Kako povećati svoju vlastitu visinu?

poruka: 111
|
čitano: 102.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako povečati svoju vlastitu visinu?
Imam 17 god i visok sam oko 174/175 cm. Dakle, želio bih još narasti pa ako netko zna neka dobra istezanja neka napiše

Evo našao sam jedan video šta mislite o tome?
15 godina
neaktivan

Ako ti priroda nije dala visinu, tesko do nikako da mozes narast, ali imaju neke metode koje i nisu bas pouzdane.

Nemoj se zamarat s visinon.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Re: Kako povečati svoju vlastitu visinu?
puno pure i kiselog mlijeka uz konstantni hod po kisi. ako to ne upali (zbog upale pluca i slicno) onda ces stati sa rastom te od 45 ces se poceti smanjivati. ...
14 godina

no i ja sam ovaj mjesec navršil 17 pa sam visok 173 i kaj? pomiril sam se s tim i jbg xD. možda još narastem :P

17 godina

Bungee jumping!{#}

Mislim ako te to ne istegne, onda će ti bar (doslovno) doći "iz guzice u glavu" ako te Bog nije stvorio velikog, nećeš ni ti sam se "povečati"{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
a što su onda košarkaši neki superljudi???
14 godina
protjeran

treba se skupit ekipa koja zeli jos malo narast pa vas sve potrpamo u bus i furamo u Trakoscan, valjda u podrnmu jos imaju one sprave za mucenje pa vas bacimo na stol za istezanje :D

17 godina
odjavljen
Worgen000 kaže...
Imam 17 god i visok sam oko 174/175 cm. Dakle, želio bih još narasti pa ako netko zna neka dobra istezanja neka napiše

Kaj te hvata depra u vezi visine...? Ja sam npr stariji od tebe a niži (i to ne malo)... ne možeš protiv prirode {#}

16 godina

--

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:28 (dreammaker).
13 godina
odjavljen

Zašto želiš biti visok? {#}

15 godina
neaktivan

Bio sam kod jedne ruskinje,za kicmu.Dala mi je vjezbu da istegnem kicmu.Postupak je ovaj.Lezite na guzicu ispruzite noge ravno al da budu jedna pokraj druge.Spustite glavu,uhvatite rukama svaku nogu,idite postepeno prema napred,koda ce cuncate,ali ne smijete se vracati u pocetni polozaj,kad osjetite bol na tom mjestu stalno radite znaci idete stalno prema napred kicmom,ali da se unatrag vracate max 10 cm znaci nesmijete se ispravitit.Nakon vjezbanja polako se izravnate i osjecat ce te se drugacije kraljeznica ce biti istegnuta.

Objesite se za nesto,na primjer lojtre,noge su vam ispruzene,svojom tezinom tijelo protiscete prema dole.I da na pomenem ne smijete skociti dole,zbog toga sto cu se kraljesci ponovo skupiti.

16 godina
protjeran

Postoji ona metoda, ne znam tacno tko ju je otkrio, mozda neki kineski ili srpski doktor, davno sam gledao reportazu...

Bit je u tome da se kosti slome, razmaknu i zarastu (ili samo razmaknu u zglobovima, prvo je vjerovatnije). To se ponovi par puta i kao nov si.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina

ja sam 190 i nemas pojma kaj bi dao da sam bar 175 :D

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina

...

Life is Computers, Tobacos, Women, Trucks, you live better?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2022 1:28 (royalhero).
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Postoji ona metoda, ne znam tacno tko ju je otkrio, mozda neki kineski ili srpski doktor, davno sam gledao reportazu...

Bit je u tome da se kosti slome, razmaknu i zarastu (ili samo razmaknu u zglobovima, prvo je vjerovatnije). To se ponovi par puta i kao nov si.

da, čitao sam negdje neka je cura uradila, slome joj noge doktori pa ponovo rastu... užas...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina

Ima fora da ti prepile kosti (najčešće femur), razmaknu ih, između stave neke udlage široke do 3-4cm i onda to zarasta.

Jedina loša strana je ta što si nakon toga praktički godinu dana invalid {#} al hej, viši si za par cm {#}

edit:

Ja sam visok 195cm i kad god se vozim u busu proklinjem ljude koji te buseve projektiraju jer nemam kud s nogama.

