Danas sam dobio novi mobilni aparatić za zube! Evo upravo sad to čudo imam u ustima i htio bih pitati nekog ako je več imao aparatić za zube dal je pomogao izravnati zube, neka iskustva i tako....
Aparatić za zube
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.503
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
forum.hr
Ne bi ga dobio valjda da ne pomaze
Danas sam dobio novi mobilni aparatić za zube! Evo upravo sad to čudo imam u ustima i htio bih pitati nekog ako je več imao aparatić za zube dal je pomogao izravnati zube, neka iskustva i tako....
Ja sam nosio onaj pomični, dakle onaj kojeg mogu skinuti.
Dosta mi je pomogao mada ga ja nisam redovito nosio (em je bio pink boje a i dosta me iritirao pa sam ga skroz skidao)
Dakle ako je takav, potrudi se nositi ga, barem preko noći i dok si kod kuće. Npr. neka ti sotji pred tipkovnicom kako bi ga svaki put stavio kada bi sjedao pred računalo.
Mislim da su mi se zubi dosta poravnali s obzirom na tajming nošenja aparatića.
Što će drugo napraviti nego ti izravnati zube? Ta omladina...
Ja nosim onaj mobilni aparatic (sto se skida) vec kojih 2 ipo godine (nosia sam i headgear jedno vrijeme, uzas), i iz Zadra sam pa svakih 2 miseca moran u ZG ici na kontrolu, ali rezultati se stvarno vide!
Ma ti za preko noći su blago rečeno za*urac, barem je tako zubar reko.
Ja nosim ovaj stalni već godinu i pol i nakon 2-3 tjedna se navikneš, koda ga nemaš. Imo sam razmake između zuba al sad mi je sve dobro, samo mi malo zagriz sa onim gumicama popravlja.
Ugl. Sve će ti isto bit nakon par tjedana, nećeš ni kužit da ga nemaš.