ma idi, Kant troll, zar on ?
BUG "Top Forumas" 2010
- poruka: 122
- |
- čitano: 24.146
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1danny
2torrente
3RuskeGTT
1. Microman
2. Torrente
3. EnlightenedPhoenix
Troll winner: Kant
A što jednom nebi bio Mato
maybe me,xd šala mala!
1. Microman
2. Weky
3. EnlightenedPhoenix
Uredu:D. I drago mi je što ima takvih ljudi koji to podjele i sa drugima
1. Microman - zato kaj je bolesnik i kaj dijeli svoju bolest nesebično sa drugim forumašima u obliku vrhunskih reviewa
2. Danny_HR - zato kaj mu se svi moramo uvlačit u dupe(šala naravno); zato kaj je svaki njegov post da kažem korektan i odaje dojam da se radi o osobi koja ima mozak i zna se služit s istim
3. torrente - zato kaj je jednom rječju - koristan
evo to je od mene... naravno ima tu još dosta forumaša ali eto samo tri se mogu stavit pa F1-ivo, weky, topforumaš, cele i ostali sorry...
Humanisti - Šef, Don Kihoty, Penryn
Veseljaci - kreso91, Mentalist
Kuleri - Jurky, Microman, Cele, OLY
Toliko od mene.
1. ribar - tu se fakat nema kaj reći...
2. LUXX
3. F1-IVO
Pokojni - Buffer Owerflow
Cele 303
Lazarus Long
tnakir
- oni koji se kuze u neke stvari i u tome su majstori od zanata, nisu umisljeni i pristupacne su osobe (kolko se to moze skuzit preko foruma). Buffer je bio malo uzvisen, al ne zamjeram mu, mislim da si covjek s tolkim iskustvom moze to dopustit.
Ljudi s kojima najvise komuniciram i koji se mogu nazvat Covjekom, hocu rec, ljudi u koje se mozes pouzdat, koji su fair play - F1-IVO, Robisiera, Danny-HR. (s Danny-em nisam tolko komuniciral, al cini se sasvim ok)
Na kraju, tesko je odabrat jednog forumasa, svaki je u necem poseban na svoj nacin.
Kad vece spominjemo kvalitetne forumase, mogli bi i one druge... :)
Pokojni - Buffer Owerflow
Ne razumijem ovo sa pokojni, on je bio(?) dobar autor, malo uzvišen, ali je uvijek imao argumente.
Ja svoj glas dajem:
1.mbaksa-uvijek konstruktivan odgovor i jakim argumentima
2.tnakir-u svakom postu određena doza cinizma, također kvalitetan autor
3.razmislit ću i editirati post
1. rambox
Don Kihoty, Weky, doxy, Deus ex machina,seneka,torrente
Ne razumijem ovo sa pokojni, on je bio(?) dobar autor, malo uzvišen, ali je uvijek imao argumente.
Ma dobio je ban.

Mentalist, tnakir, ribar, Weky, DannyHR, torrente, logic, EnlightedPheonix,...uf brate mili ima ih/vas :D
EDIT: Hrvatskafarkasevec i R4Z0r xy(neki broj) kako sam ih/vas mogao zaboraviti
dado8,hrvatskafarkasevec,davoriste,191x7,Celer303,Logic,donkihoty(samo da je manje promoviranja ASRocka i Enermaxa koji je failao na bug-ovom testu...) itd.
Ionak su ove teme glupe, uvijek netko ostaje uvrijeđen neostaje ništa od bratstva i jedinstva nego se dijelimo na prokletu hijerarhijsku piramidu.
Danny_HR- pomaze, ne ni jedan negativan post, zna primit salu na svoj racun (jesi proseto vec pesa xD)
Hyperion- sve sa sci-fi, ne trazi dalje valjda mi je sa 50 pitanja pomogao
F1-IVO- jedini moderator uz dannya kojeg stvarno primjetm da radi svoj posao konstantno
Pirat-pomoc u igricama
Buffer Overflow/Elite N00b- jedan od najprofesionalnijih forumasa, uvjek zreo, makar se znao nasaliti s onim "windows crasherom" :D
Šef- Android King
Microman- hardwear
logic- covjek zna st prica u uvjek je spreman pomoci
tnkair- također kao kod logica
Batista- mreze
popis nije po redu, jos cu ga editirati
LOGIC mi je najjaci sa svojim ispadima i pravljenjem da zna sve!!!!!!!!!
evo sad ozbiljno, posto vas ne poznam puno, izdvajam ivo-ta koji odlicno radi posao, perkana za vrijedne savjete i kresu radi simpaticnosti tek tako :)
meni je F1-IVO najjači.
ja namjerno dam link na torrent site da dobijem crveni a on dobar opali mi žuti.
ma Lazarus Long je car, nikada nisam od njega vidio neargumentirani post ili besmislieni u bilo kojoj temi, ako ima što napisati napiše ako nema ne piše i to je to + pun je znanja ko brod...
Po meni, ne nužnim redom : F1-IVO, Deus Ex Machina i tnakir .
F1-IVO : fakat pčela radilica ovog foruma
Deus Ex Machina : član sa možda najvećim znanjem iz programiranja na ovom forumu koji je isto spreman i podjeliti
tnakir : član sa bogatim radnim iskustvom i puno znanja pored toga isto spreman pomoć.
don kihoty, dado8, cele303
Najveći TROL: Ja (4ucker) - zato što sam u pol' sata otvorio 3 troll teme, te pisao u zaključanu temu, odnosno napravio 10x combo u postovima :) (Čak me ni onaj patetični all around troller nije mogao "zbaciti" s trona :P )
A sad veseljaci: Krešo, Ivan, Ivan, Ivan, Nello, Ivo, Torrente, Robisierra, Tom95...
Helperi : F(Uno) Ivo, torrente, uglavnom većina raje sa najboljih autora...
THE GUY OF THE YEAR : MENTALIST
Thisi is it folks...
Spešl pozdravi komšiji preko puta save: Eterna, Iwek, Jovo12345678525543523452...
Tko zna zna, tko nezna 2..
1. Cele303
2. microman
3. Jurky
ocijenio sam forumase na temelju znanja...i kakve ja koristi opcenito imam od njih.
steta sta jos nemam par mjesta jer bih ja tu obavezno stavio i Don Kihoty
Po meni, ne nužnim redom : F1-IVO, Deus Ex Machina i tnakir .
F1-IVO : fakat pčela radilica ovog foruma
Deus Ex Machina : član sa možda najvećim znanjem iz programiranja na ovom forumu koji je isto spreman i podjeliti
tnakir : član sa bogatim radnim iskustvom i puno znanja pored toga isto spreman pomoć.
copy/paste, samo bi još dodao logic-a i Mentalist-a (koji se uvijek trudi oko hardware-a)
1. Hyperion
2. hrvatskafarkasevec
3. Don Kihoty
P.S. Sta znaci hrvatskafarkasevec?
A onaj koji nije vidio pi*ke u životu: Garfild-LŠ
A onaj koji nije vidio pi*ke u životu: Garfild-LŠ
vidio je ali je odbio. zbog visih razloga