Niš ne propuštaš.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:37 (underdog).
17 godina

Probaj s muskim stiklama. :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina

Pij puno dukat mljeka samo pazi jer ćeš morat kupit novu piđamu...

Ja imam 15 godina pa sam visok 193cm pa se ističem od svih za glavu, ja bih htio biti manji - nitko nije savršen i kako god da okrenemo nikome nevalja - live with that

edit: underdog, imam isti problem s nogama, pogotovo kad moram sjedit do prozora...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:39 (Vkm996).
14 godina
neaktivan
Worgen000 kaže...

Treniraj kosarku ! {#}

Say Hello To My Little Friend
16 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Ja sam 195 kad se ispravim, ali posto imam bolesna leđa najčešće sam oko 188-190cm. Tako da nastane šok među ljudima kad se uspravim.

Uglavnom, mi koji rastemo mnogo, makar ja, trpim velike bolove u nogama i leđima zbog toga. Budi sretan da to ne osjećaš.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan

kad ćete svi i ja ću, i ja sam 15(čak i nemam punih 15) a visok sam oko 193cm, kao i ovaj jedan iznad, u auta sa dvoja vrata ne sjedam jer jedva stanem, i ako sjedem onaj iza mene nema gdje noge jer do kraja pomaknem sjedište...

budite ono što jeste, ako ste visoki 160 cm, visoki ste 160 tako je kako je, svako i visok i nizak, i debeo i mršav ima svoju prednost, samo nadjite je :)

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina

Mislim, kakve sve probleme ljudi imaju gdje se bore za vlastite zivote, gladuju, boluju od svega i svacega a drugi bi povecali visinu {#} To ti je ono - dok je meni dobro, *ebe mi se za druge. Okay, nisam moralni policajac, ali se pitam kak to ljudima opce padne na pamet? {#}

14 godina
Mentalist kaže...
ukay1000 kaže...

Ja sam 195 kad se ispravim, ali posto imam bolesna leđa najčešće sam oko 188-190cm. Tako da nastane šok među ljudima kad se uspravim.

Uglavnom, mi koji rastemo mnogo, makar ja, trpim velike bolove u nogama i leđima zbog toga. Budi sretan da to ne osjećaš.

Ojacaj leda pa nece biti tako.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Vkm996 kaže...

Pij puno dukat mljeka samo pazi jer ćeš morat kupit novu piđamu...

Ja imam 15 godina pa sam visok 193cm pa se ističem od svih za glavu, ja bih htio biti manji - nitko nije savršen i kako god da okrenemo nikome nevalja - live with that

edit: underdog, imam isti problem s nogama, pogotovo kad moram sjedit do prozora...

Bas to ja imam 15 god i imam 199cm, morao sam  se iz ZG vracati u Makarsku (Skola-praznici-kuca), 8 sati sam morao sjediti u onom "craddle of pain"-u. Kad sam izasao imao sam osjecaj da ce mi popucat koljena ...

zoharbizo kaže...
Mentalist kaže...
ukay1000 kaže...

trol trol

Ja sam 195 kad se ispravim, ali posto imam bolesna leđa najčešće sam oko 188-190cm. trol trol trol

Ojacaj leda pa nece biti tako.

Kako?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:49 (GimmieCorsair).
16 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Mislim, kakve sve probleme ljudi imaju gdje se bore za vlastite zivote, gladuju, boluju od svega i svacega a drugi bi povecali visinu {#} To ti je ono - dok je meni dobro, *ebe mi se za druge. Okay, nisam moralni policajac, ali se pitam kak to ljudima opce padne na pamet? {#}

Nemoj sad biti smijesan. Da je "Kuda ide nase drustvo" sad otvorena, mozda bi i raspravili.

13 godina

....

Life is Computers, Tobacos, Women, Trucks, you live better?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2022 1:29 (royalhero).
15 godina
neaktivan

Ja imam 16 godina i visok sam 186cm i mislim da je to krajnje što ću narast.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
17 godina

Pa kao nizak bi morao biti sretan jer znas kako kazu - malim ljudima se neke stvari cine vecima {#}

15 godina

Ono novo mlijeko sto reklamiraju da rastes od njega {#} probaj nece ti naskodit

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
14 godina
neaktivan

A nemoj se zamarat s tim.Ja sam visok 172cm imam 15 godina, a htjeo bi bar da jos narastem 10cm

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice