Ovo s fotićem je pravi crni petak, a ne ono 7%, 10% i ta sranja. Da se zakonom zabrane mali popusti na crni petak, 95% trgovina kod nas ga ne bi ni imalo.
Black Friday 2023
- poruka: 649
- |
- čitano: 211.853
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LG OLED 65 C3 u pevexu 1599eur, cini mi se trenutno najniza cijena prema nabava.net za konkretno taj model.
not a bad tv.
može i barebone bez diska i rama ispod 200€ novo,
hvala
anker soundcore motion +
https://eu.soundcore.com/products/a3116011?ref=navimenu_5_1_5_img
ima popust za članove, kupio prije 2 dana za 74 eur sa dostavom
Kao što kolega kaže, pogledaj si Anker, imaju dosta sad tih popusta. Ja imam od njih Liberty 3 Pro i Q45 slušalice, a od zvučnika mali Soundcore 2 i veći Motion X600. Meni su top i odlična im je podrška.
Ako ti u sljedećih 30 dana slučajno bude niža cijena od ove na BF-u, vraćaju ti razliku novaca.
Jel netko naletio na dobru ponudu za robotske usisivače?
Kakve su najave za ovaj petak za pojedine trgovine ili se cini da je to to?
Ekipa trazim sto jeftiniji laptop treba mi iskljucivo za word (diplomski rad), jedina 2 uvjeta. 1.sto jeftiniji 2.da ima ssd ili hdd slot (ne m2 ili nvme).
Ako netko naide ili zna neku stranicu bio bih zahvalan
*Promotivna ponuda odnosi se isključivo na prvih 25 kupaca ukupno za bilo koji od predloženih artikala u promotivnom periodu od 12 do 14h, u petak 24.11.2023 isključivo u Svijet Medija Avenue Mall prodavaonici
*Promotivna ponuda odnosi se isključivo na prvih 25 kupaca ukupno za bilo koji od predloženih artikala u promotivnom periodu od 12 do 14h, u petak 24.11.2023 isključivo u Svijet Medija Avenue Mall prodavaonici
Valjda prvo dosad što se stvarno može nazvati BF ponudom.
Crucial black friday popusti
na crucial eu kad odabereš hr još ti i pdv vrati i free je shipping
EDIT ipak na zadnjem koraku doda pdv ponovno
Znaci free shipping?
https://uk.crucial.com/ssd/p3-plus/ct4000p3pssd8
Jel se isplati ovo?jel bude kaki pdv posto je uk
Ljudi ako naleti netko na neki bezžični mikrofon za mobitel na dobrom popustu neka linka ako nije problem
je li tko možda uočio popust na odvlaživače zraka? Google baš i ne pomaže...
Je li bolja opcija naručiti sa Amazon.de ili eu.crucial, kada govorimo o carini i ostalim davanjima?
meni upravo stigao ps5 od a1. i bon od konzuma
jedino sam se zaje pa nisam dobio onaj 3. poklon, narucio sam preko "veze", trebao sam preko weba il njihovog kontakt telefona
avangard00 Tija san napisat, al vidin da je kolega već linkao. Anker je sve! Dalje nemoj ni gledat.
Imam soundcore 2, od neke 2019. vjerojatno.. Radi još kao prvog dana. Milijun fešti je proša, neuništiv!
Od njih jos uzeo Soundcore Life q20 i soundcore life p2 mini slusalice. Sve je perfektno do sada.
Motion+ je zvijer, za tu lovu bolje nemas.
Uz spomenuti motion+, imas i motion boom (jaci bas i veci, manje tocan ili kako bih vec rekao).. 63€ na amazonu novi, ja sam uzeo za 50ak € refurbished (trenutno rasprodan)..
Oba su svakako best-buy u svojim kategorijama..
Jel netko naletio na dobru ponudu za robotske usisivače?
Ja baš čekam ako će bit šta na Roborock, ali ništa zasad.
Vidim da Dyon ima solidne popuste na njihove štapne usisavače, ali nisam siguran ako su value i po ovoj cijeni: https://www.dyson.hr/ponude
Da mi je vidjeti kak će ovo izgledati uživo...
Da mi je vidjeti kak će ovo izgledati uživo...
Vjerojatno ce red biti vec od 10h
Ima li kakvih dobrih ponuda za monitore? Sve mi se čini dosta slabo.
Tražim 27", 2K, IPS, minimum 120 Hz
Viofo.nl ima razno razne popuste na auto kamere...