Facebook mi je hakiran?

poruka: 71
|
čitano: 23.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Evo da ne otvaram novu temu, sestri mi je definitivno hakiran noćas fejs account, sve je promjenio šta se promijeniti da, no uspio sam povratiti e-mail koji je bio, ali više nije povezan sa fejsom. Uglavnom uspio sam saznati:

1) Broj telefona napadača

2) njegov e-mail

3) I. P. adresu ( facebook mi ju je poslo jer se sa te I.P. adrese pokušala mijenjati šifra)

Naravno, lako moguće da su svi ti podatci fake, no svejedno. Jel mogu šta korisnog saznat iz te I.P. adrese?

Kao prvo neznam kako da natjeram face da blokira više taj profil. Nemojte mi govoriti da odem na facebook.com i pratim proceduru, isprobo sam sve opcije 15 puta, i nema kruha od toga.

Kao drugo, lik je pisao sestrinim prijateljicama da ga zovemo na taj broj ako želimo povratit account, i pisao neke kvazi- prijetnje ukoliko ga prijavimo. Dali da zovemo policiju radi ovoga?

Hvala unaprijed.

Rage Against the Machine i Limp Bizkit <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 17:38 (SPAWNK4MPER ti mama).
11 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Imam problem sa facebookom.

Često radim evente za party-e i pozivam prijatelje.

Dešava mi se da facebook blokira i po nekoliko tjedana nemogu nikoga pozvati.

Ima li tko kakvu ideju kako to izbjeći?

Hvala

16 godina
neaktivan
Re: Facebook mi je hakiran?
CV17 kaže...

Imam problem sa facebookom.

Često radim evente za party-e i pozivam prijatelje.

Dešava mi se da facebook blokira i po nekoliko tjedana nemogu nikoga pozvati.

Ima li tko kakvu ideju kako to izbjeći?

Hvala

Nemoj spamat ljude...

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
11 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

postovanje....facebook mi je hakiran i obrisan dali postoji mogucnost da ja vratim taj profil...molim za bilo kakvu pomoc...

15 godina
neaktivan
nerkoo kaže...

postovanje....facebook mi je hakiran i obrisan dali postoji mogucnost da ja vratim taj profil...molim za bilo kakvu pomoc...

Ako je obrisan, ne.

12 godina
neaktivan
nerkoo kaže...

Marko :D kaže...
nerkoo kaže...

Ako je obrisan, ne.

E sad

FaceBook profil se briše od 30 do 45 dana nakon deaktivacije. 

Kada ti je 'hakiran' facebook ? Od kada se ne možeš prijaviti ?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Postavio je malo ne jasno pitanje jer umjesto "hakiran i obrisan" je mogao napisati "hakiran i označen za brisanje".

Možda je već i obrisan pa je tek sada skužio da je nestao sa Facebooka.

12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Deaktivacijom profil postane nevidljiv. Pa ljudi misle da je obrisan, ne može se vidjeti jeli on označen za brisanje ili što si god ti rekao.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
11 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

necu otvarat novu temu....

meni nije face hakiran al mi neko sustavno salje poruke sa profila kojeg odma ugasi i od nedavno ukjljucuje i clanove moje obitelji i salje nam grupne poruke...

pa me zanima postoji li ikakav nacin za saznati ip adresu ili providera ili bilo sta vezano za taj profil s obzirom da ga svaki put ugasi..

17 godina

Dozvoli slanje poruka samo od "prijatelja" i problem rjesen(valjda ima takva opcija, samo potrazi).

Ili obrisi facebook.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 10:50 (Ante).
11 godina
neaktivan

ima nekih opcija ali mi je problem sta salje poruke i clanovima obitelji i prijateljima i neznam kome ce sljedecem i stvarno mi je dosadilo ljudima objasnjavat sta se dogodilo i o cemu se radi..supruga i ja smo dobivali poruke...makli smo se oboje bili s fejsa ali ne pomaze jer sad salje okolo...prevara ovo ono... sto je doduse istina ali mi smo to rijesili i krenili dalje, tako da zelim saznat koga to toliko muci sto je s nama... bar grad da saznam....cisto da ne obavjestava svih...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice