Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 542.650
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mac OS na PC-u?
mindstorm kaže...

i meni radi savršeno ako zanemarim grafičku...

ali to savršeno nije savršeno.

probaj prvo pravi mac pa onda reci dal ti radi ko na macu - neče iči... sve ti radi ali ne kao na macu...

Edit onome gore, ne vidim sad nick... evo kraj Logic pro-a radi i Ableton 8

ne kuzim te

pa radio sam na pravom macu, naravno da jesam

i graficka mi je 100% podrzana (ATI HD 2600 XT), pa igrao sam UT 2004, i Call of Duty 4 s odlicnim brojem slicica po sekundi na jako dobro postavljenim detaljima

prepoznati su mi svi konektori (svi do jednog) napravio sam cak i boot camp, odnosno pokretao windowse unutar maca, ali te iste windowse imam i u dual bootu

ne znam što bih želio više u odnosu na pravi mac Namigiva

www.stripovi.tk
16 godina
neaktivan

Gdje da skinem boot camp??

15 godina
protjeran
ivoleko kaže...
mindstorm kaže...

ne kuzim te

pa radio sam na pravom macu, naravno da jesam

i graficka mi je 100% podrzana (ATI HD 2600 XT), pa igrao sam UT 2004, i Call of Duty 4 s odlicnim brojem slicica po sekundi na jako dobro postavljenim detaljima

prepoznati su mi svi konektori (svi do jednog) napravio sam cak i boot camp, odnosno pokretao windowse unutar maca, ali te iste windowse imam i u dual bootu

ne znam što bih želio više u odnosu na pravi mac Namigiva

moguce da, ali tesko mi je vjerovat da moze radit ko na macu, pogotovo ovo sto se tice mbr-a i boot campa jer sve je to opet na biosu

16 godina
neaktivan

Nakon malo muke napravljen dual boot za winse 7 i mac.Nije bilo niti toliko teško da sam odma znao.Mac klizi :D

15 godina
protjeran

može li mi netko pomoč da u leopardu postavim onaj welcome screen video u boot ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 17:28 (mindstorm).
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

To ti neće ići na način kako bi ti vjerojatno želio.

Skini ovdje welcome screen ili gdje želiš i idi System preferences- accounts- login items.

Ovdje ubaci mov i pokretati će se kod startup-a.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

u pravu si bio, nejde na način kako sam želio i mislio..

pali se video kad se upali desktop u prozoru playera

mislio sam umjesto onog bijelog skrina kad buta da vrti video. i može se, tako google kaže ali ne govori kako, osim sa programom lingon koji ili ja ne kužim ili on ne radi

vjerojatno ima u onom apple boot da se negdje ubaci video ali je jako malo podrške za mac na google-u

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

Koji mac os preporučate za moju konfu? planiram ga na hdd od 80gb stavit i molim vas upoznajte me malo sa procedurom instalacije mac os-a! HVALA UNAPRIJED!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Koji mac os preporučate za moju konfu? planiram ga na hdd od 80gb stavit i molim vas upoznajte me malo sa procedurom instalacije mac os-a! HVALA UNAPRIJED!

Itko?

16 godina
neaktivan
Napiši konfiguraciju,pošto sam sa mobitela,i dali želiš dual boot?
16 godina
protjeran
crowap kaže...
Napiši konfiguraciju,pošto sam sa mobitela,i dali želiš dual boot?

Evo ovako imam MBO:Gigabyte P965-S3 bios F14 CPU: Intel Core 2 Duo E6420 2.13Ghz OC 3.0Ghz GPU:ATI HD5770 Vapor X RAM:4Gb DDR2 800 oc 1100 HDD-i Maxtor 80 gb (na njega mislim mac) i Samsung F1 SpinPoint (valjd se tak zove) 750GB 32b cache i WD Caviar Blue 500GB 16mb cache ako još nešta treba slobodno reci!

P.S Dual bot hoću s win 7 i win xp sp3

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 14:09 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan

Dobro skini kalyway.Na njemu sam vrlo lagano napravio dualboot i sto je najvaznije sve radi...I mic cak..

16 godina
protjeran
crowap kaže...

Dobro skini kalyway.Na njemu sam vrlo lagano napravio dualboot i sto je najvaznije sve radi...I mic cak..

Problem je što ja nekontam instalirat mac imam Snow Leopard od 6,13gb veličine file je DMG i neznam čime da ga otvorim i spržim!

15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Problem je što ja nekontam instalirat mac imam Snow Leopard od 6,13gb veličine file je DMG i neznam čime da ga otvorim i spržim!

snow leopard moraš spržiti unutar maca inače ne radi, nemoj tu retail verziju, skini patchiranog nešta

16 godina
neaktivan
Može li se retail snow leopard install preko hackintosh-a?
15 godina
protjeran
crowap kaže...

nisam skužio pitanje... ima snow leo i patchiranih verzija, ali obično ne valjaju, barem nisu na mojoj konfi

imaju one sve patcheve, pa tako je i bilo za moj hardware ali npr. označim kod instalacije patch za zvučnu, net i grafu, kad se instalira ništa od toga ne radi pa ni nakon kextova... ti patchevi u snow mi izgledaju ko mrtvo slovo na papiru, treba sačeka da dođe neka 10.6.8 verzija pa če onda valjda radit, izgleda da hackintosh zaostaje...

možeš probat, samo gledaj da nije retail verzija jer s njom češ malo tog postiči

no, ja i dalje tragam kako da napravim welcome screen kod svakog boot-a. moguče je, jer kako bi inače oni s youtube snimali to nakon paljenja kompa

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 21:02 (mindstorm).
17 godina
neaktivan
crowap kaže...

Ne kao upgrade nego postoji način kako instalirati snow leo retail na drugu particiju iz postojećeg leoparda.

mindstorm kaže...

no, ja i dalje tragam kako da napravim welcome screen kod svakog boot-a. moguče je, jer kako bi inače oni s youtube snimali to nakon paljenja kompa

Vrati se na negdje na četvrtu stranicu ove teme pa vidi gdje sam napisao kako se izvadi taj intro zajedno sa zvukom.

Kasnije ga možeš editirati u bilo kojem video editoru i postaviti na youtube.

15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

ma našao sam ja več taj video, ali šta se ne može on staviti u boot umjesto boota s jabukom ?

mislim ako je welcome screen mogao biti takav da bi trebala biti i opcija unutar maca da stalno bude

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 0:41 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

ej, ljudi ja iman problem imam laptop Asus ul50ag-xx055d i na njemu imam instalirat windows 7 64x. I oden provat snimit mac os i nece, zapne odma pri pocetku tj. odma pri botanju dodje do apple ekrana i laptop se resetira i tako stalno. Imali ko nacin kako to napravit? :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Pozdrav.

Pokušavam (zapravo, već par puta) instalirati OS X na svoj Acer (spec. u Moj PC).

Skidao sam Kalyway 10.5.2. - provjerio MD5 da vidim da je isto kao i na netu - spržio na najnižoj brzini -> instalacija se pokrene (učitava se u verbose modu, pa se prebaci instaler u grafički mod) - formatiram particiju na njihov format (kak se već zove, HFS nešto), instalacija kreće i odjednom staje s greškom koja je išla otprilike ovako... Couldn't install some files...

Pokušam ponovno, ista stvar...

Mislim, da nisam krivo DVD spržio, idem ponovno, opet ista stvar... 100% je MD5 hash isti... no opet idem skinut novi ISO.

Ponovno pržim na DVD, na najnižoj brzini, ponovno instalacija, opet ista stvar.

Onda saznam za installer log, pokrenem instalaciju ponovno i pratim Installer Log, saznao sam da dođe do cca. 12% i stane s greškom o neimanju nekog file permissiona za BaseSystem package, te nakon toga poruka da se neki fileovi (iz BaseSystem) ne mogu instalirati...

Provjerio sam sa sva tri diska, svi staju na istom mjestu... Znači da vjerojatno nije stvar u pogreški u prženju ili downloadu - dva ISOa sa istim MD5 hashom koji piše na sto mjesta na netu i tri DVD-a...

Što bi mogao biti uzrok toj grešci i kako da mu "dam" permission?

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Nisam našao da je netko imao previše sreće sa tim lapom.

Vidi što se ovdje o tome kaže.

Upiši u tražilicu svoj lap pa prokopaj po rezultatima, a pokušaj i sa dugim verzijama.

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

može li mi tko pomoči na pvt jer neznam gdje kopirati u mac c**** da radi, radi se o abletonu 8

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima neko iskustva sa snow leopard instalacijom pod hazardom?meni sve radi samo neznam koje drivere da izaberem za network...imam relitek
17 godina
crowap kaže...
Ima neko iskustva sa snow leopard instalacijom pod hazardom?meni sve radi samo neznam koje drivere da izaberem za network...imam relitek

Realtek, jel, ili postoji i relitek? ako je realtek.. kada si krenuo instalirati ima ponuđen u opcijama kada stisnes customize i network drivers.. ali ako ti ga nije inst. imas vamo kext http://www.kexts.com/view/352-realtek_rtl8187se.html i samo skini.. e sada vidim da je not sure pod compatibile with 10.6 al javi ako ne valja pa cemo naci vec negdje..Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Evo imam pri instalaciji ovo ponuđeno,koje da oynacim kod instalacije??

Atheros Fix 10.6.2
RTL8139 Ethernet
BCM 5787M Ethernet
RTL8169 Ethernet
BCM 5755M Ethernet
D-Link DWL G520
Legacy Yukon 2
Marvel-Yukon 88E8056
Skge

17 godina
crowap kaže...

Evo imam pri instalaciji ovo ponuđeno,koje da oynacim kod instalacije??

Atheros Fix 10.6.2
RTL8139 Ethernet
BCM 5787M Ethernet
RTL8169 Ethernet
BCM 5755M Ethernet
D-Link DWL G520
Legacy Yukon 2
Marvel-Yukon 88E8056
Skge

E pa ovo drugo.. i moralo bi raditi.. Jel to komp ili laptop?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Komp je

15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Planiram ga staviti na:

Quad-Core Intel i7 720QM 1.8GHz (2.8 TB) 

6GB RAM

NV GT 230M 1GB (moguće do 3GB)

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

e ljudi jel mi moze ko dat valjani ktext za ac97 realtek.vec sam sve obiso i niš. ak je neko uspio instalirat nek se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mac OS na PC-u?

Pozdrav.Može pomoć oko  instalacije Leoparda ili Snow Leoparda na ovu konfiguraciju.

Procesor                              DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Naziv matične ploče                   Gigabyte GA-EP45-UD3LR  (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Chipset na matičnoj ploči             Intel Eaglelake P45
Sistemska memorija                    4096 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

DIMM1: Kingmax KLDE88F-B8HS5          2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM  (5-5-5-18 @ 400 MHz)  (4-4-4-12 @ 266 MHz)  (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: Kingmax KLDE88F-B8HS5          2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM  (5-5-5-18 @ 400 MHz)  (4-4-4-12 @ 266 MHz)  (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Grafička kartica                      NVIDIA GeForce 9600 GT  (1024 MB)
Zvučna kartica                        Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller
Diskovni podsustav:

IDE kontroler                         Intel(R) ICH10 Family 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 3A26
IDE kontroler                         Intel(R) ICH10 Family 4 port Serial ATA Storage Controller 1 - 3A20

Tvrdi disk                            WDC WD5000AAKS-00V1A0 ATA Device  (465 GB, IDE)
Optički uređaj                        _NEC DVD_RW ND-3500AG ATA Device 
Optički uređaj                        PIONEER DVD-RW  DVR-111D ATA Device 
 Mrežna                                 Realtek RTL8168C/8111C PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212)    PCI

Pokušao sam sa Snow Leopard verzijom od Hazarda ali nisam imao uspjeha.Ako netko može pomoći bio bih zahvalan.

nunaVk
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 15:16 (nunaVk).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice