nema veze sa bugom, ali nisam mogao odoljeti, a da ne postavim, pa da se svi zajedno malo nasmijemo..
Radi se naime, o specijalnoj, najnovijoj piratskoj verziji Tomb Raidera..
Prosudite sami:
nema veze sa bugom, ali nisam mogao odoljeti, a da ne postavim, pa da se svi zajedno malo nasmijemo..
Prosudite sami:
Prosudite sami:
joj, šta sam ja takvih dobio
Je,a mozda su oba dvije igre gore.podijeljene na 2 dvd-a
Weee moja najdraža tema je opet otkljucana, sad mogu opet aktivno sudjelovat na forumu Jao pa tu si i novi smailici, aff predugo me nije bilo na ovom forumu
Ne znam di bi ovo stavio pa cu ovdje i tice se moderatora luxa
@LUXX , boli me k sta si mi dao zuti karton no ako sam ga ja popio u svojoj temi, onda su jos najmanje dvojica ili trojica trebali dobit zuti medu kojima je i nexeem koji je stalno vuko offtopic i pricao nebuloze koje nemaju veze sa temom..
eto samo to.. ako nemozes klasicnom spameru dati zuti onda nek sve ide k vragu...
s poštovanjem.
Sve skupa su podijeljena 4 kartona u tom threadu.
Naxeem nije spamer nego samo voli pametovat.
Ali sve ukupno ima smisla što govori.
Šta se svi bunite toliko oko tih žutih kartona?
Nije to ništa drugo nego opomena.
Drugi kartoni su gadni ako ih se dobije.
Sve skupa su podijeljena 4 kartona u tom threadu.
Naxeem nije spamer nego samo voli pametovat.
Ali sve ukupno ima smisla što govori.
Šta se svi bunite toliko oko tih žutih kartona?
Nije to ništa drugo nego opomena.
Drugi kartoni su gadni ako ih se dobije.
Joj tox sad prelaziš u filozofiju.
Boli te taj kartoncic koji sam ti dao jer sam morao a mogao sam ti dati i deblji.
Ali sve vas boli što naxeem nije dobio karton.
Zašto ga svi napadate?
Kad god se on negdje pojavi svi odmah viču spamer i slicno.
Jel netko možda jalan na broj njegovih postova?
Ajd prestanite sa budalaštinama vec jednom.
Koda je smak svijeta ako naxeem ne dobije karton i kao on smije radit kaj hoce.
Ajde kad su svi toliko pametni postanite vi modovi pa da vas vidim kak cete vi to regulirat.
Lako bit biser i sve ocrnjivat a kad se traži požrtvovnost za forum onda svi bježe.
Misliš da on ima toliko postova zato što potpisuje svaki thread?
Ima smisla to što piše.
Procitaj si malo njegove postove pa ceš vidjet prije nego što kreneš napadat zašto ovo ili ono.
I dalje je na meni da odlucim kome cu dati karton i s kojim razlogom i trajanjem.
Svima ostalima preostaje prijaviti thread ili javiti supermodovima ako nisu suglani sa radom moderatora.
Točka.
Ali covjece ti otvaras temu u kojoj se hvalis da si kupio karticu koja kosta kao jeftinija konfa. To je po sebi ok, ali bilo je normalno da ocekivas raspravu o isplativosti, iskoristenosti, kurcenju, itd... Nemoj se onda zaliti.
Imao si triple sli, svi smo znali da imas triple sli, sve super i ti onda otvaras temu u kojoj se oprastas od triple sli. Ma daj, to je isto krajnje neozbiljno i mozda si i tad zasluzio karton, samo sto su ti progledali kroz prste.
Znam da ces reci da ti nije bila namjera hvaliti se, isto kao sto ces reci da sam i ja jedan od ljubomornih.
Pa svi imaju ispade gdje potrose hrpu love na neki svoj gust, samo je razlika da oni stvarno gustaju, a ne hvale se okolo.
To je razlika izmedju kupovine za gust i kupovine za hvaljenje.
Ali covjece ti otvaras temu u kojoj se hvalis da si kupio karticu koja kosta kao jeftinija konfa. To je po sebi ok, ali bilo je normalno da ocekivas raspravu o isplativosti, iskoristenosti, kurcenju, itd... Nemoj se onda zaliti.
Imao si triple sli, svi smo znali da imas triple sli, sve super i ti onda otvaras temu u kojoj se oprastas od triple sli. Ma daj, to je isto krajnje neozbiljno i mozda si i tad zasluzio karton, samo sto su ti progledali kroz prste.
Znam da ces reci da ti nije bila namjera hvaliti se, isto kao sto ces reci da sam i ja jedan od ljubomornih.
Pa svi imaju ispade gdje potrose hrpu love na neki svoj gust, samo je razlika da oni stvarno gustaju, a ne hvale se okolo.
Kao prvo, Toxic, ti si taj koji je najprije pitao što da kupi, a onda se u posebnoj temi cijelom forumu hvalio o tome što si kupio.
S obzirom da nemamo forum "samohvale" nekako tu spada iako se tema nakon prvog posta već iz publici korisnog benchmarka razvila u raspravu o isplativosti kupnje tvoje ili neke druge kartice i to tvojim pitanjem.
Kako je tema takva kakva jest, niti jedan moj post nije off-topic jer se svaki tiče grafičkih kartica, tvoje grafičke kartice i njenih performansi.
S nikime se ja nisam "zakačio" već smo raspravljali o nasljednicima GT200 serije i točnosti informacija koje dobivamo s različitih strana, izglednosti dolaska novih modela na tržište i njihovih karakteristika i performansi - sve unutar teme "vidi mene i moje GTX295". Kao što možeš pročitati vidiš, naša rasprava nije bila nimalo "neugodna".
Eventualan offtopic je kada si ti spomenuo (ili netko drugi) kako se radi o ljubomori (vis a vis mog komentara da GTX295 ne smatram osobito isplativom kupnjom u skoro ožujku 2009.) i ja sam unutar jednog posta odgovorio da o tome nema govora jer i tek maleni dio hardvera koji imam višestruko nadilazi cijenu te kartice.
Pravi offtopic i razlog zbog kojeg si dobio karton (i ti i neki drugi) je rasprava o tvom bavljenju nogometom na forumu o hardveru i temi o tvojoj kupnju kartice GTX295. Taj isti off-topic potaknut je korisnikom koji se, vidi vraga, s nekim vrijeđa "noob, nemoj ti meni noob" i nekoliko uskličnika, ali na kraju posta hvali tebe i tvoj nogomet, na što se naravno ti nadovezuješ i rasprava odlazi posve krivim tokom.
Jasno mi je da si u temi gdje se hvališ kupnjom očekivao samo ovakve ili ovakve postove, ali ako već otvaraš temu na forumu, moraš imati na umu da je tada to javna tema i da se ne mora svatko složiti s tvojim očekivanjem da se tvoj potez samo hvali. Inače ne zatvaramo teme na zahtjev niti od autora.
S obzirom da sam primijetio da ti neke stvari nisu jasne i da u nekim stvarima nemaš ni osnovna znanja (npr. o FPS-ovima) pokušao sam ti pojasniti svoje stajalište i razloge zašto je nešto kako je i zašto ja mislim stvari koje mislim, ali izgleda da si ti neke činjenice shvatio kao opasnost da pomisliš da ti kupnja i nije tako idealna, pa si se malo pobunio protiv "off-topica o GT300 i skalabilnosti" u temi o "GTX295" usput komentirajući "nogomet". LOL?
Ni definicija riječi "spam" ti nije baš jasna... ali nećemo o tome.
Jednu stvar doduše jesi u pravu - da, jako puno pišem i apstinencijom se liječim od te loše navike uzrokovane skoro 15-satnim buljenjem u ekran. Moja greška što uz to postanem jako naporan u pokušajima da nekog uvjerim u nešto iako i znam da je to besmisleno.
EDIT: mene se nitko ne mora bojati. Niti grizem niti se koristim moderatorskim alatima za takve stvari. Ipak imam puno više od 12 godina.
Kao prvo, Toxic, ti si taj koji je najprije pitao što da kupi, a onda se u posebnoj temi cijelom forumu hvalio o tome što si kupio.
S obzirom da nemamo forum "samohvale" nekako tu spada iako se tema nakon prvog posta već iz publici korisnog benchmarka razvila u raspravu o isplativosti kupnje tvoje ili neke druge kartice i to tvojim pitanjem.
Kako je tema takva kakva jest, niti jedan moj post nije off-topic jer se svaki tiče grafičkih kartica, tvoje grafičke kartice i njenih performansi.
S nikime se ja nisam "zakačio" već smo raspravljali o nasljednicima GT200 serije i točnosti informacija koje dobivamo s različitih strana, izglednosti dolaska novih modela na tržište i njihovih karakteristika i performansi - sve unutar teme "vidi mene i moje GTX295". Kao što možeš pročitati vidiš, naša rasprava nije bila nimalo "neugodna".
Eventualan offtopic je kada si ti spomenuo (ili netko drugi) kako se radi o ljubomori (vis a vis mog komentara da GTX295 ne smatram osobito isplativom kupnjom u skoro ožujku 2009.) i ja sam unutar jednog posta odgovorio da o tome nema govora jer i tek maleni dio hardvera koji imam višestruko nadilazi cijenu te kartice.
Pravi offtopic i razlog zbog kojeg si dobio karton (i ti i neki drugi) je rasprava o tvom bavljenju nogometom na forumu o hardveru i temi o tvojoj kupnju kartice GTX295. Taj isti off-topic potaknut je korisnikom koji se, vidi vraga, s nekim vrijeđa "noob, nemoj ti meni noob" i nekoliko uskličnika, ali na kraju posta hvali tebe i tvoj nogomet, na što se naravno ti nadovezuješ i rasprava odlazi posve krivim tokom.
Jasno mi je da si u temi gdje se hvališ kupnjom očekivao samo ovakve ili ovakve postove, ali ako već otvaraš temu na forumu, moraš imati na umu da je tada to javna tema i da se ne mora svatko složiti s tvojim očekivanjem da se tvoj potez samo hvali. Inače ne zatvaramo teme na zahtjev niti od autora.
S obzirom da sam primijetio da ti neke stvari nisu jasne i da u nekim stvarima nemaš ni osnovna znanja (npr. o FPS-ovima) pokušao sam ti pojasniti svoje stajalište i razloge zašto je nešto kako je i zašto ja mislim stvari koje mislim, ali izgleda da si ti neke činjenice shvatio kao opasnost da pomisliš da ti kupnja i nije tako idealna, pa si se malo pobunio protiv "off-topica o GT300 i skalabilnosti" u temi o "GTX295" usput komentirajući "nogomet". LOL?
Ni definicija riječi "spam" ti nije baš jasna... ali nećemo o tome.
Jednu stvar doduše jesi u pravu - da, jako puno pišem i apstinencijom se liječim od te loše navike uzrokovane skoro 15-satnim buljenjem u ekran. Moja greška što uz to postanem jako naporan u pokušajima da nekog uvjerim u nešto iako i znam da je to besmisleno.
EDIT: mene se nitko ne mora bojati. Niti grizem niti se koristim moderatorskim alatima za takve stvari. Ipak imam puno više od 12 godina.
@Nexeem ne baljezgaj gluposti, vidi postove od mtpola di se kvacio na moj zivot get a life to se tice bilo koga koji kupuje skuplji hw..
Ja sam njemu odgovorio cime sa ja to bavim i sta sam da dokazem da ipak vodim kakav takav uredan i komotan zivot u kojem trenutno uzivam nikad neznam sta ce biti.
Onda se tu nekoliko postova poslje nadovezao neko da se bavi nogometom ovo ono ja sam samo potvrdno odgovorio no to je isto kao i sta si ti skretao temu na procesore i neke glupe zakljucke o fps-u u igrama di procesor na 2.4ghz radi isto kao i na 3.8ghz majke mi ako te sada nebi pozvo kod mene da sjednes za moj komp, najprije ti stavina procesor na 2.4ghz i onda na 3.8ghz di dobivam 10% i vise bolji rezultat , sta se tice igara tipa cod 4 i cod 2 , tu apsolutno te nadmasujem u svakom pogeldu u znanju i svemu sta se tice tih igara di treba cim veca frkvencija procesora da bi drzala 250 lock kao beton sve ispod 3.5ghz za mene ne valja i tu je raspravi kraj ali ti citas google umjesto da se sam uvjeris u to i sta je najgore mene uvjeravas u nesto sta ja totalno znam, naravno da necu vidjet razliku izmedu 2.4ghz i 2.6ghz ali opet ocu u benchmarku vantage i 3dmark06 sigurno..
Sta ti jos moram napisat kako bi skuzio opce u cemu se radi..
Neka mi luxx ili neko da i deset zutih ako sam ja to zasluio onda svaka cast no ako sam i ja onda si i ti i ostala ekipa koja se bavi proucavanjem mojeg financijskog i zivotnog stanja..
Niti jedna moja tema nije otvorena za presaravanja i ovim putem obecajem svima da vise nece vidjet niti jedan moj hw na djelu bilo to vama zao ili ne uopce me ne interesira sta mi nekto nece vjerovat da ja to imam.. eto ljudi sada stvarno dosta od mene u ovoj temi..
...
Niti jedna moja tema nije otvorena za presaravanja i ovim putem obecajem svima da vise nece vidjet niti jedan moj hw na djelu bilo to vama zao ili ne uopce me ne interesira sta mi nekto nece vjerovat da ja to imam...
Dajte ljudi tejk it izi...
@Nexeem ne baljezgaj gluposti...
< slurp >
... glupe zakljucke o fps-u u igrama di procesor na 2.4ghz radi isto kao i na 3.8ghz majke mi ako te sada nebi pozvo kod mene da sjednes za moj komp, najprije ti stavina procesor na 2.4ghz i onda na 3.8ghz di dobivam 10% i vise bolji rezultat , sta se tice igara tipa cod 4 i cod 2 , tu apsolutno te nadmasujem u svakom pogeldu u znanju i svemu sta se tice tih igara di treba cim veca frkvencija procesora da bi drzala 250 lock kao beton sve ispod 3.5ghz za mene ne valja i tu je raspravi kraj
.... naravno da necu vidjet razliku izmedu 2.4ghz i 2.6ghz ali opet ocu u benchmarku vantage i 3dmark06 sigurno..-
@Nexeem ne baljezgaj gluposti...
< slurp >
... glupe zakljucke o fps-u u igrama di procesor na 2.4ghz radi isto kao i na 3.8ghz majke mi ako te sada nebi pozvo kod mene da sjednes za moj komp, najprije ti stavina procesor na 2.4ghz i onda na 3.8ghz di dobivam 10% i vise bolji rezultat , sta se tice igara tipa cod 4 i cod 2 , tu apsolutno te nadmasujem u svakom pogeldu u znanju i svemu sta se tice tih igara di treba cim veca frkvencija procesora da bi drzala 250 lock kao beton sve ispod 3.5ghz za mene ne valja i tu je raspravi kraj
.... naravno da necu vidjet razliku izmedu 2.4ghz i 2.6ghz ali opet ocu u benchmarku vantage i 3dmark06 sigurno..-
Sada ćemo lako već dobit karton.. bilo bi lakše da smo ovo obavljali u onoj temi.
Evo ti moj odgovor.
EDIT: Odgovaram ti ovdje na post ispod jer nema smisla da ovdje rastežemo, a o ovoj temi se nema što više reći jer se vrtimo u krug.
Da. Između 2.4 i 2.6 nema nikakve korisne razlike. Razlike dakako ima, ali isto kao što je meni možda lijeva ruka duža od desne, ali nedovoljno da bude vidljivo iako je preciznim alatima sigurno mjerljivo (benchmark).
Što je najbolje, cijelo to spominjanje procesora je rezultat mog odgovora ne tebi, nego nekom drugom korisniku na komentar da nema smisla kupiti bijesnu karticu bez bijesnog procesora, što ja odlučno opovrgavam i u odgovoru koji sam ti tu linkao.
Inače, kod tog overclocka ubrzanje najviše daje sabirnica, a manje sama frekvencija procesora jer je, kao što sam također već rekao, SLI-u najvažnija memorijska propusnost.
EDIT: Veliki Brate, ja sam ih imao 8 žutih :)
Sada ćemo lako već dobit karton.. bilo bi lakše da smo ovo obavljali u onoj temi.
Evo ti moj odgovor.
Sada ćemo lako već dobit karton..
vrlo ste me inspirirali u zadnje vrijeme, evo vam nesto za razmisljanje.... :) http://hardwarecentar.com/index.php/Kolumne/Muke-po-fps-u
Opet će zatvoriti temu
Opet će zatvoriti temu
Lockace temu. De otvorite temu Brzina izvodjenja igri u zavisnosti od CPU-a i tamo se prepirite.
Ako necete vi, ja cu, pa tamo ratujte ako imate volje.
Dobro si ti znao šta ćeš uzet toxic! Samo si se po mojem mišljenju išao hvalit sa novom ultra skupom grafom. Kak ti očekuješ da ti ovi pomognu pri odabiru grafe, a imaju neku staru radeonku 9550 i neznaju ni šta je sli ni crossfire, a kamoli da naprave print screen , a da stave link koji radi nedaj Bože...
Dobro si ti znao šta ćeš uzet toxic! Samo si se po mojem mišljenju išao hvalit sa novom ultra skupom grafom. Kak ti očekuješ da ti ovi pomognu pri odabiru grafe, a imaju neku staru radeonku 9550 i neznaju ni šta je sli ni crossfire, a kamoli da naprave print screen , a da stave link koji radi nedaj Bože...