Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.207.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: AMD Ryzen CPU
4mal kaže...

ajmo jedan poll  

koliko ce vas uzest sljedece konb. u blizoj buducnosti.

Ti bi se mogao pocastiti sad za rodjendan... 

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ja sam isto mislio nesto napisati ali ne znam sta. 

Evo u Dublinu je oblacno, ako nekome pomaze informacija...

To nije informacija, tam kod tebe je uvijek tak 

9 godina
protjeran
4mal kaže...

ajmo jedan poll  

Bolje da si napisao samo tko ce kupiti Ryzen, za Vegu neznamo kakva je ni tocno koliko ce kostati, a intel znamo da sada nece nitko kupiti 

EDIT:

Volta sasvim sigurno nece ove godine, tek se ceka 1080ti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 18:38 (Lucidius).
17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
4mal kaže...

ajmo jedan poll  

Bolje da si napisao samo tko ce kupiti Ryzen, za Vegu neznamo kakva je ni tocno koliko ce kostati, a intel znamo da sada nece nitko kupiti 

Ja se iskreno nadam da ce intel srusiti cijene da budu sukladne onome sto nude pa da ce se moci ubosti kakav 2011 "sestak" za par stoja. Ali ja sam se do sada bio nadao svacemu 

Freak Show Inc.
17 godina

nema veze vidis da ima fanboyeva pojedinih tabora u topicu pa da vidimo omjer 

za ovo nisam znao onda 1080Ti umjesto volte

bdw

https://videocardz.com/66309/nvidia-geforce-gtx-1080-ti-is-coming

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 18:43 (4mal).
17 godina
XXX kaže...
amd freak kaže...
XXX kaže...
amd freak kaže...
XXX kaže...

Nigdje ne piše da su imali inžinjerski primjerak, test je skropz legitiman i proc im se na toj frekvenciji kuhao, i to na stolu u idealnium uvjetima.

S kime se ti borši? Dak se malo proguglaj i ne piši bedastoče jer pceskpertovci nisu bogovi. I da oni dobivaju inžinjerske primjerke, a ne primjerke iz ducana, tako funkcionira novinarstvo ako nisi upucen.

Evo skoci na 6. minutu i gledaj temperature kad si lijen proguglati.

Ali da, ajmo sad kenjat o i7 7700k i kako se kloka, vi amd fenboji cete napravit sve, samo da se pljuje :D

Ne piši gluposti, poput one da je AMD reklamirao RX 480 kao high end. Također ne piši gluposti da ovaj test nije legitiman, jer za tebe su bogovi.

Žišku 

Mali okani me se u troskocima. Dosadan si više s tim favoriziranjem fizičkih dobara. Nije smiješno, žalosno je. Svatko imalo pametan shvaca sto ja govorim, jer ne favoriziram nikog, za razliku od pojedinih klinaca ovdje.

He, he nema šanse, sad tek imam pik na tebe i tvoje gluposti 

Pa normalno kad sam ponovo izdominirao i tebe i onog zagorca zoharbinja i sve vas crvene rajzenčiće i vaše hajpiče.

Iskreno sam sretan sto cu sa svojim i7 6700k i dalje imati bolje performanse od novog konkurenta ryzen 1700 koji me je trebao jesti za doručak.

Znao sam i ispalo je tako. Toliko o prodajama skylake-a na njuški.

A vi odmah 2.-og u redove i uzmite si proc sa 3ghz za 2500+ kuna. Sretno.

Odoh odigrat nešto na stock 4ghz na kojima proc hladi muda i spava koliko je snažan;)

9 godina
amd freak kaže...
XXX kaže...

Na kojoj temperaturi radi i7 7700K na 5 ghza?

Pa ovisi kakvo hlađenje imaš, koliko čitam 60-70 stupnjeva s nekim "normalnim" hladnjakom u loadu. 

je u idle

12 godina
Friday kaže...

Ja sam isto mislio nesto napisati ali ne znam sta. 

Evo u Dublinu je oblacno, ako nekome pomaze informacija...

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Ne kuži on da Intel ispod hisa meče žvakaču gumu a AMD za manju cijenu lemi isti na jezgru  

17 godina
dabar_solta_V2 kaže...
amd freak kaže...
XXX kaže...

Na kojoj temperaturi radi i7 7700K na 5 ghza?

Pa ovisi kakvo hlađenje imaš, koliko čitam 60-70 stupnjeva s nekim "normalnim" hladnjakom u loadu. 

je u idle

Naučit čemo i tebe ne brini.

80c na zraku sa d15 ( dovoljno govori kako je pcekspert failao)

a 70c u loadu je na vodi. (mogu i to linkat po potrebi)

EOD.

next

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 18:52 (amd freak).
17 godina
XXX kaže...

Ne kuži on da Intel ispod hisa meče žvakaču gumu a AMD za manju cijenu lemi isti na jezgru  

AMD vec godinama ima 8 jezgri pa mi mob brze multitaska a i7 s 4 jezgre obriše pod s njim. ;)

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

80c je savim dosta za ispeč jaja na lagano 

17 godina
XXX kaže...

Da zato tvoj dragi amd ima tehnologiju gdje proc ima stock frekvu od 3ghz a košta 2500kn. gg možda mu zalega minecraft kad bude previše igrača na ekranu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 18:56 (amd freak).
17 godina
odjavljen
amd freak kaže...
XXX kaže...

AMD vec godinama ima 8 jezgri pa mi mob brze multitaska a i7 s 4 jezgre obriše pod s njim. ;)

Taj mob i taj i7 je barem troduplo skuplji od tih pišljivih 800 kn koliko AMD traži za FX 

17 godina
odjavljen
amd freak kaže...
XXX kaže...

Da zato tvoj dragi amd ima tehnologiju gdje proc ima stock frekvu od 3ghz a košta 2500kn. gg možda mu zalega minecraft kad bude previše igrača na ekranu :D

To je malo skuplje od i3 proca 

9 godina
i u novom bugu i na par stranih foruma piše isto ko i na pc ekspertu, svima je zakljućak isti.
7700k može radit na 5ghz ali temperature su truba.a po klokerskoj ekipi bez de-lida ništa. EOD.
14 godina
AMD Ryzen CPU

@amd freak olicenje fanboya kojeg jos puberter pere i ako je vec davno proslo to doba.

17 godina
XXX kaže...
amd freak kaže...
XXX kaže...

To je malo skuplje od i3 proca 

Naravno jer je to proc za profice na kojem sa 2 pisljive jezgre ownaš amd sa 8 jezgri. gg i tehnologiji. AMD je jedina firma koja mora imat 8 glava za posao koji intel napravi s dvije glave.

16 godina
amd freak kaže...

Odoh odigrat nešto na stock 4ghz na kojima proc hladi muda i spava koliko je snažan;)

E da se lako odvojit od forumskog natezanja 

15 godina
protjeran
XXX kaže...
Stjepanj kaže...
Likovi na pcxpertu nemaju pojma o oc..lp

Koje ti temperature imaš sa svojim na 5 ghza, pod primeom 95?

Lol, prime i 5ghz ne ide u istu recenicu. Racunaj 100°C...

17 godina
dabar_solta_V2 kaže...
i u novom bugu i na par stranih foruma piše isto ko i na pc ekspertu, svima je zakljućak isti.
7700k može radit na 5ghz ali temperature su truba.a po klokerskoj ekipi bez de-lida ništa. EOD.

Linkao sam ti live test i to je to. Ne zanimaju me inžejerski primjerci časopisa i otvorena neklimatizirana kučišta u redakcijama.

Klokaj fxa na 5 ghz pa se javi za temperature ;)

ivanzu kaže...

@amd freak olicenje fanboya kojeg jos puberter pere i ako je vec davno proslo to doba.

Sva sreča da ti se konfa crveni i da si konstruktivan da boli.

17 godina
odjavljen
amd freak kaže...
Naravno jer je to proc za profice na kojem sa 2 pisljive jezgre ownaš amd sa 8 jezgri. gg i tehnologiji. AMD je jedina firma koja mora imat 8 glava za posao koji intel napravi s dvije glave.

Je vidim po ryzen testovima  500$ poklopi ono od 1000$ i to uz manji TDP.  Sad fino uspoređuj sa novim procevima na onim od prije 4-5 godina. Toliko o tvom fanbojizmu 

17 godina
lovranac kaže...
amd freak kaže...

E da se lako odvojit od forumskog natezanja 

Ne prijatelju to je i7. Igraš i učiš klince na forumu u isto vrijeme. To sa fxom ne možeš ;)

17 godina
XXX kaže...
amd freak kaže...

Je vidim po ryzen testovima  500$ poklopi ono od 1000$ i to uz manji TDP.  Sad fino uspoređuj sa novim procevima na onim od prije 4-5 godina. Toliko o tvom fanbojizmu 

Hvala Bogu da im je trebalo samo 10 godina.

17 godina
odjavljen
ansha kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Pa jasno, kad ima žvaku ispod hisa pa ne pomaže nikakavo hlađenje bez delidanja. Baš me zanima ryzen u istom testu na max kloku.

17 godina
odjavljen
amd freak kaže...
XXX kaže...
amd freak kaže...

Bolje nego svake godine rast performasi za 5% i porast cijene za 20%...nije problem kad ima ovaca za šišanje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 19:07 (XXX).
17 godina
XXX kaže...
ansha kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Pa jasno, kad ima žvaku ispod hisa pa ne pomaže nikakavo hlađenje bez delidanja. Baš me zanima ryzen u istom testu na max kloku.

Kaj bi ti klokal, 3ghz base na 65 tdpu?? na 5ghz?? ahaha

17 godina
XXX kaže...
amd freak kaže...
XXX kaže...
amd freak kaže...

Bolje nego svake godine rast performasi za 5% i porast cijene za 20%...nije problem kad ima ovaca za šišanje 

Zato i imaš intel pod haubom jer je amd jeftin. ;) Ovca si bez imena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 19:08 (amd freak).
17 godina
odjavljen
amd freak kaže...

Gdje sam rekao 5 ghza? Napisao sam na njegovom max-u koliki bude. Uzmi daha i pročitaj post 

17 godina
XXX kaže...
amd freak kaže...

Gdje sam rekao 5 ghza? Napisao sam na njegovom max-u koliki bude. Uzmi daha i pročitaj post 

Sine taj proc nebude videl 4ghz na zraku sa najboljim hladnjakom na normalnom naponu, a kamoli više. Sanjaš previše.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice