zadnja kocnica, a na desnoj di je gas je prva kocnica
samo to sam htio znat. hvala legendo
kako je bolje kocit,zadnjom ili prednjom?
Samo ne koči prednjom na pjesku, ostalo ćeš sam skužit :)
LOL, pa ovisi gdje i kad, sta ja znam, pa kocis po potrebi, nema tu pravila, naucit ces. Ali pazi samo da npr u zavoju ne stisnes previse prvu kocnicu ili zadnju da ne prosklizne, uvijek gledaj na kamencice ili suder i tu onda nemoj kociti, mozes ali lagano
thnx :)
u pravilu se koči sa prednjom i zadnjom u isto vrijeme !
Ma ako vozi skuter od 50ccm (što je vrlo vjerovatno) dovoljno mu je pustit rucicu od gasa i brzina se smanji dovoljno.
da li sa 14 godina moze da se vozi skuter?
neznam kako je u tvojoj drzavi ali u hrvatskoj mozes voziti skuter sa navrsenih 16 godina te polozenim vozackim.