Svi se mi sjećamo naše mladosti s osmjehom na licu. Jedino nam je zabava bila važna i uvijek smo pronalazili neki način da nam život bude ljepši. Imali smo neke lude avanture, zgode i nezgode, šaljive događaje koji bi se kadkad oteli kontroli. Spomen na takve događaje nikad ne prolazi bez smijeha pa zašto onda ne podijeliti ta iskustva sa drugima...
Ovu temu sam zamislio ovako - Pričam ti priču - a siguran sam da svatko od nas ima barem jednu u rukavu. Pucajte!

I tako smo se primili tog izuzetno zanimljivog posla. Prvo smo zatvorili neke rupe u obliku rozete sa bočnih strana tavana da beštje ne mogu van a onda smo nastojali uzeti najbolje primjerke koji su se nudili. Bio je to vraški posao. Golubovi su stalno prašili s jednog kraja na drugi, često nam udarajući u glavu, a da ne pričam koliko smo samo izgrebani bili. Perja je bilo na sve strane a zrak se najednom ispunio prašinom i tako pomiješan sa perjem postao je nepodnošljiv. Naposljetku smo dobro zatvorili te kutije i brže-bolje odpeljali do Jimmyjeve kuće.

Pa sam joj lepio zvaku na stolicu,lomio joj stolicu na kojoj sedi,cepao garderobu,sarao po njenoj kancelariji,krao joj pribor za pisanje,bezao u susednu grupu dece kod druge vaspitacice....Na kraju vise nije znala sa ce samnom,pa me je jedinog pustala da se sam vracam kuci posle rucka,jer sam gadno uzbunio i drugu decu ....