evo da se i ja pridružim.Malo se vide obrisi, neznam kako da stavim transparentno :P
to si u paintu radio jel tako :-)
jedan jedini xD
evo da se i ja pridružim.Malo se vide obrisi, neznam kako da stavim transparentno :P
to si u paintu radio jel tako :-)
jedan jedini xD
Totalno sam oduševljen ovim kapicama, stvarno ima zakon fora!?
PŠ: Mislim da imamo pravo tužit HRT!?
jel moze meni netko napravit pleaseee....malu kapicu na svako slovo ili veliku kapu prek cijelog nicka
najlajkši način je u photoshop sa "magic wand tool-om" označit crnu pozadinu, pa desni klik > select inverse, ctrl+ copy, te na svoju sliku stavit kapu
najlajkši način je u photoshop sa "magic wand tool-om" označit crnu pozadinu, pa desni klik > select inverse, ctrl+ copy, te na svoju sliku stavit kapu
Mislin da to sa magic wand toolom nije potrebno ako skineš png format, tad je samo kapa bez pozadine.
Ja bih molio jednu kapicu na svog čupka ako može? :)
danfa123
jel moze meni netko napravit pleaseee....malu kapicu na svako slovo ili veliku kapu prek cijelog nicka
Mislin da to sa magic wand toolom nije potrebno ako skineš png format, tad je samo kapa bez pozadine.
aha.. e hvala sad znam nešto više hehe
ali može se i ovako
Ovo je bilo brzo. Gracias maestro
Hvala stari, lijepo je ispalo. Sad čupko izgleda malko i sretniji :).
oba ili.......?
Hvala nije trebalo obe ali eto.....ova mi je bolja
danfa123
HVALA TI CARE!!!NAJBOLJI SII!!!
Nemam ideju gdje bih strpao kapicu na svoj avatar, ako netko ima ideju neka predloži.
Probaj ovo:
Hvala lijepa :)
Ovo više nisu avatari nego kapatari
Može mi netko stavit kapu.
Otvoren za sve prijedloge i kombinacije :)
Kaj kažete naovaj božićni Phenom. :)
hehe evo i moje pudlice :)
Fala obojici, malo ću jednu pa malo drugu, svakih par dana ;)
može meni netko staviti kapu
Ja ne shvaćam vas ljude...Pa koliko sam shvatio, bit teme i lijepota svega bi bila da svatko sebi, po vlastitom nahođenju, stavi kapu Djeda Mraza na glavu (ili što god već u avatarima imali) i svi sretni i zadovoljni. Već dvije-tri stranice samo se vide molbe u stilu 'može li i meni netko to napraviti', 'meni se ne da, može li netko..' i sl. Pa mislim da velika većina ljudi ima photoshop ili već neki drugi alat za izradu željenog efekta, a i znanja (ako se tako jednostavan zahvat može nazvati korištenje nekog znanja). Tako da se malo potrudite ako želite promjeniti avatar, jer ne može netko uvijek umjesto vas to učiniti.