Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.205.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

E moze jedno pitanje za vas kaj koristite ps4, vidim na torrentima odjednom hrpa ps4 naslova? kaj se desava? tx lp

Na pcekspertu u procjenama je netko napisao ovo

"Najbitnija stvar je da je "modificirana" na firmwareu 5.05 tako da imate mogucnost igranja najnovijih i starih naslova ps4 (radi probe stavio sam cod,god of war,fifu 2018,project cars2...)"

http://wololo.net/2018/06/07/ps4-exploit-host-0-4-3-released-enables-firmware-5-05-exploits-by-default/

jbte gledam i 90% samo ps4 igre, nis mi nije jasno kaj se desava, invazija al da jebeno, ps4 postao jos boljilp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Stjepanj kaže...
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

E moze jedno pitanje za vas kaj koristite ps4, vidim na torrentima odjednom hrpa ps4 naslova? kaj se desava? tx lp

Na pcekspertu u procjenama je netko napisao ovo

"Najbitnija stvar je da je "modificirana" na firmwareu 5.05 tako da imate mogucnost igranja najnovijih i starih naslova ps4 (radi probe stavio sam cod,god of war,fifu 2018,project cars2...)"

http://wololo.net/2018/06/07/ps4-exploit-host-0-4-3-released-enables-firmware-5-05-exploits-by-default/

jbte gledam i 90% samo ps4 igre, nis mi nije jasno kaj se desava, invazija al da jebeno, ps4 postao jos boljilp

ja ne znam kak to funkcionira iskreno jos..

sigurno postoji neki tut o tome..

ma kaj ti to znaci kad na ps4 mozes igrat naslove za par desetaka kuna i to vrhunske...

15 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Evo malo bolje testirao BF1 multi. Igrao 24p i 64p, sa 24 igraca nema stuttera, minimalan fps oko 90fps, prosjek oko 110fps. 64p domination koji sam probao je druga pjesma, cest stutter i fps dropovi povremeno ispod 60fps, definitivno neigrivo.

17 godina
odjavljen

Ljudi pukli ste ko kokice  

8 godina
protjeran
ansha kaže...

Evo malo bolje testirao BF1 multi. Igrao 24p i 64p, sa 24 igraca nema stuttera, minimalan fps oko 90fps, prosjek oko 110fps. 64p domination koji sam probao je druga pjesma, cest stutter i fps dropovi povremeno ispod 60fps, definitivno neigrivo.

evo i ja sam testirao na demand i zaključio da se sereš naveliko i naširoko, ali vidim počeo si izmišljati neke custom modove kao BN 

amiens conquest 64p, znači jedna od zahtjevnijih mapa u igri, fraps log i 4 jezgre, na slici, i link na video....koji će uskoro biti učitan...

na fps log-u od 1300+ zabiljezenih framerate-ova, 102 ispod 100fps, cca 1220 iznad 100....

iz svega navedenog jedino se može zaključiti da si neinformirana lažovčina seratorska, da na 1440p ultra hgtx 1080 ne može disati od bottlenecka 

17 godina
odjavljen

Ha ha kad ti Lav odpjeva pjesmicu drži gaće 

17 godina
lav1000 kaže...
ansha kaže...

evo i ja sam testirao na demand i zaključio da se sereš naveliko i naširoko, ali vidim počeo si izmišljati neke custom modove kao BN 

amiens conquest 64p, znači jedna od zahtjevnijih mapa u igri, fraps log i 4 jezgre, na slici, i link na video....koji će uskoro biti učitan...

na fps log-u od 1300+ zabiljezenih framerate-ova, 102 ispod 100fps, cca 1220 iznad 100....

iz svega navedenog jedino se može zaključiti da si neinformirana lažovčina seratorska, da na 1440p ultra hgtx 1080 ne može disati od bottlenecka 

cek on ima gtx 1080 i mislis da fps ne moze pasti ispod 60?

koliko vidim tebi je gpu usage padao na 65%?

ajde ja cu sada probati isto na Ryzenu rijec je o 2560 x 1440 rezi i ultra preset?

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Prvo lavichu, mama ti je lazovchina. Drugo, kako ti svojim testiranjem mozes zakljucit da ja serem?  

Da, gtx 1080 je sa mojim procesorom u teeeskom bnecku sa 64 igraca, to je cinjenica i stavio sam screenove. 

8 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...
ansha kaže...

cek on ima gtx 1080 i mislis da fps ne moze pasti ispod 60?

koliko vidim tebi je gpu usage padao na 65%?

ajde ja cu sada probati isto na Ryzenu rijec je o 2560 x 1440 rezi i ultra preset?

moja koja je cca 30% jača i to još na 30% "slabijoj" rezi, pa ne padne ispod 65%.... 

ne kažem da nije moguće, na kraju krajeva moguć je vrlo mali udio <90fps,pa da load padne ispod 98-99% ali to spada u domenu 0.1low fpsa....

prema njegovim riječima od jutros ispalo da procesor tipa 8350k klokan na 5.0ghz nema što raditi u bf1 sa karticom jačom od r7260x 

17 godina

rezerviran post.

malo me msi afterburer zeza s logom.

nije mi snimio dvije partije cod-a WW2

pa sam skuzio kak treba i odigrao nesto sitno

dakle 

COD WWII - FHD- Najvise moguce postavke - gtx 1080, Ryzen 2600 4.1ghz nariktao sam da se locka na 120fpsa dakle da igra ne pralazi taj broj slicica u sekundi. Karanten mapa

situacija slijedeca:

11-06-2018, 18:58:06 s2_mp64_ship.exe benchmark completed, 14163 frames rendered in 119.532 s
                     Average framerate  :  118.4 FPS
                     Minimum framerate  :   96.2 FPS
                     Maximum framerate  :  120.0 FPS
                     1% low framerate   :   89.2 FPS
                     0.1% low framerate :   11.3 FPS

sada idem dalje.

BF1, ultra postavke 64 igraca SINAI Desert  FHD

11-06-2018, 19:12:38 bf1.exe benchmark completed, 37727 frames rendered in 329.344 s
                     Average framerate  :  114.5 FPS
                     Minimum framerate  :   79.2 FPS
                     1% low framerate   :   75.4 FPS
                     0.1% low framerate :   14.4 FPS

Titanfall 2 FHD MP, najvise moguce postavke, ovdje ne treba poriktavati nista da bi se imalo 120 steady

11-06-2018, 19:31:43 Titanfall2.exe benchmark completed, 30123 frames rendered in 251.453 s
                     Average framerate  :  119.7 FPS
                     Minimum framerate  :  111.7 FPS
                     1% low framerate   :  120.0 FPS
                     0.1% low framerate :   27.7 FPS

Metro Redux FHD ultra, ssaa off

11-06-2018, 19:39:14 metro.exe benchmark completed, 15953 frames rendered in 133.187 s
                     Average framerate  :  119.7 FPS
                     Minimum framerate  :   95.9 FPS
                     1% low framerate   :  120.0 FPS
                     0.1% low framerate :   47.2 FPS

nije mi se dalo ovo igrat a ovaj minimum je bio kad sam poginio pa je lodoa check, tu je 120 non stop..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 19:40 (toxic).
8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Prvo lavichu, mama ti je lazovchina. Drugo, kako ti svojim testiranjem mozes zakljucit da ja serem?  

Da, gtx 1080 je sa mojim procesorom u teeeskom bnecku sa 64 igraca, to je cinjenica i stavio sam screenove. 

ajde pričaj si ukućanima na taj fin način, od mene laganini šetnja 

eto sa mojim nije, stavio screenove, videa, hoćeš da ti dam i guze da pomirišeš jesam li se fino pokakao 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 19:03 (lav1000).
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

eto sa mojim nije, stavio screenove, videa, hoćeš da ti dam i guze da pomirišeš jesam li se fino pokakao 

Ooooo, maloprije me zoves lazovchinom seratorskom a sad si veliki finjak. Patetican si i frustriran. Bitno da imas jedan od najboljih kompova na svijetu... Stolica na kojoj sjedim kosta ko tvoj komp 

13 godina

Lave još jednom si dokazao da sam prodao najjači gaming cpu i3 8350k.

15 godina
protjeran
mislioc kaže...

Morat cu ja ubost taj 8350K..

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Ooooo, maloprije me zoves lazovchinom seratorskom a sad si veliki finjak. Patetican si i frustriran. Bitno da imas jedan od najboljih kompova na svijetu... Stolica na kojoj sjedim kosta ko tvoj komp 

Ne znam tko je poceo s takvom retorikom... pogledaj malo postove unazad pa prozivaj...necu ni komentirati ostatak tvog posta, nema potrebe a dovoljno govori o tvojoj profinjenosti  

13 godina
ansha kaže...
mislioc kaže...

Morat cu ja ubost taj 8350K..

Nema potrebe ti imaš najbolji drugi cpu na svijetu za gaming i5 7640x. Taj je samo jednu generaciju ispod i3 8350k.

https://www.nabava.net/search.php?q=i3+8350k kakva mina od cpu-a za 1300kn posere se po svim Ryzenima u gamingu a 4.8ghz hvata sa čašom od  jogurta umjesto coolera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 19:33 (mislioc).
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Ne znam tko je poceo s takvom retorikom... pogledaj malo postove unazad pa prozivaj...necu ni komentirati ostatak tvog posta, nema potrebe a dovoljno govori o tvojoj profinjenosti  

Ajde necemo sad ko je prvi poceo, oprastam ti sta sam te vrijedjao, eto. I nije da sam neprofinjen nego je stolica stvarno skupa 

Nego, HT si iskljucio? Jos ostaje duplo vise cache-a na tvom procesoru i dosta brza memorija (u mene je sad 8GB 2400 cl16) al to ne bi trebalo bit uzrok tolke razlike. Jer sad mi je stvarno misterij, citam po netu da ima sjebanih servera gdje ljudima konstantno stuttera i nabija cpu usage puno vise nego inace, morat cu startat jos koju igru za ispitat..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 19:55 (ansha).
17 godina
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Ajde necemo sad ko je prvi poceo, oprastam ti sta sam te vrijedjao, eto. I nije da sam neprofinjen nego je stolica stvarno skupa 

Nego, HT si iskljucio? Jos ostaje duplo vise cache-a na tvom procesoru i dosta brza memorija (u mene je sad 8GB 2400 cl16) al to ne bi trebalo bit uzrok tolke razlike. Jer sad mi je stvarno misterij, citam po netu da ima sjebanih servera gdje ljudima konstantno stuttera i nabija cpu usage puno vise nego inace, morat cu startat jos koju igru za ispitat..

ja sam ti upravo probao na 2560x1440 ultra preset s Ryzenom na 120 zakljucao fps

gpu usage mi je najvise pao na 85% a fps na nekih 93..

na toj  rezoluciji mi je vecinom iznad 90%

15 godina
protjeran
toxic kaže...

ja sam ti upravo probao na 2560x1440 ultra preset s Ryzenom na 120 zakljucao fps

gpu usage mi je najvise pao na 85% a fps na nekih 93..

na toj  rezoluciji mi je vecinom iznad 90%

Tako je i meni kad sam igrao 24p mape, nikad ispod 90fps i gpu usage preko 90% u prosjeku, al sa 64 igraca sve se raspadne...

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Imas lagani bn sa memorijom nista strasno ali ga ima jer voli na vecim rezolucijama pocuclati preko 8gb rama, sjecam se dok sam bio na 4k 

Ima nesto i u ovom sto si napisao o sje... serverima, naletim na njih svaka 2-3 dana, npr dropa mi na 110fps sa 170-190 i napravi laganini stuter tipa desetinku dvije ....

U biosu sam iskljucio ht i ostavio 4 cores active, provjera prije pocetka igre sam odvrtio cb, izbacilo 864 skor sto odgovara u potpunosti da je bez HTa

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 20:17 (lav1000).
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Imas lagani bn sa memorijom nista strasno ali ga ima jer voli na vecim rezolucijama pocuclati preko 8gb rama, sjecam se dok sam bio na 4k 

Ima nesto i u ovom sto si napisao o sje... serverima, naletim na njih svaka 2-3 dana, npr dropa mi na 110fps sa 170-190 i napravi laganini stuter tipa desetinku dvije ....

U biosu sam iskljucio ht i ostavio 4 cores active, provjera prije pocetka igre sam odvrtio cb, izbacilo 864 skor sto odgovara u potpunosti da je bez HTa

Da al meni je fps identican na 1080p i 1440p, identicni dropovi, ram se nije napunio, max 7GB je bio usage. Ovo koliko memorija utjece cu vidjet kad mi dodje, paket je zadnji put vidjen u Becu, cini se izgubljen pa cu morat cekat da ponovo posalju iz Alze 

Bio sam sad probao Amiens i u pocetku se cinilo super, gpu usage uglavnom 90-99% ali su ubrzo poceli stutteri sa padom usagea na 50% i dropovima na 60-70fps. Zapravo me zaboli jer mi je battlefield ocajan u svim pogledima, jedina dobra stvar kod BF-a mi je sta cu pocistit 85GB na sistemskom disku kad ga pobrisem...

12 godina
Noje dosta sto na toj platformi prodaju 4-core u danasnje doba, nego su ti jos uvalili i falicni, klerofasisticki primjerak, koji te namjerno sabotira :)))
15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Noje dosta sto na toj platformi prodaju 4-core u danasnje doba, nego su ti jos uvalili i falicni, klerofasisticki primjerak, koji te namjerno sabotira :)))

Izvadit cu ga da vidim da nije Made in Germany, ako je odma busim rupu u cosku i postaje privjesak..

15 godina
protjeran

Gledam recenziju ovog 8086K i to je svjetska sprdacina, intel je promijenio samo 1 core turbo na 5ghz, cim su 2 ili vise jezgri opterecene (citaj - uvijek) radi identicno kao 8700K.

Ona bruka sa 28 core-om i sad ovo ruganje od procesora, ima da ih amd razguzi sad il nikad...

17 godina
odjavljen

Evo novi naslov u 240 hza.

13 godina

i3 8350k FTW!

16 godina
XXX kaže...

Evo novi naslov u 240 hza.

Dzabe da je i na 500hz kad je 60 fps-a

It is always darkest just before the dawn.
8 godina
protjeran

Žao mi je ali vid i raspoznavanje boja ne možeš kupiti novcem koji si sam zaradio svojim radom 

12 godina
Paolo Maldini kaže...

Žao mi je ali vid i raspoznavanje boja ne možeš kupiti novcem koji si sam zaradio svojim radom 

74 

MISCREATED
8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

pa naravno, zato mi te i žao što moraš gledati u to tvoje čudo, nije za zezati se sa vidom samo tako 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice