Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 262.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2018
Razlike između U1 i U3 se najvise vide u kojim radnjama (instalacija i pokretanje igri)?
Ako se koriste samo kao skladisni prostor na mobitelu (slike/video) da li se osjeti/vidi razlika ili i ne bas?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
djigibao kaže...
Razlike između U1 i U3 se najvise vide u kojim radnjama (instalacija i pokretanje igri)?
Ako se koriste samo kao skladisni prostor na mobitelu (slike/video) da li se osjeti/vidi razlika ili i ne bas?

osjeti se npr. pri reprodukciji 4k videa

13 godina
Kad smo kod busilica, sad je bila aku u Lidlu na akciji.

Od mene mega preporuka (za te pare), kupio sam stariji model pred skoro cetiri godine. Od onda je sudjelovala u renovaciji kuce, stana i dvije vikendice, izdradila podosta kuhinja i ormara - uglavnom nije se stedila i jos dobro radi dan danas, cak i baterija jos drzi.
13 godina
"Od cijelog Blac Fridaya sam dobio popust od 500 kn na periclicu za rublje, a opremao sam stan i potroši 18.500 kn na 6 aparata, a ovako bi 19.000. Ono popust boli glava, nisam uzeo TV, hladnjak i napu još. Tako da genijalan BF u Hrvatskoj. "

Izgleda da su prosli bf bili bolji za te stvari. Pred dve godine sam ustedio (u odnosu na najnize cijene na nabavinet) par hiljada cak na abrakadari (imali su akciju za bosch i siemens+nekakav amex popust+petak).

Prosle godine u santa domenici skoro dve hiljade na samsung frizideru..

Ove godine ni ja nisam nasao nist zanimljivo od bijele tehnike...
9 godina
mcf kaže...
Kad smo kod busilica, sad je bila aku u Lidlu na akciji.

Od mene mega preporuka (za te pare), kupio sam stariji model pred skoro cetiri godine. Od onda je sudjelovala u renovaciji kuce, stana i dvije vikendice, izdradila podosta kuhinja i ormara - uglavnom nije se stedila i jos dobro radi dan danas, cak i baterija jos drzi.

Inace parkside u lidla je jako dobar. Cak mi znaju dolazit "mestri" kuci s takvim alatom :)

8 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Osjeti se kod kopiranja velikih file-ova.

Ako ju planiraš ubaciti u mobitel i koristiti kao povećani storage, i nećeš snimati 4k video, i ne smeta te čekati da se nešto veće presnimi... nećeš vidjeti razliku.

Cijena U3 za manje od 200kn za 128GB je odlična cijena

Ja sam pred neki dan uzeo Sandisk Extreme PRO - bio je vaucher od 14 eura aktivan - sa poštarinom je bila 320kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 16:50 (Rimtu).
13 godina

Ja u mallu platio se 128 u3 333 kuna no ovo je pro verzija sad mi je tako zao kao psu da nisam znao ovo.

13 godina
neaktivan
mystik kaže...
Harbringer kaže...

A za tu cijenu možeš uzeti i R7 1700 sa Amazona.

Jel zna netko dobar deal za neke slušalice za gaming do 300kn?

Saturn.de ima dobrih stvari, problem je što ne šalju u RH. Vjerojatno se može preko mailboxa ili što već koriste ljudi, nemam pojma o tome.

Roccat

Taman ispod 300 ali s mailboxom ide preko.

I rekao bih da je ovo dobra cijena za G633(zanemariti kao redovnu prekriženu).

Zamolio bi ako netko zna kako naručiti u Hrvatsku sa Saturn.de? Što je potrebno upisati pod prezime jer ako upišem brojke koje imam u prezimenu za mailboxu, to jasno ne prolazi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 21:06 (QlimaxWarex).
15 godina
ivan72478 kaže...

Znam da se dosta pricalo o memorijskoj kartici.

Meni je ovo top ponuda Samsung 128GB U3  za niti 200kn

Mambinjo kaže...
ivan72478 kaže...

Znam da se dosta pricalo o memorijskoj kartici.

Meni je ovo top ponuda Samsung 128GB U3  za niti 200kn

£26.99 = 226.932668 hrvatskih kuna
Niti 200 kuna?

DiRT kaže...

Nije to neka ponuda, bolje ovo.

ivan72478 kaže...
CrossDeath kaže...
ivan72478 kaže...
DiRT kaže...

Nije to neka ponuda, bolje ovo.

Moja greška, nisam do kraja napisao.

Kad stavite u kosaricu, imate popust 7 GBP, znaci kartica je 20 GBP tocno. Postarina je 15kn.

Jeli ovo takodjer U3 kartica?

doslovno na slici stoji u1

u3 su extreme kartice

Vidim, zato me zanima na osnovu cega kazu da je bolja ponuda na mall.hr kad usporedjujemo U3 i U1 uz istu cijenu???

Mislim da je ovo puno bolje od tih ponuda SAMSUNG 100% Original TF Micro SD Card memory Card MicroSD EVO Plus Class 10 Grade 3 32GB 64GB 128GB

12 godina
neaktivan

misilm da ovo ne moze biti legit nikako 

15 godina

100% original

8 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Nvidia SHIELD TV with Remote and Controller - 159,90eura + dostava (11eura)

14 godina
bodija kaže...

100% original

Ne salju u hrvatsku?

US adresa mi je bila defualt

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 19:22 (maxy0).
15 godina
moderator

Ima još malo jeftinije, također 100% legit

https://www.joybuy.com/3297606.html

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
7 godina

Pa da.. 

https://i.imgur.com/Ikn5SRi.png
https://i.imgur.com/pzJFq0c.png

U broju followera se vidi koliko je ozbiljan dućan. Ja mislim da bi svi trebali naručiti barem 15-ak komada.
Kad je beg bio cicija.. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 20:03 (birra).
15 godina

Kad čujem takve odgovore k..a mi se . Pročitaj Feedback od ljudi što su uzeli. Dućan je otvoren prije godnu dana i da je loš nebi mu sigurno raitings bio 5.

10 godina
Raitings
7 godina
bodija kaže...

Kad čujem takve odgovore k..a mi se . Pročitaj Feedback od ljudi što su uzeli. Dućan je otvoren prije godnu dana i da je loš nebi mu sigurno raitings bio 5.

Dućan je otvoren prije godinu dana i ima 130 followera. Pročačkaj malo po aliexpressu pa ćeš vidjeti da ostali dućani iz 2017. već imaju par stotina tisuća followera. 
Kažeš mi da čitam feedback od ljudi, a feedbacka ima ukupno 5. Hahah. Pa da samo ljudi u mom kućanstvu ostave review skupilo bi se duplo više.

Nemoj mi se facepalmat jer je očito tko ispada smiješan u ovom razgovoru. Evo svi se trgaju da tebi prodaju samsung proizvode za par dolara.. 
Ajde uključite mozak i ne spamajte temu sa glupostima.

EDIT: sad sam vidio da je range cijene od 0.90 do 20.. Mislio sam da je najveca cijena 2$. Moja greška, moguće da deal i je legit.
Svejedno sam uvjerenja da ima storeova sa puno boljom reputacijom, al svako trosi svoje novce kako zeli. 
Isprike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 22:17 (birra).
16 godina
Black Friday 2018

U Americi Samsung ima identicne cijene tako da je deal pravi

14 godina
Ja sam uzeo istu karticu na Samsung.de za ispod 20€. Tako da je to trenutno najbolji deal.
Žao mi jedino što nema više gear iconx 2018 za 99€.
13 godina
TibzzX kaže...
HrcHC kaže...

Link1

Link2

Ja gledam dal bi jednu od te dvije. ako nađeš kaj bolje javi

Edit: za prvu nisam siguran dal je HR layout

Mala napomena, Ornata nije mehanička, već polu-mehanička. Suora je daleko bolja u svakom pogledu.

Da da Ornata je mecha membrana, nešt između. 

Bi se moglo kak znati dal je Soura tu sa oglasa HR layout? Ništ ne piše.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 23:09 (HrcHC).
16 godina
HrcHC kaže...
TibzzX kaže...
HrcHC kaže...

Link1

Link2

Ja gledam dal bi jednu od te dvije. ako nađeš kaj bolje javi

Edit: za prvu nisam siguran dal je HR layout

Mala napomena, Ornata nije mehanička, već polu-mehanička. Suora je daleko bolja u svakom pogledu.

Da da Ornata je mecha membrana, nešt između. 

Bi se moglo kak znati dal je Soura tu sa oglasa HR layout? Ništ ne piše.

US layout je Suora.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
13 godina
16 godina

nema šanse. stranica se ucitava pol vure..

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
Black Friday 2018

ja sam baš čekao 8:00 i uspio sam više manje sve prolistati. ima par dobrih akcija, pogotovo za napajanja 1200W, za 50% su snižena.

ali evo ja slažem konfu sa ryzenom i nigdje na netu ne nalazim popuste za ono šta meni treba....toliko od tog mondaya

10 godina
snake44 kaže...

ja sam baš čekao 8:00 i uspio sam više manje sve prolistati. ima par dobrih akcija, pogotovo za napajanja 1200W, za 50% su snižena.

ali evo ja slažem konfu sa ryzenom i nigdje na netu ne nalazim popuste za ono šta meni treba....toliko od tog mondaya

Veliki plus, ja isto slažem Ryzen konfiguraciju i ponado sam se da će bit barem 500 kn jeftinije, ali doslovno ništa, bili su oni Ryzeni prve generacije, al' neću to...
Nema veze.

14 godina

Nula bodova od popusta 

16 godina
snake44 kaže...

Ja mislio bit će negdje brutalan popust televizora, kad ono nigdje 

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
10 godina
Black Friday 2018

Pala stranica Linksa...

14 godina
Black Friday 2018

Nema ti ionako ništa

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice