Hoćete li i RDR 2 igrati na isto 144 fps-a kao i jedinicu? 
Nice
Hoćete li i RDR 2 igrati na isto 144 fps-a kao i jedinicu? 
Nice
@daship
Shvati, da si obican ne-relevantni provokator.
Ako neces biti konstruktivan, bar ne $eruckaj po temama i ne navlaci ljude na offtopic.
Evo kako je zamišljam pakao.
2 x Sli microstutter pila, nakrcana konzolaškim portovima koji imaju gamepad interface i lockanim framerateom na 35 fpsa.
Moram cijeli dan sjediti i igrati se na njoj.
Pakao je kad uložiš 20 000 kn u komp pa gledaš konzolaše kak igraju RDR 2. I onda kupiš konzolu da bi i ti igrao a taj isti PC stoji besposlen...to je deveti krug pakla.
@daship
Shvati, da si obican ne-relevantni provokator.
Ako neces biti konstruktivan, bar ne $eruckaj po temama i ne navlaci ljude na offtopic.
Čime sam ja ikoga provocirao?
Evo kako je zamišljam pakao.
2 x Sli microstutter pila, nakrcana konzolaškim portovima koji imaju gamepad interface i lockanim framerateom na 35 fpsa.
Moram cijeli dan sjediti i igrati se na njoj.
Pakao je kad uložiš 20 000 kn u komp pa gledaš konzolaše kak igraju RDR 2. I onda kupiš konzolu da bi i ti igrao a taj isti PC stoji besposlen...to je deveti krug pakla.
Kupiš konzolu i još sačuvaš pare
Vidim da to mnogima ovdje teško pada.
Pa nismo socijalni slucajevi da se igramo na konzolama
Da, bolje je pisati patetične peticije da ju izbace za PC, kleknut i molit. 
Iskreno, nemam pojma da li se zajefrkavate ili ste ozbiljni.Ako je prvo, ne shvatam čemu to, ako je drugo...
Ja nikada nebi mogao igrati FPS naslove na konzoli. Konzola je ok za sportske simulacije, utrkivanja, igre tipa Dark Souls/Bloodborne, ali na džoji igrat BF, CoD, FC... Neka hvala.
Da, bolje je pisati patetične peticije da ju izbace za PC, kleknut i molit. 
A joj, sad si naje....Sad si konzolaški huligan.
Ja nikada nebi mogao igrati FPS naslove na konzoli. Konzola je ok za sportske simulacije, utrkivanja, igre tipa Dark Souls/Bloodborne, ali na džoji igrat BF, CoD, FC... Neka hvala.
Istina, ne znam kako ih uopšte mogu igrati sa time.Uzmi u obzir da ti ne možeš jer si navikao na pc, navikao bi se i na gamepad, to nije problem onima koji nisu ni dotakli pc.Trebaju omogućiti korisnicima da koriste miš i tastaturu, bojim se da bi dosta pc gejmera prešlo na konzole, pogotovo pored ovakvih divljih cijena hardvera.
Nisi igrao Halo 
jedini razlog zbog kojeg se isplati imati konzolu i to xbox naravno 
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Ma ne to, mislim na cijene rama i grafičkih kartica (možeš uključiti i ssd-ove).
Moj Brodski prika (cestovni građevinski radnik), cijeli život na lopati. Veli, "Krute, nedo, imao plaću 2700 kn - 1997. pa 3500 - 2003. pa 5500 - 2007. a sad ima ponovo 2700. " Karijera za popizdit.
Neka ide u njemacku tamo je puno bolje
Čemu TD?
Nije, tamo je gore.
Čemu TD?
Zbog velikih citata
To je normalna cijena za taj proc
instaliraj camelizer add on i pogledaj na amazonu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Koristite OCCT za stability test, puno je brži kod stavljanja loada, Primeu treba dosta prije nego stavi veci load, zato vecina OCa prođe prvih sat-dva primea bez problema, nit se zagrije CPU na realnu temperaturu. OCCT ga odma najarci.
Šta ti vrijedi kad nije "futureproof" 
Dakle konzole imaju 8 modula što ih čini nekim 16 core procesorima, zar ne?Zašto se onda kaže da konzole imaju 8 jezgri?Koliko su samo slabi ti jaguari
digli su radni takt sa jadnih 1.66 ghz na 2.3 GHz, ako sve ovo mogu uraditi sa tim procesorima zamislite šta će raditi sa 8 zen 2/zen 3 jezgri (ili 7 ako je jedan rezervisan za OS), taj famozni r5 1600 neće biti ništa drugo nego ono što su pentiumi i celeroni danas.Bolje se nadati da konzole ostanu slabe inače će nam trebati i7/r7 da bi imali ikakvo pristojno uskustvo,
Sta ce tek onda biti 7700?