Dijete zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dijete

Dakle,otvaram ovu temu za punašnije ljude,a posebno djecu.{#}

I ja se trenutno borim s debljinom.Imam 12 god 165-170 cm,i 80-tak kilograma.Htio bih se rješiti većine viška kilograma(barem 10 kg)

Prije godinu dana imao sam 70 kg.Čvrsto sam odlučio da ću smršaviti i rezultati su se vidjeli odmah nakon 4 dana.Mršavio sam 1-2 kg tjedno,tako da sam za mj i pol dana smršavio 6 kila(jeo sam samo 1 šnitu kruha po obroku,sporo jeo,ništa čokoladnih pahuljica i sokova.pio sam 2 l vode dnevno i išao na treninge 4 dana u tjednu + utakmica za vikend,jeo voćne jogurte...bla bla i tako dalje).No,tada sam dobio upalu pluća i kako su mi sestre u bolnici govorile kako moram sve pojesti,za 10 dana sam vratio 6 tjedana uzaludnog truda.Sada,tijekom Božića sam se sada još udebljao i lagano se sada "tovim"!Kao što rekoh,imam 12 godina i bojim se kada danas-sutra budem išao u srednju školu(i svuda ostalo),da će me biti stid koliki sam ogroman!{#}

Zato molim POMOĆ i otvaram ovu temu ne samo za sebe,već da međusobno dijelimo prigodne dijete i vaša iskustva!{#}

Hvala!{#}

I am Mercy,I am PRO!
15 godina
neaktivan
Dijete

Čekajte, jel ovo Bug.hr ili sam na krivoj stranici?{#}

14 godina
neaktivan
Re: Dijete
Gledaj....čovjekovu zeli pomoć...možda kao sto i meni treba. Pomoć... visokog sam 175cm i imam 84/85kg... i ja se brinem za zdravlje tako da mi nije svejedno kakav sam...a za sve je krovovima računalima i interneta...i ne krećem se baš...ali odkad je počekajmo školama malo vise sam bani....
Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
16 godina
neaktivan
Dijete

Kad smo već kod toga. Ja sam 191 cm, 58 kg, trebam imati oko 90, ikakve preporuke za ishranu, te vježbe, a da se ne udebljam kao krme?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Omg. Sry za ove rjeci krovovi i to mob me zeza... -.-
Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
17 godina
189 i 79 kg...bmti menzu
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
189 i 79 kg...bmti menzu

Pročitaj moj problem i daj mi koji savjet, hvala unaprijed <3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
BannedOnThisForum kaže...

Kad smo već kod toga. Ja sam 191 cm, 58 kg, trebam imati oko 90, ikakve preporuke za ishranu, te vježbe, a da se ne udebljam kao krme?

Jedi zdravu hranu, blitvu, brokule i takve stvari..nabaci neke trbusnjake svaki dan po 15 minuta, np..50 trbusnjaka, 30 sklekova, 15 cucnjeva i oko 20 leznjaka i onda ces dobiti masu, ali stvarno 191 cm i 58 kg preporucio bi ti da jedes malo vise.

EDIT: sto se tice autora, preporucio bi isto tako, neka trenira, nemoj jesti kruh uopce, izbaci ga totalno.

Za dorucak neku jabuku,bananu voce uglavnom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 22:49 (XVII Mini).
15 godina
Dijete

imas temu rast tijela i misica tako nesto, hrvojestr tu ima glavnu rijec ;)

uglavnom jedan od nacina je da se maknete sa stolice i foruma i trcat malo :)

Ja sam cisto zadovoljan svojom, 185cm i 77kg

prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
14 godina
neaktivan
Jbg to su geni. Nemozes sw ti rodit malo punasniji i cijelo djetinjtvo bit debel(bez uvrede) i sad smrsavit i postat maneken,nemoze to tako.
Kolko ja jedem ja bi trebao sad imat 100 kg,u skoli za marendu pojedem sendwitch od pola struce kruha i 20 deka salame a imam 55 kila i malo sam mrsaviji od prosjeka.Jbg geni su geni,to nemozes promjenit,naravno mozes smrsavit al neko moze jesti dublo vise od tebe i ne deblja se a ti jedes 4 puta manje od njega i dobijes 10 kg.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice