nisam pratio, dali ce se moc stavit neko AIO rijesnje na ryzene?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doba pred izlazak F(t)ermija... Smijeh i podrugivanje na račun toga, jedan forumaš tvrdi( Dado_ZG78 ) da mu frend ima primjerak kartice - niko ne vjeruje - vrijeđaju ga, omaložavaju (nije je još bilo u prodaji)... Kaos u temi! I onda frajer nagovori frenda da uzme karticu da je može poslikat da umukne rulju... I je, u nekom McDonaldsu. Ja sam bio sretan zbog tog bitchslapa koji im je Dado odvalio...
Pazi, lik je za proslu generaciju CPU-a napisao da su dizajnerski smrdjeli. Ti takve ljude dozivljavas ozbiljno?
Ja ne znam što se zamarate sa njim, kad vidim njegov post pred facom mi je malo dijete (osnovna škola, max) koje ne zna složiti rečenicu dužu od 6 riječi (puno sam rekao) i šara flomasterom po zidu.
Nikakve veze, samo nabacivanje nekih linkova, bojica više nego na LSD tripu i takva količina nepismenosti da imam feeling da mu je netko izmiješao slova na tipkovnici i ukrao backspace, pa što lupi, bude.
Nek on dizajnira bolji CPU kad je tak pametan...
P.S. Kad sam već tu, ako je već netko odlučio prodati FX-8x ili kojim slučajem FX-9x, nek mi se javi.
Ja cu se drzat obecanog, to je sve sta mogu rec.
Ako ne želiš da te prozovemo lažovom, počni pakovati pc i umotaj u finu mašnicu. 
Samo moram napomenut da sretni dobitnik placa postarinu i da ne mogu garantirat da ce osvojeni pc iz mog vlasnistva vrijedit vise od iznosa postarine.
U cemu sam ja to pogrijesio ako smijem znati? Ja sam od pocetka pickarao sto su detalji isli na kapaljku. Bio sam samo skeptican, nista vise.
Pazi, lik je za proslu generaciju CPU-a napisao da su dizajnerski smrdjeli. Ti takve ljude dozivljavas ozbiljno?
Pogriješili ste u procjeni Ryzena i AMD-a, a Intel ste glorificirali.
Ono što svima umjerenima ide najviše na živce što ste i sami priznali kako Intel za mizeran napredak u performansama dere cijene, ali valjda je to psihološka odbrana koja vas je tjerala da opravdate svoje investicije, a općenito ste navijali za Intel i priželjkivali ponovni AMD-ov kiks sa Ryzenom, ne realizirajući da jačanje konkruencije donosi boljitak za SVE.
I kada su izašli rezultati i to upola jeftinijih procesora, onda je nastao šou u temi.
Ovo za pičkarenje si bio u pravu, bilo je na kapaljku, ali to što je on napisao za prethodne generacije nema veze sa raspravom o Ryzenu.
Također ovo je sve postalo nebitno, ono što je bitno da od vas nema niti jednog suvislog kvalitetnog komentara o aktuelnom stanju Ryzena, nego ste zauzeli odavno svoje rovove i to je to.
Jel' Ryzen dobar ili na kraju nije po ovim preliminarnim rezultatima, jesu li bolje performanse, omjer uloženog i dobivenog itd. Šta bi kupovali između novih generacija procesora itd. Eto ga pred vratima, valjda se može i od vas čuti neki normalan staložen komentar i analiza.
Samo moram napomenut da sretni dobitnik placa postarinu i da ne mogu garantirat da ce osvojeni pc iz mog vlasnistva vrijedit vise od iznosa postarine.
Ispada da je mangup postao pi*ica. 
...Jedino se CPU znoji kada je nesto izdano preko one stvari bez optimizacije.Znaci godine prolaze,pare se trose,marketing i magla se prodaju.A sto se tice igara,jedino gdje skidam kapu je timu CD Projekt koji je napravio posao kako spada.80%ostalih devova koji rade igre su laznjaci i izdavaju poluproizvode.Ubisoft,EA pa da ne nabrajam dalje.Ono sta ja zelim reci.Nemam nista protiv da se izdaju novi procevi(Intel/AMD nije bitno),nego vec ako su tolke pare u tucene radi tih jezgri,neka se barem iskoriste sto se tice igara.Jer budimo iskreni,igre i prodaju te jake proceve,ali nazalost sa laznim marketingom.Imam FX koji ima 8 jezgri,koje budimo iskreni 4 tih jezgra je za djabe unutra.Jer dodje igra,2013godina gura 1 jezgru i CPU gori 100% i onda krenu nekakve price da CPU-i ne valjaju.
daj molim te reci kako ti se ponaša mafia 3 na fx-u
ja nemrem vjerovati da to đubre od igre toliko kolje procesor da sa svojim i5 idem pauzirati igru da malo odmorim mozak i onda ne mogu normalno otvarati tabove na internetu koliko je zagušen
bogme se ne sjećam igre u kojoj mi se to događalo da moram ugasiti igru da bi bilo što drugo, pa čak i malo surfanja, mogao raditi paralelno bez da mu treba dvije minute da otvori faking bug forum
a zanimljivo da istovremeno igra sama po sebi radi normalno bez trzanja
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/evo-vam-fotke-fermija-veceras/51227.aspx
jedan od boljih bichslapova foruma, pogle postove od nevejernih tom-a
Djabe sav taj Ryzen ili bilo koji uber proc,kada sve vise i vise poluproizvode dobivamo sto se tice igara.Jedino sta bas uspijeva na PC sceni su MOBA igre i te gluparije.Za takve igre niti ne treba Ryzen.
Ovo je sve istina, dok ne naprave neki novi quake/unreal tournament MP da se roka (CoD/BF necu ni da pominjem jer su dosadni u odnosu na ovakve naslove) za gaming ti je dovoljan u 95% slucajeva novi pentium od 50eur sve ostalo je u tu ruku pretjerivanje.
Moba igre su besplatne i nezahtjevne (kao i CSGO) ali se ta razlika u novcu koji ne trebas na hardveru potrosi u igri tako si na istom na kraju :D
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
U to sam se uvjerio iz prve ruke, G4560 za 470 kn i deri. Ako vrti ugodno wotch dogs 2, vrtiti će sve.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
u rangu je i3 kaby-a a jefiniji i zovu ga budegt 1080p/console killerom.
Sorry, ali ja sam napisao da sam bas uzbudjen zbog ryzena i da se nadam da ce u konacnici stvarno biti zvjer. Ja sam bio skeptican jer nije bilo nikakvih opipljivih vijesti, nesto sto nisu pusta suskanja. Ja nemam nista protiv da svoju plocu i proc zamjenim ryzenom. Nemam nikakve potrebe trenutno za time, ali tko zna...
Sorry, ali ja sam napisao da sam bas uzbudjen zbog ryzena i da se nadam da ce u konacnici stvarno biti zvjer. Ja sam bio skeptican jer nije bilo nikakvih opipljivih vijesti, nesto sto nisu pusta suskanja. Ja nemam nista protiv da svoju plocu i proc zamjenim ryzenom. Nemam nikakve potrebe trenutno za time, ali tko zna...
Eto komentari se normalizuju. 
Samo se drzim dogovorenog..
i3 za 50% manju cijenu 
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Ovisi koje igre misliš igrati, imaš igara koje uopće ne zavise od procesora, tamo možeš staviti GTX 1080,
a za neku igru kao BF, RX 460 i to bi bilo pitanje kako bi išlo.
Ovisi i od rezolucije, za nekoga tko igra na 4k, uzme to i GTX 1080 bez problema.
RX 470 bez problema, nije svuda 100% iskorištena ali koga briga kad košta 1500 kn.
edit; jedina je caka da obavezno uzmeš dva keksa 2400 mhz memorije, znači obavezno 2X4 ili još bolje 2X8 gb ddr 4 2400. Sa jednom ploćicom se proc zaguši u najzahtjevnijim naslovima, na trenutke neigrivo. Sa dvije sve radi jako dobro.
Držiš se dogovorenog, poštarina za overseas je 49,00 HRK, kak taj tvoj komp nemre vrijedit više od toga?
Zar nisi rekao da ćeš dat taj koji ima "2030CB" ili kolko već?
hah..
Mislim da poštarina mora biti više, preko 100kn jer ne stane u niti jednu njihovu kutiju pa šalješ u vlastitoj ambalaži, a i težina je poveća.
ja jedva cekam da izadu ryzeni, i prve rezultate. Izgleda da je doslo vrijeme za zamijeniti dobrog starog phenoma 1100t. Pa makar kupio i neki polovni intel, ako bude OK cijena.
Bile su dvije slike u tom leaku, jedna je imala realne cijene (u rangu sa z170) dok ova pokazuje bar 50% veće cijene. Čini se kao porez na budale za preorder.
ja jedva cekam da izadu ryzeni, i prve rezultate. Izgleda da je doslo vrijeme za zamijeniti dobrog starog phenoma 1100t. Pa makar kupio i neki polovni intel, ako bude OK cijena.
Stjepanj prodaje svog za 120 eura
Možda svog i7 proda za 12,0 eura sad kad Ryzen dođe.
Možda svog i7 proda za 12,0 eura sad kad Ryzen dođe.
Ne zaboravi da tu moraš uračunati dodatnu cijenu garancije by Stjepanj. Ipak su svi njegovi primjerci više nego vrhunski.
Držiš se dogovorenog, poštarina za overseas je 49,00 HRK, kak taj tvoj komp nemre vrijedit više od toga?
Zar nisi rekao da ćeš dat taj koji ima "2030CB" ili kolko već?
Aj da se rijesimo to vise, pisalo je: "Ko me s bilo kakvim Ryzenom skine u cinebenchu, dam mu svoj komp..."
Dakle napisano je krajnje neodredjeno, a vi ko muve na govno. Dakle, ko mi skine record u cinebenchu (2027cb, pogledaj u cb temu) ce dobit moj komp (ne pise koji).
Sad dosta vise o tome..
Ja mislim (neznam dal je bilo jer ovdje je kaos) da ako je ovo odgovor intela na ryzen, onda su se upucali u nogu.
Boktevidio, opet novi chipset i SOCKET, a procesori 4 core od po 100+Watta. To im nebi sad kupio da je jeftinije od AMD-a.
http://www.fudzilla.com/news/processors/42821-intel-response-to-ryzen-is-kaby-lake-x