Imate savjet gdje popratit za Pixel mobitel, uzeo bi 8 PRO ako završi na kakvom sniženju.
U hrvatskoj nigdje, traži ovdje: https://geizhals.de/?fs=pixel+8+pro&hloc=at&hloc=de
Imate savjet gdje popratit za Pixel mobitel, uzeo bi 8 PRO ako završi na kakvom sniženju.
U hrvatskoj nigdje, traži ovdje: https://geizhals.de/?fs=pixel+8+pro&hloc=at&hloc=de
jel ima gdje jos onaj Reolink doorbell
Evo imaš ovdje - https://alex.shop/reolink-doorbell-wifi-pametno-zvono-s-kamerom/?cgkit_search_word=doorbel
https://www.hgspot.hr/akcija/black-friday-2024/ponuda/
Objavili su BF ponudu...bolje da ne komentiram :)
https://www.hgspot.hr/akcija/black-friday-2024/ponuda/
Objavili su BF ponudu...bolje da ne komentiram :)
"Jedini pravi Black Friday" haha šaljivđije
Super. Uzeo i ja dan nakon tebe. Još nikakav mail nije stigao da su poslali.
UPS je fantastičan moram priznati..
Ima kakvih vouchera da kolaju okolo? O-zone, mall hr i slicno..? Narucujem dosta pa ne škodi pitat. Hvala unaprijed
Nije tehnika, ali sigurno ovdje ima Nike ljubitelja.
25% popusta uz kod GOBIG24. Vrijedi i za artikle koji su na sniženju.
Neće mi priznati tih 25%.
Kad sam išel kao gost, mogel sam ukucati promo kod, tj. polje za kod mi nije bilo sivo kao kasnije kad sam se registriral - pisalo je da kod vrijedi samo za članove.
Ne znam kaj napraviti, pronašel sam si fenomenalne tenisice, a neda mi ih kupiti s popustom.
Pokušaval sam prek moba ak to ima veze...
Probaj preko kompa s malo "hakiranja". Na stranici plaćanja, desni klik u browseru klikni inspect. Nađi taj textbox odnosno ovaj dio koda:
<input eswtrim="" class="fs-4 pv-4 pl-4 pr-8 ng-touched ng-dirty ng-valid" id="promocode" type="text" placeholder="Promo" aria-label="Promo" minlength="0" maxlength="100" disabled="">
Umjeto disabled stavi enabled, unesi kod i probaj check out.
Nije tehnika, ali sigurno ovdje ima Nike ljubitelja.
25% popusta uz kod GOBIG24. Vrijedi i za artikle koji su na sniženju.
Neće mi priznati tih 25%.
Kad sam išel kao gost, mogel sam ukucati promo kod, tj. polje za kod mi nije bilo sivo kao kasnije kad sam se registriral - pisalo je da kod vrijedi samo za članove.
Ne znam kaj napraviti, pronašel sam si fenomenalne tenisice, a neda mi ih kupiti s popustom.
Pokušaval sam prek moba ak to ima veze...
Moraš prvo gore upisati sve podatke. Ime, adresa, br. tel... pa onda možeš ukucati kod
Stigla jučer, upaljena out of the box.
Jel jos na akciji i di?
Jel jos na akciji i di?
Imam ga, odlican za manje prostore i lako prenosiv!!
Super cijena, nemam iskustva sa navedenim, ali imam sa JBL GO2 i Sony SRSXB100.
Jel jos na akciji i di?
Razlike izmedu te i X je samo u trajnosti baterije jel?
Baci oko na članak i komentare... Koliko vidim X je redizajniran, ali mi je nekako i žao dati 220 eura za tipkovnicu.
G915x članak
Meni je Flip 6 odličan. On je sad isto ispod 100 eura na akciji pa pogledaj neke recenzije i usporedbe
Želim kupit za poklon sinu super Mario wonder za Nintendo switch. Fizičku verziju. Ako je neko vidio po dobroj cijeni nek javi. Ja baš i ne nađem. Ispod 40 evra ciljam. Hvala.
Jel jos na akciji i di?
Razlike izmedu te i X je samo u trajnosti baterije jel?
to je mali dio, X tipkovnica ima skroz nove i kvalitetnije tipke, switchevi su novi, više ne plešu kao na staroj verziji, opčenito je tipkovnica kvalitetnije složena, riješili su probleme koje je imala stara.
Za 70ak € imas Anker Motion +.
Jače od toga ti sigurno neće trebat. A i da zatreba, uzmeš drugi pa ih upariš.
Uvjeren sam da je u svim segmentima bolji od tog Marshalla. Ali proguglaj malo pa odluči.
Ovo. Meni je Anker postao default i za bežične slušalice, imaju zvuk koji mi savršeno odgovara. Prve su mi trajale skoro 6 godina.
Soundcore 2 koristim dobrih 5 god. Prosao je sve, i pijana prolijevanja i kiše i padanja... Neuništivo. Evo samo je zadnja dva dana radio nekih 10+ h, bez punjenja.
Za soundcore 3 nisam baš čuo da su se proslavili. A i izbacivanje 3,5mm jacka mi nije jasan potez. Doduše, Motion+ je daleko najbolja kupnja što se tiče omjera cijene i kvalitete..
U rangu duplo skupljih JBL-ova. Osobno mi više i paše Ankerov zvuk. Kristalniji je. JBL drzi fokus na bassu i tu su jači, jbg.
Od slušalica imam over ear Soundcore q20+.. A posjedovao sam i in-ear Soundcore life p2 mini.
Sve preporuke ugl.
Soundcore 2 koristim dobrih 5 god. Prosao je sve, i pijana prolijevanja i kiše i padanja... Neuništivo. Evo samo je zadnja dva dana radio nekih 10+ h, bez punjenja.
Za soundcore 3 nisam baš čuo da su se proslavili. A i izbacivanje 3,5mm jacka mi nije jasan potez. Doduše, Motion+ je daleko najbolja kupnja što se tiče omjera cijene i kvalitete..
U rangu duplo skupljih JBL-ova. Osobno mi više i paše Ankerov zvuk. Kristalniji je. JBL drzi fokus na bassu i tu su jači, jbg.
Da se nadovežem.
Soundcore 2 je neuništivi tenk i preporučio bih ga svima. Definitivno najbolji omjer uloženog/dobivenog.
Frend je poučen mojim dobrim iksustvom naručio Soundcore 3 (dok nije baš bilo recenzija) i def požalio. Nešto jači i bolji zvuk, ali sve ostalo je slabije i ide u korist SoundCore 2.
Apsolutna preprouka za 2!