[Procjena] Panasonic 3D naočale + Touch Pen

poruka: 3
|
čitano: 837
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Procjena] Panasonic 3D naočale + Panasonic Touch

Molio bih procjenu 3D naočala model: TY-ER3D5MA i Touch pen olovke model: TY-TP10E

Koje sam dobio uz nedavno prodošli Panasonic TX-P42ST60 .... I jedno i drugo sam samo isprobao, a pošto ih ne namjeravam koristiti zanima me koliko bih mogao dobiti za to?

Stvar je što ne znam koliko koštaju nove , olovku sam još i našao na njemačkom Panasonic sajtu (50€)

Ali naočale nigdje ne nađem ... jedino se u ovom reviewu spominje cijena (citiram review "Panasonic told me additional pairs of the new 5MA glasses would sell for $79 each, or $149 for a two-pack.")

Hvala unaprijed!

EDIT: Naišao na ovo - gore u kutu piše cijena (50 £) , pa mi je jasno koliko otprilike  koštaju nove ... s obzirom na to kolika bi bila vaša procjena ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 14:21 (domba_Os).
13 godina

Za cvike bi moga dobit sigurno oko 300kn minimum jer koliko san vidija po ducanima original panasonicove cvike se prodaju po 700kn (nije taj model nego drugi malo kvalitetniji al svejedno) a olovku slobodno mos zadrzat jer niko nema koristi od nje tako da valja samo za tvoj model i eventualno jace serije gt60 i vt60 tako da keep it.

15 godina
neaktivan

Fala {#} ... stavio sam na njusku za 3 stoje naočale (oko 500 su nove, kod nas bi bile vjerovatno i više ko i sve{#})... a stavio sam i olovku možda nekom zatreba za djecu il nešt {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice