u gornjoj poruci darknesfairy je link jer ga nisan zna prepisat :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u gornjoj poruci darknesfairy je link jer ga nis an zna prepisat :)
Tak je i meni bilo prije, svaki puta sam upisao ili tri d ili tri y.
Odustao sam, sad ju zovem tetka DD...

jel bar zgodna?
jel bar zgodna?
Ne znam, nadam se da ću saznati jednog dana :)

btw situacija oko rtl cara/arendelle/refundacije novca se i dalje razvija, pregovori su teški i dugotrajni
inače ako ću već napraviti djelo koje vrlo vjerojatno nikad nije ranije napravljeno, a to je da kao autor knjige refundiram čitatelju novac koji je potrošio u knjižari jer nije zadovoljan sadržajem knjige, imam li pravo znati identitet dotičnog?
Lijepo sam ja napisao, odma "vratit" (tj. dat) pare i mirna Bosna. Ko rasprava sa ženom - "da draga" i ona je uvijek u pravu i ti si uvijek kriv. Platiš i ne pitaš.
P.S. Naravno da smiješ znati i objaviti identitet, otvori na blogu "reklamacije" ili knjigu (do you see what i did there) žalbi pa nek se vidi tko je čkapi.
Ja bi radije ispara te novce nego njemu da
čouk uči dok je živ. da san zna da će trakavica potrajati više od dvi godine, na nekoliko foruma i ko zna di još po internetu platija bi odma. ali sad nema nazad. ali zato ćemo cara spektakularno počastiti. dobiće pare i još puno toga.
kako bi bija siguran u njegov identitet prvo ćemo na teamviewer da vidim kako se ulogirava u forum gdje je baniran pa na skype pa onda ja uzimam token u ruke :)
dakle: rtl care - javi se stižu pare
ajmo mi ovi tjedan isparat 20 kuna u mihovila na pazaru :9
ajmo mi ovi tjedan isparat 20 kuna u mihovila na pazaru :9
Dogovoreno, nazovi kad dođeš znaš da radim 20 metara dalje
muči vrag te plaka misliće ljudi da si uhljeb
@ddarknessfairyy– apsolutno… vrlo mudra način privlačenja publike da čita one beckett-cigle na webu. Što se tiče dimenzija nema “otprilike”, šta misliš da su astronaut poslali “otprilike” u vasionu pa umjesto na mjesec sletili na sunce?
Dakle vanjske dimenzije: širina 39.5 cm visina 39.8 cm (jeben se nepreciznog) dubina 12.6 cm
Unutrašnje: širina 34.2 cm visina 34.6 cm dubina 10.1 cm
Ma jok, mislila sam odprilike ako se slučajno ne sjećaš mjera ili ti se neda mjerit.
Anyway zahvaljujem
Tak je i meni bilo prije, svaki puta sam upisao ili tri d ili tri y.
Odustao sam, sad ju zovem tetka DD...
Sorry dečki, znam da je nick zayeban. Takav je jer ako stavim bez duplog "D" stalno mi po stranicama kmeće "this username is taken"
jel bar zgodna?
Nije.
Ne znam, nadam se da ću saznati jednog dana :)
Samo se ti nadaj.
muči vrag te plaka misliće ljudi da si uhljeb
pa uhljebja sam se neloše
darkness ne virujen da nisi zgodna
Zgodna je garant, u našim godinama svaka je zgodna

vrlo mudar izrijek ugledni kolega
možda je čak i arendelle zgodna
vrlo mudar izrijek ugledni kolega
možda je čak i arendelle zgodna
Možda i je zgodna al brate previše filozofira

lako mi njoj deinstaliramo zvuk :)
lako mi njoj deinstaliramo zvuk :)
Ma lako meni za nju nego daj recept da ja mojoj deinstaliran zvuk

jebate stvarno moja je najornija za laprdat ujutro u 7 ipo u auti... moran se svadit s njome do 8 manje kvarat da umukne
jebate stvarno moja je najornija za laprdat ujutro u 7 ipo u auti... moran se svadit s njome do 8 manje kvarat da umukne
Moja je bodulica, jel ti triban još šta reć
Ebate zvučiš ko da ste prevalili sedamdesetu pa vam je sve ispod 30 zgodno
Čije? Jugoslovenske?!
Nemaš ti djete pojma...
Ebate zvučiš ko da ste prevalili sedamdesetu pa vam je sve ispod 30 zgodno
Dobro je sve do 50-te
Samo da vam malo pomognem po pitanju ddarknessfairyy AKA darkerica (dok je bila mlađa i aktivnija u birtiji i night klubu). Med i mlijeko, uvijek spremna utrčati s kakvom delikatesom, dok ne shvatiš da već 10 put prenosiš brdo kolaca s jednog mjesta na drugo (inače modus operandi svakog oženjenog muškarca). Slaba je na rambox , ne kužim zbog čega ali to je tako.
Slaba je na rambox , ne kužim zbog čega ali to je tako.
CCccc ma nisam, samo mu volim pit živce na slamčicu
Uostalom već sam ti rekla da nema potrebe da budeš ljubomoran, znaš da tebe najviše volem samo moram šutit da me tvoja bolja polovica ne skalpira nožem za guljenje krumpira
CCccc ma nisam, samo mu volim pit živce na slamčicu
Uostalom već sam ti rekla da nema potrebe da budeš ljubomoran, znaš da tebe najviše volem samo moram šutit da me tvoja bolja polovica ne skalpira nožem za guljenje krumpira
Eto koliko me voliš, sad sam zaradio mjesec dana na kuruzi (naravno u kutu) te kao nagradu vodu i zelenjavu (ništa mesa za mene).
Dobar dan, kupio sam knjigu od Homera, Ilijada. Gdje mogu naći Homera da mi vrati novce, nisam pola knjige razumio. Jeli to ovaj iz Simpsona i koji mu je nick na forumu?
Dobar dan, kupio sam knjigu od Homera, Ilijada. Gdje mogu naći Homera da mi vrati novce, nisam pola knjige razumio. Jeli to ovaj iz Simpsona i koji mu je nick na forumu?
Nešto si pobrkao. Ilijadu i Odiseju je napisao Broj Jedan.
Nešto si pobrkao. Ilijadu i Odiseju je napisao Broj Jedan.
Ne kolega, nipošto. Dajte se držite činjenica. Napisao ih je Homer, Broj Jedan je bio sudionik oba ta događaja samo je bio u "undercover" misiji.