Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika zaključana tema

poruka: 303
|
čitano: 92.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika
franky kaže...
Kupac pouzdan? Što to znači? Da dođe na mjesto u pravo vrijeme i da opere zube prije toga? 

eplati.com prezentira svoju firmu, tako da je preporuka za njega potpuno bespotrebna. I na ovom forumu imas brdo predstavnika raznih firmi s kojim sam trgovao, znaci svaki put bi im trebao dati preporuku po tebi jer oni imaju predstavnika na ovom forumu?

Ako čovjek privatno prodaje svoje stvari, onda ja stvarno ne razumijem zašto ne bi trebao biti na listi. Molim te da mi to pojasniš. Ukoliko ne možeš, molim te, nemoj više spamati.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
franky kaže...
Kupac pouzdan? Što to znači? Da dođe na mjesto u pravo vrijeme i da opere zube prije toga? 

eplati.com prezentira svoju firmu, tako da je preporuka za njega potpuno bespotrebna. I na ovom forumu imas brdo predstavnika raznih firmi s kojim sam trgovao, znaci svaki put bi im trebao dati preporuku po tebi jer oni imaju predstavnika na ovom forumu?

Ako čovjek privatno prodaje svoje stvari, onda ja stvarno ne razumijem zašto ne bi trebao biti na listi. Molim te da mi to pojasniš. Ukoliko ne možeš, molim te, nemoj više spamati.

Ne prodaje privatno, vec prodaje preko firme, a dogovor vrsi preko PMa.

15 godina
protjeran
franky kaže...
vexx5555 kaže...
franky kaže...

Ne prodaje privatno, vec prodaje preko firme, a dogovor vrsi preko PMa.

Jel si morao ovoliku frku dići zbog 2-3 posta?

Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika

kao prvo on nema nikakvu firmu ... nego je to taj jedan covjek koji prodaje keyeve ... s druge strane i da ima jbnu firmu kakve to ima veze ako on prodaje svoje osobne stvari npr. grafa, gamepad, hard, konzola?

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
16 godina
neaktivan

lamborghini murcelago lp640

Dobar lik nabavio sam Mw2 od njega...

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
odjavljen

Imam loše iskustvo sa članom koko_pu.

Dogovorio sam se sa njim za kupnju iPhone 3G-a koji se kao nekad upali,nekad ne. Trebao sam mu dati nešto love i Nokiu E51+punjač.

Danas mi dođe iPhone, ne pali uopće, fale vanjski šarafi, mob vidno nestručno otvaran i polomljena matična ploča. Sad ga pitam zašto mi nije rekao za to, on se pravi mutav.

On će svoju Nokiu dobiti, jer ja nisam šupak (još mu je nisam poslao, a budem).

EDIT: Sad mi se javio, reče da mu je žao. Kao nije skužio da je mob otvaran i da fale šarafi, tek je sad na slici to skužio. Ali mu je u redu da mu pošaljem Nokiu.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 0:21 (vexx5555).
17 godina
vexx5555 kaže...

Dogovorio sam se sa njim za kupnju iPhone 3G-a koji se kao nekad upali,nekad ne. Trebao sam mu dati nešto love i Nokiu E51+punjač.

Danas mi dođe iPhone, ne pali uopće, fale vanjski šarafi, mob vidno nestručno otvaran i polomljena matična ploča. Sad ga pitam zašto mi nije rekao za to, on se pravi mutav.

EDIT: Sad mi se javio, reče da mu je žao. Kao nije skužio da je mob otvaran i da fale šarafi, tek je sad na slici to skužio. Ali mu je u redu da mu pošaljem Nokiu.

Ja bi mu poslao crnu udovicu. Ili barem kobre bre dabre.

Biljezim se sa stovanjem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 0:29 (tnakir).
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

al ti je trampa... šta si ti mislio uopće da ćeš dobiti??

15 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Na kraju ste ipak sve izgladili i sve je OK?

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

eplati - uplatio mu jucer 170kn za gamepad na njegov racun .. on danas poslao i platio postarinu ... 5/5

16 godina
odjavljen
Weky kaže...
  Na kraju ste ipak sve izgladili i sve je OK?

Baš i ne. Trebalo bi ga staviti na blacklistu bar zbog nemara i pokušaja prevare. Ja ću svoj dio odraditi, ali on svoj dio nije odradio.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
odjavljen

Ubačeno.

Primjetite da se svatko tko se nalazi na Blacklisti ima u zagradi napisan razlog zašto je na toj listi.

Operation Flashpoint
17 godina
Don Kihoty kaže...

Kupovao od Batiste,

prodavao mnogo toga, Celetu i drugima...

Sve za sada OK.

Pisat ću SAMO ako je netko loše prodavao/kupovao...

Napravite listu "Dobri trgovci", "Loši trgovci",

na temelju ref. bodova...

Dakle tko prevari ide na listu, i i dobija 1 crveni bod.

ali sa dve dobre transakcije mu se briše,

i svaka slijedeća dobra se dobije 1 zeleni bod.

Isto tako dobar trgovac za transakciju dobije 1 zeleni,

a za lošu transakciju gubi dva zelena odnosno 1 crveni = 2 zelena...

Kupac sa 3+ crvena je označeni black listed trgovac,

tako da više nikoga ne syebe,

a moderatore ćemo zamoliti da prate da nemaju duple ACC-ove...

PS - Vexxx brate ajde lijepo ne s€ri, ja sam ti prodao hrpu toga,

evo zadnju 470GTX, ko nova... Belji se

Od svih mogućih ljudi na svim HR forumima koji su kupovali hardware od mene jedini tip koji me spomenuo ( i to kao kupca ) je tip zbog kojeg sam izgubio 5 godina života živcirajući se...

Nisi za listu loših trgovaca ali taj jedan put što smo poslovali je što se mene tiče i zadnji put, da sam kupovao za sebe i ne bi bio toliki bed ali frend mi je pio krv na slamku dok nisi konačno poslao paket... Manji prioritet alkoholu a veći držanju do svoje riječi je moj prijateljski savjet

clock2much
16 godina
odjavljen
Cele303 kaže...
Nisi za listu loših trgovaca ali taj jedan put što smo poslovali je što se mene tiče i zadnji put, da sam kupovao za sebe i ne bi bio toliki bed ali frend mi je pio krv na slamku dok nisi konačno poslao paket... Manji prioritet alkoholu a veći držanju do svoje riječi je moj prijateljski savjet

objasni, molim te

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
Cele303 kaže...

Od svih mogućih ljudi na svim HR forumima koji su kupovali hardware od mene jedini tip koji me spomenuo ( i to kao kupca ) je tip zbog kojeg sam izgubio 5 godina života živcirajući se...

Opiši malo detaljnije. Nemora na blacklistu, ali ga mozemo maknuti sa whiteliste ukoliko je nešto pokvareno učinio.

Operation Flashpoint
17 godina

Nije ništa loše napravio, nema se šta objasnit, kupoprodaja je trajala 8 dana a mogla je 2 dana u najboljem slučaju, paket je od dogovorenog dana kasnio 4 dana uz čuđenje kako nije došao a nije bio ni poslan u to vrijeme čuđenja a i nije poslan onako kako je bilo dogovoreno... Malo previše amaterski za profesionalca a ja sam uvijek za istinu, ako si zaglavio vani sa društvom i piješ i boli te kita za paket doma onda kažeš frende zahebao sam, mala plava je bila preslatka, bolje nego čuđenje kako to nije paket došao uz moje naivno čekanje poštara doma, i to za frenda kojem radim uslugu i koji me s druge strane napada di je paket i traži povrat novca... Samo malo ozbiljnosti kad je posao u pitanju, svježa rakija i izlasci nisu izlika koliko god to simpatično zvučalo... Na kraju je korektno ponudio fini popust za čekanje ali nisam htio spuštat cijenu, novac je nebitan, bitan je pristup i princip poslovanja

clock2much
17 godina
neaktivan

Kupac: Ja

Prodavač: Batista

Predmet: Gigabyte M52S-S3 mbo, AMD Athlon 5000+

Opis trgovine: Dogovor preko maila, msn-a, uplatio novac, stiglo odlično upakirano

Ocjena trgovine: 10/10

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
15 godina
protjeran

Paket je samo kasnio...

Dogovorio pošiljku, ostavio ju staroj da ju pošalje, a ja sam otišao na godišnji 4 dana,kod kolege na vikendicu itd...

Petak: Stara nije poslala. Subotu nije, nedjelju nije, ponedjeljak nije, utorak se ja vraćam doma i šaljem paket...

Uglavnom, nije da sam ikog zayabao, nego sam jednostavno trebao računati da sve moram poslati sam na vrijeme (a nisam stigao zaista,

žao mi je).

Čak sam i sve dobro upakirao, Hp Express, nema tu šta. Da se i potrgalo, uplatio bi novce natrag bez pogovora i prihvatio

nesipravnu robu, takav sam tip osobe, ako ne radi, ne radi, ja ću sa poštom riješiti problem...

A da sam se opijao za taj vikend, jesam, i nije mi žao.. I da sam mogao mijenjati slanje paketa ranije ili druženje,

opet bi ga poslao u utorak. Cool

(nije da ispadne namjerno, nego je bio užasno dobar i dug vikend, toliko dobar da sam se poslije njega razbolio od iscrpljenosti,

alkohol, žene, seks piće i krvoproliće delikvenata)

Žao mi je još jednom Cele, znaš i sam da ikad nikoga nebi prevario.

Čak sam ti ponudio 100kn smanjiti cijenu proizvoda samo zašto što je kasnio, no odbio si.

Toliko sam bio fer jer znam da ti je gorilo pod petama, ali šta se može, ljudi smo, griješimo...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 19:29 (Don Kihoty).
15 godina
neaktivan
Kupac: Rebelsy

Prodavač: Ja

Predmet: Socket 478 2 procesora, hladnjak zalmanov za socket 478 i 50 kuna za 500gb hardisk

Opis trgovine: Sve se lijepo dogovorili preko privatnih sve radi, svi sretni zadovoljni, sutra saljem novac ;)

17 godina
Sheeva kaže...

Predmet: Socket 478 2 procesora, hladnjak zalmanov za socket 478 i 50 kuna za 500gb hardisk

Opis trgovine: Sve se lijepo dogovorili preko privatnih sve radi, svi sretni zadovoljni, sutra saljem novac ;)

sorry na malom spamu, ali kako ti šalješ novac ako si prodavač? ti bi ga trebao dobiti. Ili si ti bio kupac, a on prodavač?

edit: aha, hvala na objašnjenu. Nisam tako razmišljao

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 20:05 (denix).
15 godina
protjeran
denix kaže...
Sheeva kaže...

sorry na malom spamu, ali kako ti šalješ novac ako si prodavač? ti bi ga trebao dobiti. Ili si ti bio kupac, a on prodavač?

Zato što je on prodavač, ali ide ovako:

Roba + novac zamjena za roba...

Tako da je to više trade nego buy/sell.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Razmjena: Sheeva mi poslao 2 procesora za socket 478 i cooler (prvo ja to primio i uvjerio se da sve radi) ...zatim sam mu poslao hard disk ... i on meni sad salje pare ...

5/5

Weky (bilo bi dobro da nesto ovako uvedes) ... znaci npr. eplati je dobio 10 pohvala (i on sad dolazi na listu kao prvi s najvise pohvala) i tako sortiras sve po pohvalama a ne po abecedi ...

npr.

Mato_Ivanovac 7 positive feedback

LUKS 5 positive feedback

ludjak na motoru 2 postivie feedback

Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 20:23 (rebelsy).
15 godina
protjeran
Ja sam mu to vec na pp predlozio
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan

Covjece,popularniji sam od Bill Gatesa haha

eplati.com
17 godina
Toni93 kaže...
Ja sam mu to vec na pp predlozio

Mogao bih ja aktivirat sve svoje kupce da ostave feedback :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

Weky (bilo bi dobro da nesto ovako uvedes) ... znaci npr. eplati je dobio 10 pohvala (i on sad dolazi na listu kao prvi s najvise pohvala) i tako sortiras sve po pohvalama a ne po abecedi ...

npr.

Mato_Ivanovac 7 positive feedback

LUKS 5 positive feedback

ludjak na motoru 2 postivie feedback

Cool

Zao mi je ali to bi trazilo toliko vremena i uredivanja. I ovo mi je previše a kamoli to.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

Kupac: Ja, Bernard Huky Hux

Prodavač: ePlati

Kupnja cd key-a Medal of Honor preorder.

Ja prvi puta kupovao od njega i mogu ga samo pohvaliti. Dečko je pravi car, čak mi je cd key-a posload 1 dan prije od izlazka igre. točnije danas.Cool

ja ga toplo preporučujem drugima.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
odjavljen

prodavac : ja

kupoac : explorer 4

predmet trampe : razer lycosa

nakon sto sam mu je uvalio za 250 kn, explorer je bio toliko zadovoljan da mi je veceras, pred nekih 40 min, po frendu poslao jedan lijepi komad domace pancete. ozbiljan sam i ne salim se... posto sam vec jeo morao sam degustaciju odgoditi za sutra. a tako lijepo izgleda, bez kosti i one hrskavice. uf, svaka mu cast. 

ovako ispda da sam ga zayebo ali nisam posto ce on ostvariti pravo na garanciju i ako mu je priznaju dobit ce novu lycosu... nije da ce se usrecit ali eto....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Bok, kupio sam od forumaša FRANKYJA zalman cnps10x quiet.

Sve, ali baš sve se dogodilo po dogovoru što se tiče poštarine, pakiranja i prodavanja.

Nije ništa prešutio(fali amd kopča i nema paste) nego je bio 100% iskren i o svemu me informirao i to cijenim.

Potpuno sam zadovoljan kupnjom i predlažem da ga se stavi na listu pouzdanih prodavača.

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina

Ja i tnakir poslovali, kupio mi je orange box, jos mi je prije kupio nego sam dao novac +5

XFIRE; mypet
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice