Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
Humor

Moj pas nema nos...

Pa kako onda miriše?

Grozno

Monty Python

mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan
RE: Humor
powerslave kaže...

Otac grdi sina:
- "Kakve su vam to blesave igre! Još ćete razbiti glavu jedan drugome! Zar se ne znate igrati normalno? U moje vreme smo se mi igrali lepih igara. Moj drug stavi sebi jabuku na glavu i ja uzmem luk i strelu i onda.... eh.... da.... danas bi mu bilo 45 godina..."

Mladic, izgubljen u sumi, luta okolo i na kraju nailazi na jednu kucicu. Vrata mu otvara jedan stari Kinez sa dugom bradom. 
- "Izgubio sam se", rece mladic. "Mogu li prespavati kod vas?" 
- "Naravno", rece Kinez, "ali pod jednim uvjetom. Ako makar taknes moju kcerku, primijenit cu na tebi tri najstrasnije metode kineskog mucenja." 
- "U redu", rece mladic, i ude unutra. 
Malo prije vecere, starceva kcerka je sisla niz stepenice. Bila je mlada i vrlo lijepa. Ocigledno joj se mladic svidio, jer nije mogla oka skinuti s njega za vrijeme jela. Medutim, sjetivsi se sto je starac rekao, mladic ju 
je ignorirao i otisao poslije vecere u krevet. Ipak, nije mogao izdrzati i te noci se usuljao u njenu sobu i proveli su noc zajedno. U zoru, vratio se u svoju sobu, izmoren ali sretan. Probudivsi se, osjetio je pritisak na grudima. Otvorio je oci i vidio ogromnu stijenu na grudima. Na plafonu je bila poruka: 
- "Kinesko mucenje #1: Velika stijena na grudima." 
- "Jako mi mucenje", pomisli mladic. "Ako je to najbolje sto starac moze smisliti, nema problema." 
Podigao je stijenu, otisao do prozora i bacio je van. Na zidu pored prozora ugledao je drugu poruku: 
- "Kinesko mucenje #2: Stijena vezana za lijevo jaje." 
U panici, mladic pogleda dolje i shvati da se konopac skoro zategao. Misleci da je bolje imati nekoliko slomljenih kostiju neko biti kastriran, on skoci kroz prozor za stijenom. Dok je padao, na zemlji ispred kuce ugleda trecu poruku: 
- "Kinesko mucenje #3: Desno jaje vezano za nogu od kreveta."

hehe dobar dobar
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
neaktivan
Humor

evo jedan

nazove Mujo Fatu na mobitel

i pita ej Fato di si Ti?

pa na Savi!

Kako na Savi??

Pa evo ti ga pa ga pitaj

i jos jedna slikica dolje

Ljudi imaju ukusa................................................. Ljudi imaju ukusa.................................................
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
protjeran
Humor

kako crnogorci piju čaj legnu ispod lipe i čekaju da padne kiša

17 godina
Humor

Evo i od mene još nekolike, nisam odavno Smijeh

(druga mi je najbolja - student koji spava)

Vjeverica haker Vjeverica haker
Student! Student!
Moderni roditelj Moderni roditelj
zecevi zecevi
wc školjka wc školjka
uspio je! uspio je!
Svako ima pravo na moje mišljenje
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

aaaaah isuse nebi uso u taj wc di je ona wc skoljka sereš ono te obaci u zrak i po proljevi cijelu kupaonu :)
16 godina
neaktivan
Humor

isuse ovi japanci su bolesni ali legende

17 godina
Jebasu123 kaže...

isuse ovi japanci su bolesni ali legende

lol predobro koji carevi,Smijeh legende
fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema Win or lose, on the booze. i nogom u guzicu je korak naprijed when i'll be rich, you'll be my bitch Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
Humor

Smijeh

________ ________________
17 godina
neaktivan
Humor

.Osmijeh

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 16:31 (macak).
16 godina
neaktivan
macak kaže...

.Osmijeh

skoro se nista nevidi
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...
kemal_r kaže...

aaaaah isuse nebi uso u taj wc di je ona wc skoljka sereš ono te obaci u zrak i po proljevi cijelu kupaonu :)
 omg imas mali vokabular
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Humor

evo jedna slika

takav miš ima moja doktorica o_O

hehe bas je fora hehe bas je fora
17 godina
neaktivan
macak kaže...

.Osmijeh

Odakle je ovaj "književnik" Ne vjerujem da će svi razumjeti, al moji Zagorci budu sigurno :D
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
16 godina
neaktivan

lol :)

16 godina
protjeran
Horagio kaže...
macak kaže...

.Osmijeh

Odakle je ovaj "književnik" Ne vjerujem da će svi razumjeti, al moji Zagorci budu sigurno :D
 vec sam razumelo!
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Humor

Poštovana tehnička podrško,

prošle godine sam unaprijedila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primijetila sam da novi program pravi neočekivane promjene u modulu za knjiženje. Ograničio je pristup Cvijeće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0 Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao sto su Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam sto znače, kao sto su HNL 5.0 i NBA 3.0, s druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje kuće 2.6 jednostavno sruše cijeli sistem. Probala sam situaciju očistiti programom Kvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na žalost nisam ništa postigla. Očajna !!

Draga Očajna,

niste obratili pažnju na deklaraciju: Dečko 5.0 je zabavni paket, a Suprug 1.0 je operativni sistem. Pokušajte unijeti slijedeće komande C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebala aplikacija Suprug 1.0 automatski pokrenuti program Krivica 3.0 i Cvijeće 7.0. Ali upamtite, pretjerana upotreba ove metode može pokrenuti Neprijatnu tišinu 2.5 i Alkohol 6.1! Nikako ne instalirajte Svekrvu 1.0 i ne pokušavajte reinstalirati neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obje ove aplikacije nisu podržane i samo ce srušiti Suprug 1..0 sistem. U biti, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može naučiti nove aplikacije tako brzo. Razmislite o nabavi novog softvera, osobno preporučujem Zacinjena hrana 5.3 i Seksi donji veš 1.0 . Oprezno koristite aplikaciju Kvocanje, jer može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete obrisati Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9..8. To je veoma teško izvesti pravilno jer može doći do resetiranja sustava Suprug 1.0 koje je bespovratno i zahtjeva instalaciju Suprug 2.0.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

prošle godine sam unaprijedila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primijetila sam da novi program pravi neočekivane promjene u modulu za knjiženje. Ograničio je pristup Cvijeće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0 Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao sto su Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam sto znače, kao sto su HNL 5.0 i NBA 3.0, s druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje kuće 2.6 jednostavno sruše cijeli sistem. Probala sam situaciju očistiti programom Kvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na žalost nisam ništa postigla. Očajna !!

Draga Očajna,

niste obratili pažnju na deklaraciju: Dečko 5.0 je zabavni paket, a Suprug 1.0 je operativni sistem. Pokušajte unijeti slijedeće komande C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebala aplikacija Suprug 1.0 automatski pokrenuti program Krivica 3.0 i Cvijeće 7.0. Ali upamtite, pretjerana upotreba ove metode može pokrenuti Neprijatnu tišinu 2.5 i Alkohol 6.1! Nikako ne instalirajte Svekrvu 1.0 i ne pokušavajte reinstalirati neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obje ove aplikacije nisu podržane i samo ce srušiti Suprug 1..0 sistem. U biti, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može naučiti nove aplikacije tako brzo. Razmislite o nabavi novog softvera, osobno preporučujem Zacinjena hrana 5.3 i Seksi donji veš 1.0 . Oprezno koristite aplikaciju Kvocanje, jer može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete obrisati Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9..8. To je veoma teško izvesti pravilno jer može doći do resetiranja sustava Suprug 1.0 koje je bespovratno i zahtjeva instalaciju Suprug 2.0.

Dobar i poucan Smijeh
Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne. ------------------------------------ Bolje imat goluba na grani nego ninja-vrapca u ruci, koji je još imao loš dan.
16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Dobar i poucan Smijeh
 zanimljivo... točno tako je u stvarnom životu...
16 godina
neaktivan
Humor

Prebolesno. HAhahahahahahahahaha!!!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Draga Očajna,

fora je hehehe pogotovo ovo svekrva 1.0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Draga Očajna,

Predobar!!!
Evo jedan "bolan" video:
Obavezno pogledajte.....
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan
Humor

https://www.youtube.com/watch?v=bmMEddx9w-I&feature=related

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 13:18 (skills).
16 godina
neaktivan
Humor

Oba videa su preeeeeebolesna!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!SmijehSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

(...)

virus ljubavnica xd

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too! ____________________ My grandmother is watching you!
17 godina
neaktivan
Humor

u HL serijalu

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka!
16 godina
Humor

super klip

https://www.youtube.com/watch?v=rhskSbh6EbA&feature=related

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
Humor

i ovaj

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

super klip

https://www.youtube.com/watch?v=rhskSbh6EbA&feature=related

hehe ovaj mi je bolji od onoga hh ovi skoce zajedno a ova odleti i capi mu ljesnjak hehe kako zakon
16 godina
neaktivan
Humor

evo blog

tamo dolje imate novu parodiju jebe*o doba i pingvine samo malo spustite i naci cete

od wrbavorksa

http://wrbavorks.blogspot.com/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice