Moji definitivni favoriti su Gruzija i Srbija :) (za sad naravno)
EDIT: Dino je car i super su bili :) + BiH na listu favorita :)
Moji definitivni favoriti su Gruzija i Srbija :) (za sad naravno)
EDIT: Dino je car i super su bili :) + BiH na listu favorita :)
prepao se dino malo :D
no dobro je ispalo :D
to je to :D
idemo dalje u finale :D
to je to :D
idemo dalje u finale :D
i to zasluženo
nakon što smo ispali sad ste mi vi favoriti :D
pjesma je odlicna,baš ono godi ušima i veoma brzo postane zarazna pa je ne možeš prestat pjevušit :D
posto nisam bas pratio euroviziju zbog nekih proba ali to nije vazno nego koje su vam se pjesme najvise dopale?
Skolovan sam muzicar,
Velika je razlika između muzičara i glazbenika
Muzičar-Čovjek koji muzi ovce xD
Pijanist-Čovijek koji pije :P
BiH, Merlin, no comment. Zarazio sam se pjesmom. Jedina pjesma koja je ostavila traga nakon gledanja eurosonga, neki neopisiv osjećaj dok slušaš pismu. I jedina normalna pjesma na eurosongu, sve ostale su samo da stvore show. Zato sam i zamrzio eurosong, jer ne pobjeđivaju riječi i melodija nego najgluplji i najneobičniji nastup. Idemo Dino!!!
Bosna ima dobru pjesmu,engleska je također odlična jer engleska već godinama nije imala poštene pjesme
Meni je nekako ona Slovenka najbolja
Kad su finale?
Kad su finale?
Večeras u 9 sati
Trebaju poslat vatrogasce s nekom pjesmom npr:eunijo kako bi to protreslo cjelu europu...
Evo baš gledam Eurosong, i sad će Blueee :)))
Evo baš gledam Eurosong, i sad će Blueee :)))
Oni su mi uvijek bili sjajni i jako su bili dobri sada :)
Kakva vam je Naša Nina ? (pesma Čaroban)
Kakva vam je Naša Nina ? (pesma Čaroban)
Izabrali ste ju samo zato jer ima istu frizuru kao Milan Stanković
7 poena LOL ?
Odgovor na pitanje koje mi je 18 puta postavljeno na Facebook-u.
*CHILLS* To se ja isto pitam zadnjih 15min.
pobjednicka pjesma je prelosa... poserem se na nju
ja sam navijo za sloveniju... zenska ima prej*ben glas
Nisam gledo al sad sam posluso nesto od toga i zanima me kak je Moldavija ovak lose plasirana pjesma mi je 10 puta bolja od svih ostalih
Tko je pobijedio?
Fuj nama Bosancima SRBIJA dala 12 bodova, a vi hrvati jedva bjedni 7 bodova razorali ste me !!!
Azerbajdžan. Ćudno mi je što su naši dali 7 bodova BiH, 8 Srbiji,a 12 Sloveniji. Očekivao sam 8 Slovenija,10 Srbija,12 BiH.
Azerbajdžan. Ćudno mi je što su naši dali 7 bodova BiH, 8 Srbiji,a 12 Sloveniji. Očekivao sam 8 Slovenija,10 Srbija,12 BiH.
Ulizivanje prije odlaska u EU !
Moraju malo puno 
Moraju malo puno 
zasraše mi rođendan heh .
Sretan rođendan
A i Hrvati mi od svih pjevača pošalju onu neku žensku(iskreno prvi put čujem za nju
).