Ipad3 par pitanja

poruka: 10
|
čitano: 5.172
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ipad3 par pitanja

Pozdrav svima, danas sam se po prvi put susreo sa Apple tabletom tako da nisam baš upućen što sve nova igračka može {#}

Za početak me zanima:

1) kako mogu spremit neki pdf file na ipad i onda otvorit taj file za pregledati ga na ipadu, koju aplikaciju i dali trebam skinuti aplikaciju za takvo što iz storea, ima li kakva besplatna koja samo pregledava pdf pošto mi više od toga ne treba.

2) sve isto ali za power point, word i excel dokumente, dakle kako ih prebaciti sa pc-a na ipad i onda u njemu pregledavati (ne nužno editirati)

3) u storeu mi prikazuje i općenito aplikacije za iphone, mogu i njih instalirati, rade 100% samo u smanjenoj rezoluciji?

Verzija je 64GB

Hvala na pomoći

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 17:35 (nDay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ipad3 par pitanja

1 i 2 - PDF, Word i slicno - prebacujes putem iTunesa - oznacis program i onda povuces file na iTunes. Za PDF, i opcenito citanje knjiga imas milijun besplatnih programa. Jedan od meni boljih je Stanza. S programom dobijes i manual gdje ti pise kako sve mozes prebaciti file na iPad, ima vise nacina

3 - Tako je, ali vecina programa ima i iPad verziju koja je prilagodena novom HD ekranu.

***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
Ipad3 par pitanja

Koristi oblak za dokumente. Recimo, Box ili Dropbox ili nešto treće, ima ih brdo.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ipad3 par pitanja

Mozes za dokumente koristiti i icloud samo stavis na icloud i otvoris na iPadu putem Pages.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ipad3 par pitanja

Kako bi mogao prebacit i upalit avi file bez da ga konvertiram.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 0:32 (nDay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nDay kaže...

up

13 godina
protjeran
Ipad3 par pitanja

Nikako. Konvertiranje je potrebno. Vjerojatno mozes sa jailbreakanom verzijom, no ne bih znao, nisam jailbreakao svoj ipad.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nDay kaže...
nDay kaže...

up

Skini neki program poput Buzz player HD..
The right side man, the right side of life.
17 godina
Ipad3 par pitanja

da ne otvaram novu temu 

zapeo mi je za oko cijenom i speckama sljedeci tab..

http://www.svijet-medija.hr/p/Tablet-ra%C4%8Dunalo-APPLE-iPad3,-16GB,-WiFI,-crni/38897/

preko s3 cu rokat tj hot spotat net tako da mi 3g ver netreba 

a uzimam ga radi e knjiga ,chata fejsanja i igranja HD igrica .cini mi se odlicna kupnja  za ulozeno dobiveno 

,razmisljao sam i o nekom lapu u drugoj temi do 5 k al kaj ce mi to kad imam i ova jak komp za sebe 

no zato uz tablet vise necu morat palit komp for social thing tasks and stuff  ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 23:38 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da si već odlučio... Mislim... Ne vidim tu pitanje...

U svakom slučaju dobar izbor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice