Eurosong 2011

poruka: 126
|
čitano: 11.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Eurosong 2011
srdjan3 kaže...

A ja ne kontam sta radi Izrael na Eurosongu?

Nece ih nitko u njihovom kvartu pa su se prikrpili nama. :D

Mislim da pjesma nije bas nesto vazna. Imali smo nekoliko pjesama boljih od ove pa nisu usle u finale, puno je tu politike.

Ne dirajte mi Osamu, uspomenu u meni....
17 godina

Mi ako dobimo nešto glasova dobit ćemo od njemačke i par susjednih zemalja. Drugo su sve mrvice. Ali nije mi baš nešto ni pjesma. Ko da više nemamo ideje.

16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Srbija ušla?!? {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X
16 godina
protjeran
stone kaže...

ma konacno da se nasi dohavizaju pa da posalju normalnog izvodjaca kakva neka marija šestić kakav vukasin jao :S

cim je bio neko ozbiljniji (hari mata hari 3. mjesto) i merlin je kada je prvi put bio 7. ja mislim,cim je neko ozbiljniji odma bolji rang ;)

moze bih sada u top 5 ako prodje polufinale aBd :D

Okani se nacionalnih vrijedjanja, mislio si da nitko nece prepoznati!

On topic:

Skolovan sam muzicar, i mogu reci da je hrvatski nastup bio jedan od zanimljivijih, ako ne i najzanimljiviji sa isfuranom idejom ali dobrom realizacijom.

Srpska pjesma je jako slatka i jednostavna u melodiji, nesto kao ona njemacka prosle godine. Tko je uopste mislio da ce Lena pobijediti? Malo su im retardirani oni potezi rukom, ali sve u svemu, kompletna izvedba dosljedna izabranoj temi.

Ne bih zelio turke komentarisati, rock je, pa odstupa. Pjesma je prosjek za rock, ali odskace od pop-a. Nisu pretjerali tezinom, taman (glas me u stilu podjseca na Morison-a).

Dakako, navijam za Dinu Merlina, koji je uz Srbiju najbolji (iako nisam poslusao bas sve iz drugog polufinala, kao ni one sto su vec u finalu).

Vesele i jednostavne pjesme, bez pretjerivanja su najbolje za Evroviziju, ubacivanje nekih tehno ritmova ili nekih drugih gluposti (npr. nekog djecaka koji prica o spasavanju Zemlje) je nepotrebno.

P.S.

Grci su trebali malo vise narodne muzike ugurati u ono, ali mozda bi bilo pretjerano.

P.P.S.

Nisu mi se jos dojmovi slegli...

P.P.S.

Anketa je u vezi Curlica.

8 Ubio bih ga
2 Silovao bih ga
1 Pojeo bih ga
3 Bas mi je super
1 Odrezao bih mu jezik
Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 23:06 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Oh crap, ne idemo u finale {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X
16 godina
neaktivan
Evo,što kaže Google(btw,prošle godine su predvidjeli da će pobijediti Lena,ali i Alexander Rybak 2009.godine.)

http://www.google.com/intl/en/landing/eurovision/results.html
alrighty then
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Joj da ju bar sad izvuku :D

EDIT: E je*iga.. nastavljamo s tradicijom..

a.k.a. T R 1 P L 3 X
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 23:10 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Nek je Srbija prošla :) predobri su...

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Nije da sam nacionalist ali pjesma im je bezveze, a ni naša nije nešto bolja..

a.k.a. T R 1 P L 3 X
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Joj da ju bar sad izvuku :D

EDIT: E je*iga.. nastavljamo s tradicijom..

Sad nek si to proslavi kao i prijašnjih godina. Znao sam da se nečemo ni nasukat za finale.

17 godina
neaktivan
Eurosong 2011

nek pošalju opcu opasnost da vide šou :D

17 godina
razer1911 kaže...

nek pošalju opcu opasnost da vide šou :D

Ma i magazin bi ih sa onom kemijom protreso.

17 godina
neaktivan
Eurosong 2011

ma to su kirvajske pjesme sve...trebamo sa nekakvom rock okrenit europu,opca opasnost po meni ima rijeci hebene i sve,a ne sa takvim pjesmama jadnim sramota..

17 godina
razer1911 kaže...

ma to su kirvajske pjesme sve...trebamo sa nekakvom rock okrenit europu,opca opasnost po meni ima rijeci hebene i sve,a ne sa takvim pjesmama jadnim sramota..

Neznam zašto se oni ne kandidiraju za Doru. Meni su isto opaki. ( A jako cjenim što su ko hrvatski Iron Maiden )

17 godina
neaktivan
Eurosong 2011

riječi pjesme kad bi izveli na engleskom premocne su pogotove ove nove sad,a  mi iz godine u godinu sve bolji i bolji,moja štikla,pa kraljevi ulice,onda onaj idol cukrov i sad ova da mi je znat odakle je ispala..osobno to je moje misljenje sam se sramotimo

16 godina
protjeran
Eurosong 2011

Na Evroviziju idu pjesme koje moraju biti objavljene odredjeni broj dana prije natjecanja, trajanja 3 minute i odredjeni broj pustane na nacionalnoj televiziji.

Ne moze stara pjesma ici na Evroviziju, tako da vam ta opasnost ne prolazi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 23:48 (Mentalist).
17 godina

Imaju sad novi album. Može nešto iz njega.

17 godina
Eurosong 2011

Trebalo je poslati našeg Marka, da odere/smisli jednu prigodnu o hagu {#}

Inače, jedino dobro kaj pamtim od eurosongova su Tajči, Lordsi i ona Njemica prošle godine - zakon je bila (i pjesma i ona naravno, kao simpatična, zgodna cura)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Trebalo je poslati našeg Marka, da odere/smisli jednu prigodnu o hagu {#}

Inače, jedino dobro kaj pamtim od eurosongova su Tajči, Lordsi i ona Njemica prošle godine - zakon je bila (i pjesma i ona naravno, kao simpatična, zgodna cura)

Napokon netko da spomene Tomsona, genijalno! Posaljimo njega, nije bila godina kad su tekstovi mrznje izgubili.

17 godina
odjavljen
Eurosong 2011

Meni je ova nastup bio najbolji dosada-pjesma je ok, muzika je predobra,jedino je pjevačica malo fulala sa engleskim. Trebali su Indiru poslati.

Thompsona bi trebalo poslati da im se malo gaće stisnu. Mogu Lordi biti demoni i zombiji, ali Thompson je taj koji ima kalašnjikov. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
stone kaže...

ma konacno da se nasi dohavizaju pa da posalju normalnog izvodjaca kakva neka marija šestić kakav vukasin jao :S

cim je bio neko ozbiljniji (hari mata hari 3. mjesto) i merlin je kada je prvi put bio 7. ja mislim,cim je neko ozbiljniji odma bolji rang ;)

lijeći se :)

naveo sam njih jer su najlosiji a i od bošnjaka laka je učestvovao i meni se nije svidio dobar je nastup ali neozbiljno previše

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Meni je od bosne dobra pjesma!

Dino
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Večeras nam bosanci pjevaju.Imam dojavu da će UK pobijedit. 

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Jel prošla hrvatska s onim sranjetom???

Dino
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...

jok

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
stone kaže...

On topic:

Skolovan sam muzicar

Velika je razlika između muzičara i glazbenika

cuspajz kaže...
Dinče kaže...

jok

Hvala bogu

Dino
16 godina
protjeran
Dinče kaže...

Skolovan sam muzicar,

Jest, ja pohadjam srpsku skolu, pa je registrovana kao Muzicka skola Wagner. Da sam npr. u zagrebu, bila bi Glazbena skola Wagner.

Muzika je na srpskom, sto je i originalna rijec, jer je to rijec koju smo naslijedili od Grka, dok je glazba na hrvatskom i mnogo je mlađa od muzike.

14 godina
neaktivan
Eurosong 2011

nasa pjesma naravno nije prosla, ali me to uopce ne cudi

http://www.alternativa-forum.com/brbljaonica/4205-vicevi-za-krepat-samo-novi.html
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Dinče kaže...

Skolovan sam muzicar,

Jest, ja pohadjam srpsku skolu, pa je registrovana kao Muzicka skola Wagner. Da sam npr. u zagrebu, bila bi Glazbena skola Wagner.

Muzika je na srpskom, sto je i originalna rijec, jer je to rijec koju smo naslijedili od Grka, dok je glazba na hrvatskom i mnogo je mlađa od muzike.

Znam ja sve to stoji,znam da vi iz srbije imate drukčije rječi nego tu kod nas u hrvatskoj,no želim reć da tu kod nas ima još jedno malo smješno značenje za muzičara.

Dakle:

Muzičar-Čovjek koji muzi ovce  xD

Dino
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Belgija i Bugarska!

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice