Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.525.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
14 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač: OriginalEXE

KupacHrvojestr

Predmet: Dogovoren privatno

Iskustvo: Kupio sam navedenom forumašu Magicku na steamu, kaže vratit će novac. Pošto smo bili dobri i sudjelovali zajedno na projektu za radio itd, rekoh nema problema. Kupio sam mu to i rekao kad bude imao novaca neka vrati. Oko 2-3 tjedna poslije trebalo mu je kupiti i domenu. Opet, pošto smo uvijek pričali itd. zašto ne. Ako mogu, pomoći ću. To je sve bilo pred 2-3 mjeseca. Dan danas nisam dobio pare. Svaki put kada bih pitao da mi vrati, isti bi odgovorio da čeka plaču, pa nema za kruh, pa ovo pa ono, ali zna kupovati igre na Steamu. 

Ukupni dug mu je oko 150 kuna i za taj iznos je on ostao lažov u mojim očima, a bili smo jako dobri. Eto, samo sam to htio podijeliti da ne bi još netko popušio lovu na tako bezobraznu osobu koja pada nisko.

Ocjena: 0/5 pa i niže radi muljanja.

Facebook going down ^.^ jadne loodache
15 godina

Kupac: oddball (ja)

Prodavač: Zeppe

Predmet: slušalice AKG K404 (nema teme)

Opis: Dogovorio se s forumašem oko cijene, slušalice su jučer stigle, danas sam ih podigao na pošti. Stvarno su u odličnom stanju. Jedina zamjerka je što ih je stavio u kutiju, bez da je stavio papira da ne hodaju po kutiji, ali na sreću se nije ništa potrgalo.

Ocjena: -5/5

14 godina

Kupac: OriginalEXE

Prodavač: Ranko Kukumar

Predmethttp://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-pc-igre/111450.aspx

Iskustvo: Prodavač mi je poslao PC igru čak iz BiH i to je on platio poštarinu. Na kraju je ispalo da je skoro više platio poštarinu nego što sam ja platio igru, ali riješit čemo mi to već nekako :). Igra stigla u tip-top stanju, kao nova. Hvala još jednom.

Ocijena: 5/5

Facebook going down ^.^ jadne loodache
14 godina
neaktivan

Kupac: Ja

Prodavac: Teo7

Predmet: Steam

Na upit sam dobio acc da isprobam, nakon uplate promjenili e-mail. Sve proslo u najboljem redu i to jos uz pristojnu cijenu.

Ocijena 5/5 {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina

Prodavac: JA

Kupac: Ožujsko PC

Predmet : Laptop ACER

Posto su mi trebali hitno novci kupovo sam na kredit i prodo odmah laptop po 20% jeftinijoj cijeni.

dogovorili smo se u kratkom vremenu.nasli se ja i njegov buraz u konikomu.ja kupio laptop

on dao pare.cista petica i pouzdan kupac Ozujsko PC i njegov brat

5/5

14 godina

Prodavač: nick54312

Kupac: Ivanjino 96

Predmet:G Skill Ripway X

Iskustvo:Poslao sam mu upit na privatnu poruku dali je prodao rame i odgovor je bio da nije ponudio mu cijenu pristao je posalo sam mu podatke slijedeći dan mu uplatio na račun i danas rami stigli lijepo upakirani sve preporuke. 

Ocjena: 5/5

14 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač: TomoR

Predmet: 200 mm fan

Dogovorili se preko pm-a, nasli se, uredna primopredaja, nakon cega bi ja doso doma i pri postavljanju vidio da mi vent ne pase u moje kuciste. Kontaktiro clana i dogovorili se da mu vratim vent a on meni novce. Ispostovao je dogovor i stvarno mu svaka cast

edit by: F1-IVO

Link dodan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 22:58 (F1-IVO).
17 godina

Prodavač: toni36

Kupac: BugHacker (ja) 

Predmet: Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS

Iskustvo: Ocjena je po meni 4.5/5. Dogovorili se u par PP-ova gdje,šta i kako.Poslo mi je isti dan ja mislim :D,fora je samo što valjda od brzine odlaska u poštu nije mogo vidjet moju poruku da nisam htio da mi šalje hpekspresom nego je mogao i kao preporuceno poslati,pošto me je poštarina izasla sva na kraju 47kuna,a s preporucenim bi me izašlo 16kuna....Al neam se šta žalit,ionako bi taj ostatak bacio u piće :D.Sve ostalo je savršeno došlo,baš onako kako bi htio da mi nešto dođe...Uglavnom,sve preporuke,jer ono najbitnije je da kartica radi :).

Eo i dvije slikice...

Bilo je dosta dobro zaštićeno..Respect bro! Bilo je dosta dobro zaštićeno..Respect bro!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 13:00 (BugHacker).
15 godina
odjavljen

Prodavač: Nanixs

Kupac: Jakovp

Predmet: Gainward GTX460

Sve je prošlo u redu, čak i super, dogovorili smo se bez problema, našli smo se, i obavili kupnju bez najmanjeg problema. Nemojte se bojat kupit napajanje od njega {#}

14 godina
neaktivan

Prodavač: eplati.com

Kupac: mislavgray

Predmet: SSD Ocz vertex 2x 30gb (nema teme!)

Iskustvo: Ocjena 5/5

Našli se na velesajmu, malo sam kasnio al sve odlicno proslo. Častio me kafom te smo se zapricali al nema veze. Preporuka kupca te sve pohvale :D!

16 godina

Prodavač: andy12345678

Kupac: ja

Predmet: ASUS EAH 5770 1 GB DDR 5

Kontaktirao sam ga putem PPa, u 2 poruke dogovorili kupnju, način plaćanja i dostavu, u subotu, 20.08. poslano, primio 22.08. oko 9.30 h (ponekada me naš HP stvarno ugodno iznenadi), navečer sam testirao karticu, uredno radi.

Brza i kvalitetna kupnja.

Ocjena: 5+ / 5

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 15:06 (WackyZG).
17 godina

Prodavač:R4zOR229

Kupac:TomoR

Predmet: PS3 Igre (uzeh Infamous)

Dogovorili se da uzimam Infamous od njega. Uplatio na račun, poslao mi poštom. Uredno zapakirano stiglo, sa svim knjižicama, igra radi bez greške. Sad mi samo treba vremena da stignem igrati :D

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
moderator

Spam obrisan.

Imate ovu temu i tamo komentirajte,u ovoj temi isključivo pišite iskustva prilikom kupovine/prodaje.

سمندری ڈاکو
16 godina

Prodavač: Virty

Kupac : Ja

Predmet: Sharkoon FireGlider

Iskustvo : odlicno je bio zapakiran i mis je u perfektnom stanju a covjek je stvarno razuman i predobar {#}

Ocjena: 10/5

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

Prodavac: AbeDomeNuS

Predmet: Tele2 Usb 3G stick

Iskustvo: Sve proslo ok. Ja platio, on sutradan poslao. Stik u odlicnom stanju, uredno zapakirano,

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
14 godina
neaktivan

Prodavac: llepu

Oglas: Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB

Iskustvo: Dogovorili se u 2 poruke i jedan poziv, covjek uredno isti dan posalo karticu, meni je stigla danas i savrseno radi, dapace graficka bi mogla proc kao nova i ako covjek tvrdi da ima preko 2 godine, toplo preporucam prodavaca.

14 godina
neaktivan

Kupac: munjovoz

Prodavač: Kant 

Oglas: Ddr2 2gb 800 mhz 

Iskustvo: Dogovor plaćanja preko pp-a, stiglo za 2 dana, sve uredno radi i dobro zapakirano

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
14 godina
neaktivan

Prodavač: Kant 

Oglas: Ventilatori 120 mm

Iskustvo: Dogovor plaćanja preko pp-a, stiglo za 2 dana, sve uredno radi i dobro zapakirano

14 godina
neaktivan

Prodavač: zoharbizo

Oglas: Ddr2 2gb 800 mhz

14 godina
neaktivan

Trgovac : goddish

Kupac : hsatUSA

Predmet : torbica za bicikl

Po dogovoru vremena i mjesta roba preuzeta. Roba onakva kakva je bila opisana, nova.

Ocjena : 4/5

el presidente
16 godina
moderator

Prodavač: seth

Kupac: XXX-Man

Predmet: stol za PC

Iskustvo: javio sam mu se na PP da me zanima stol, dogovorili se da mi ga pričuva do danas, preuzeo ga danas i sasvim sam zadovoljan :) moja preporuka :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
14 godina
neaktivan

Prodavač:Rooswelt1991

Predmet: Hard Diskovi+ pokloni

Sve kako je dogovoreno, ozbiljan i odgovoran prodavač.

Ocjena 5 !

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 17:13 (tony32).
15 godina

Prodavac: CroMaky96

Kupac: ja

Predmet: Steam acc

Ocjena 0/5

Uredno smo obavili razmenu, prodavac se cinio jako uljudan i razuman. Promenio sam mail i pass, i sve je ok radilo neko vreme, medjutim, izgleda da je taj acc bio ukraden (sto prodavac nije rekao) te je originalni vlasnik vratio svoj acc? (nisam siguran u to jer sam posle nekoliko dana vidio u informacijama acc-a, mail od navedenog korisnika, i pisalo je unverified), javljao sam mu se nekoliko puta, ali on nista ne odgovara, iako posecuje forum. I sad ja nemam nista, a on ima moj 100% cist key..

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
17 godina

Kupac: Najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač: power_user

Predmet:LG GT540 Optimus

Opis trgovanja: javio se navedenom forumašu preko PP da sam zainteresiran za kupnju navedenog mobitela sa neispravnim ekranom

power_user kaže...
Garancija je istekla 23.7.2011.

Mobitel nema niti jedne ogrebotine te je u savršenom stanju(osim ekrana, naravno) jer je korišten svega 3 tjedna prije nego je ekran pukao). Mobitel ima potpunu opremu(nikada korištene slušalice, 220V na USB adapter i USB kabel) te dajem oba ekrana, orginalni puknuti LCD s otkinutim kabelom(s njime se ne može baš puno) i kineski ekran kojem radi samo backlight, a nema slike.

Sve je točno kao što mi je i napisao. Mobitel mi je stigao nakon dva dana kako mi je power_user i javio u PP.

Mobitel sam odmah po primitku odnio kod poznanika na popravak, wish me luck.

POPRAVLJEN!!!

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 15:43 (Najbrži).
14 godina

Prodavač: AbeDomeNuS

Kupac: RaZ0R9111

Predmet: NZXT M59

Iskustvo:Dogovorio se sa navedenim članom..Za par dana poslao kučište..Dobro zapakirano i očiščeno iznutra...Svakako preporuka za daljnju trgovinu sa njime {#}

Ocjena: 5+/5

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
15 godina

Kupac: Ja (Idealist)

Prodavač: Skidy 

Predmet: Sapphire 6850

Dogovoreno preko PM. Poslušao sve zahtjeve i odgovarao na sva moja dosadna pitanja. =)

17 godina
neaktivan

Prodavač: Skidy

Kupac: Harold

Predmet: monitor acer AL1721

Sve je obavljeno brzo i bez problema. 5/5

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 10:28 (Harold).
14 godina
neaktivan

Prodavač: Monopol

Kupac: Timmyzg

Predmet: Prekidači

Sve super, uplatio mu još prije mjesec dana, čuvao je sve dok nisam došao sa mora i danas sam to pokupio od njega. {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina

prodavac: liverpool1892

kupac: win4crazzy

predmet: ps1 to usb

sve smo obavili, bez vecih problema, sve pohvale prodavacu 5/5

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan

Prodavač: RaZ0R9111

Kupac: AbeDomeNuS

Predmet: [Prodaja] NZXT M59 Pure Black

Iskustvo: Dogovorili se, on meni komp i 200 kn trebao dati, međutim propala mu prodaja steam acca pa mi dao steam acc i komp, komp nisam dugo čekao, ali mi je bilo hitno pa mi je bilo dugo čekati, natezalo se tjedan dana slanje, ja sam njemu poslao u ponedjeljak posljepodne a on meni poslao u subotu ili petak, uglavnom kompić došao u ponedjeljak ja zadovoljan ali bi bio zadovoljniji da je prije poslao, uglavnom sve dobro odrađeno osim tog malog nebitnog zakašnjenja, ocjena bi bila veća da nije bilo zakašnjenja, ali steam acc je rješen u roku keks...

Ocjena: 4/5

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice