Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.338.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
CPU chat tema

Pa prije ces se naigrati na tom a8 9600 nego na g4560, 30-50% bolje gpu perfomanse. A nekome tko igra starije naslove svakako bolji odabir nego g4560, za djecji komp odlican procesor

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
odjavljen
Re: CPU chat tema
Patrick_cro kaže...

Pa prije ces se naigrati na tom a8 9600 nego na g4560, 30-50% bolje gpu perfomanse. A nekome tko igra starije naslove svakako bolji odabir nego g4560, za djecji komp odlican procesor

I onda ti klinac veli da bi igral B1 i da mu to trza. Bolje mu kupi polovni pentium i polovnu R9 380 za malo više para i igral bu se tri puta bolje.

17 godina
DaShip kaže...

Ti apu-i imaju svega 2 jezgra, kako je moguće da to uopšte može pokretati igre?

Troleru

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
XXX kaže...
Patrick_cro kaže...

I onda ti klinac veli da bi igral B1 i da mu to trza. Bolje mu kupi polovni pentium i polovnu R9 380 za malo više para i igral bu se tri puta bolje.

Ili uzmes proc kako se spada ryzen 1200 + polovnu grafu pa da moze sve mp igrati a ne da dok zazeli neku drugu igru igrati da moras proc ponovno mijenjati i na kraju te ispadne skuplje

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

To štima, ryzen 1200 kloknut je odličan izbor za te novce, ali gurati taj igpu pod nekakav gaming je meni smjeh.

9 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
DaShip kaže...

Nemaju nego 4.

Vođa fućkator je fx 8xxx nazvao 4c8t procevima, tako da je ovo procesor sa ona njihova 2 modula, 2c4t.Vidim da si TD-ao sve moje postove, ima li ičega u tvom životu osim toga?

hrvooje kaže...
DaShip kaže...

Troleru

Wtf? @_@

Wat da fuk 

Šta je ovo @_#

9 godina
neaktivan
XXX kaže...

To štima, ryzen 1200 kloknut je odličan izbor za te novce, ali gurati taj igpu pod nekakav gaming je meni smjeh.

R3 ne bih zvao odličnim, ponaša se otprilike kao Sandy Bridge kad je kloknut (i5 2500k -3.3 ghz a r3 na 3.9 ghz i podjednaki su @_@), neki pokazuju jedno, drugi drugo, treći treće...

10 godina
protjeran
CPU chat tema

Kaj oces, A8 9600 je itekak dobar za gaming... Bela i sah ima da idu u 100fps 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 21:43 (Lucidius).
17 godina
XXX kaže...
rambox kaže...
XXX kaže...

Inače privjesak opet ide po nekoj normaloj cijeni od 530 kn.

Je, ali pazi kaj u gejmingu može izgurat najeftiniji Quad Core A8-9600 za istu lovu od 530kn.Realno to nisam niti ja očekival, par igrica vrti u 1080p Low, a negdje i malo Medium setings 30+FPS.Batellfield 1 je posebna priča, na drugoj strani taj Pentium moš u igricama samo pokrit s plahtom.

Gejming iGPU konkurencija za šaku graha je stigla, a tak nekaj na tom Pentiumčeku moš samo sanjat.

Problem je kaj taj igpu nije objektivno ni dovoljan za AAA igranje ako pričamo o integriranoj grafi, kak bi se reklo ni vrit ni mimo. To je i dalje multimedija igpu tj. office gpu. Daj ti meni neku usporedbu sa diskretnim grafama u odnosu na privjesaka pa onda možemo pričati o performansama. Taj igpu nitko ne kupuje za gaming ili tek poneko.

edit; ovaj drugi link na B1 1080p i low detalji, LOL. Daš 300-400 kn za B1 koji je multiplayer slatkiš da bi ga sa igpu igrao u multiju na 20 fpsa na low detaljima ako i toliko s obzirom da u ovoj single player misiji imaš 40-50. Na tom istom mjestu sa G4560 i nekom osrednjom grafom imaš 100 fpsa na high detaljima. U multiju to pada dosta niže...i to je neki minimum minimuma za tu igru kao i za veliku večinu ostalih.

Kao što rekoh igpu je ni vrit, ni mimo osim ak nije za ured ili multimediju...a za to je jednako dobar i igpu u g4560. Nebuš se naguštao ni na jednom od njih bez poštenije grafe. Osim ak ne igraš fakat stare igre ali ne poput Crysisa od prije 6-7 godina.

Pa ja ko da pišem kineski, pusti ti ono kaj A8-9600 nije, dakle samo se orjentiraj na to šta gejmerski nudi za 70dolara.

Kakvo sad pošteno ili nepošteno igranje, kad se sve vidi ili šta nudi za 70dolara, imaš pun koš primjera na linkanom Jubitu kanalu.

Ajmo tražit mane kod APU-a za 70dolara, a zažmirimo na sve kaj gejmerski nudi za tu pišljivu lovu.Zaboravi na posebne grafe, dakle samo iGPU realno A8-9600 je u svojim granicama grahovski jeftin gejming APU.

Znam ja da tebe muči činjenica, da tvoj Pentium iGPU gejmerski ne može niti svječu držat A8-9600.Pa nisi se jučer rodil, tak je to bilo od APU početka za istu lovu AMD iGPU gejming gazi Intel ponudu kad si rekel keks.

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Kao što sam rekao daj usporedbu sa diskretnim grafama, u suprotnom nemamo kaj dalje razgovarati. Ak si ti igpu gamer, samo izvoli.... lol.

17 godina
XXX kaže...

Kao što sam rekao daj usporedbu sa diskretnim grafama, u suprotnom nemamo kaj dalje razgovarati. Ak si ti igpu gamer, samo izvoli.... lol.

Kakave veze ima diskretna grafika u cpu temi, da zakrpa cpu slabosti? Nije ovo gaming tema :)

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Onda neznam zakaj raspravljamo o integriranoj grafi...po tome nemamo kaj raspravljati ni o Ryzeno jer jadan ni nema gpu 

17 godina
hrvooje kaže...
XXX kaže...

Kakave veze ima diskretna grafika u cpu temi, da zakrpa cpu slabosti? Nije ovo gaming tema :)

To je kao logika Zdravko Mamič=Tokarski stroj,u APU identičnu cjenovnu usporedbu ubacit a zašto ne bi kupili posebnu grafu.Ovo dole nije pravi gejming test, nego samo onako usput da se vidi reda radi.To je vjerojatno namjerno tak sklepano, dakle gejming postavke samo onak usput  da se vidi krača opčenita usporedba.

Tomb Rider, 1080p Medium

Batellfield 1, 768p Medium

Ovaj tip koji ima pun kamion Bristol Ridge videa, on je Švabič a ove prodajne brojke za navedenu stranicu su potpuno očekivane.R5 1600 očekivano ide ko vruče krafne, ili najprodavaniji proc sjedi i puši lulu na prvom mjestu.Trenutno R5 1600 nosi dva puta više prodajnih primjeraka, u odnosu na Intel procove i5 7500 ili i5 7600K.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 23:34 (rambox).
17 godina
odjavljen
CPU chat tema

Oni kojima ne smeta igranje u 35 fps komotno mogu igrati i na 11 fps...

Freak Show Inc.
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Rađe bi onda kupio novi PS4 za 1700 kn i igrao se na tome.

13 godina
neaktivan
CPU chat tema

Ne pricajte gluposti, znate koliko ima sirotinje sa 720p monitorima i kojima ce 30fps gaming biti savrseno dobra stvar za malo para. To sto smo mi burzuji i mozemo da platimo posebnu grafu to je druga prica i 1080p monitore 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ali tamo nema piraterije 

@Friday 35 FPS je igrivo, 11 nije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 7:44 (DaShip).
14 godina
DaShip kaže...
XXX kaže...

Ali tamo nema piraterije 

Nope. Da imam 35 fpsa na PC-u "oko" bih si izvadio.

Jebiga PC master race.

16 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
DaShip kaže...
XXX kaže...

Ali tamo nema piraterije 

Nope. Da imam 35 fpsa na PC-u "oko" bih si izvadio.

Jebiga PC master race.

Nego sta, meni oci krvare na ispod 60fps...

17 godina
odjavljen
DaShip kaže...

U uredjenim zemljama bi za ovo dobio poziv od drzavnog odvjetnika. U Italiji bi te ubili

Freak Show Inc.
14 godina
ansha kaže...

Najgori je onaj prijelaz 50-55 ili povremeni dip.

Radije bi da me netko vilicom bode u leđa nego da to gledam.

9 godina
neaktivan
Friday kaže...
DaShip kaže...

U uredjenim zemljama bi za ovo dobio poziv od drzavnog odvjetnika. U Italiji bi te ubili

Znači svi konzolaši su ludi?Ne prosipajte ove pc cancer race gluposti, ako trebate konstantan frame time od 16.66 ms (šta i ja pričam, samo seljaci igraju na 60 FPS, pravi gejmeri igraju na zaključanih 144 FPS ;) ) i najveću rezoluciju sa maksimalnim detaljima da bi vam igra bila zanimljiva onda igrate loše igre.Radije bih igrao zanimljivu igru u 30 FPS nego sr*nje u 60.

9 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
ansha kaže...

Ako si tako osjetljiv zašto nemaš 144 Hz monitor?

14 godina
DaShip kaže...
DarthMarkus kaže...
ansha kaže...

Zato što postoji fast sync, dsr i Sony Bravia telka sa niskim input lagom.

I nisam samo ja osjetljiv. Da ne koristim računalo još od C64, tj da mi je to hobi samo zadnjih par godina vjerovatno bih mi 35 fpsa bilo dobro, no kad odeš stepenicu više, teško se vratiti nazad.

P.S. 60 fps-a danas uopće nije neka elitna stvar, doslovno ih gura čak i XXX na pentaću

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 16:23 (DarthMarkus).
17 godina
odjavljen
DaShip kaže...
Friday kaže...
DaShip kaže...

Znači svi konzolaši su ludi?Ne prosipajte ove pc cancer race gluposti, ako trebate konstantan frame time od 16.66 ms (šta i ja pričam, samo seljaci igraju na 60 FPS, pravi gejmeri igraju na zaključanih 144 FPS ;) ) i najveću rezoluciju sa maksimalnim detaljima da bi vam igra bila zanimljiva onda igrate loše igre.Radije bih igrao zanimljivu igru u 30 FPS nego sr*nje u 60.

Ti se trebas pripaziti, mrak pada a mnogima si se zamjerio...

Freak Show Inc.
11 godina
CPU chat tema

Hoćete li i RDR 2 igrati na isto 144 fps-a kao i jedinicu?

14 godina
CPU chat tema

Evo kako je zamišljam pakao.

2 x Sli microstutter pila, nakrcana konzolaškim portovima koji imaju gamepad interface i lockanim framerateom na 35 fpsa. 

Moram cijeli dan sjediti i igrati se na njoj. 

9 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
DaShip kaže...
DarthMarkus kaže...
ansha kaže...

Zato što postoji fast sync, dsr i Sony Bravia telka sa niskim input lagom.

I nisam samo ja osjetljiv. Da ne koristim računalo još od C64, tj da mi je to hobi samo zadnjih par godina vjerovatno bih mi 35 fpsa bilo dobro, no kad odeš stepenicu više, teško se vratiti nazad.

P.S. 60 fps-a danas uopće nije neka elitna stvar, dosnlovno ih gura čak i XXX na pentaću

Dakle nisi više elitaš, ccc.Pod hitno nabaviti 144 Hz monitor, nemoj se sramotiti 

Friday kaže...
DaShip kaže...
Friday kaže...
DaShip kaže...

Ti se trebas pripaziti, mrak pada a mnogima si se zamjerio...

Šta?Imam osjećaj da je većina forumaša ovdje na teškim drogama.Da te nisam možda uvrijedio time što sam otprilike rekao da je svo to ulaganje u skupe mašine bezveze jer su pc gejmeri svejedno u drugom planu (i još dobijaju portove sa prljavih konzola )?

12 godina
DaShip kaže...

....

daj krati citate, baš nema potrebe pola stranice zauzeti radi jednog retka odgovora

9 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Hoćete li i RDR 2 igrati na isto 144 fps-a kao i jedinicu?

Ma to je smeće, imaju oni daleko kvalitetnije stvari poput PUBG, DayZ, RUST, CS, LOL, DotA 2, Minecraft...Ček, dvije od ovoga više ni nisu pc ekskluzive.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice