BUG socijalna mreža - da ili ne?

poruka: 23
|
čitano: 2.098
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BUG socijalna mreža

Kakve biste ideje imali za neku eventualnu bug socijalnu mrežu,i kako bi po vašem mišljenju to moralo izgledati?

Ja vjerujem da bi za gamere morala postojati sekcija za hvaljenje u vezi igara(podijeljena u singleplayer i multyplayer tabove),naravno morala bi postojati i sekcija za prikazivanje svih detelja o računalu korisnika...

Ako ste protiv te ideje recite zašto.

Moj PC  
1 21 hvala 0
16 godina
Re: BUG socijalna mreža
g12356 kaže...

Kakve biste ideje imali za neku eventualnu bug socijalnu mrežu,i kako bi po vašem mišljenju to moralo izgledati?

Ja vjerujem da bi za gamere morala postojati sekcija za hvaljenje u vezi igara(podijeljena u singleplayer i multyplayer tabove),naravno morala bi postojati i sekcija za prikazivanje svih detelja o računalu korisnika...

protiv sam jer za takve stvari imaš facebook, i netreba nam nikakva socijalna mreža, na forumu smo da tu pišemo a ne po socijalnim mrežama

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
g12356 kaže...

ja mislim da se to zove forum, i to pazi sad fintu, upravo ovaj bug forum...

kakve vas sošl netvorks napadaju, dosta gluposti viđam na facebooku ionako

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 20:57 (The Unforgiven).
17 godina
BUG socijalna mreža

Nekako mislim da će te popljuvati, ali evo mogao si bar staviti anketu

Jeli BUG-u potrebna socijalna mreža

6 Da, i koristit ću je
0 Da, ali je neću koristiti
5 Svejedno mi je
58 Ne, i neću je koristiti
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
g12356 kaže...

da,ali na forumu je sva komunikacija temeljena na web-u 2.0,dok mi se mreže više čine kao web 3.0.Pitanje je dali je prosječan korisnik bug foruma glupi kao prosječni korisnici fejsa(točan odgovor:nisu),pa bi i sama komunikacija bila dubokoumnija.A i forum bi ostao netaknut,tj. forum i socijalna mreža bi po mom mišljenju trebali postojati istovremeno,ali kao odvojeni djelovi.

Dali vjerujete da su razgovori na BOL-u dubokoumniji i pametniji od onih na fejsu:

29 Da,dosta
0 Da,pomalo
0 Možda
1 Ne,isti su
1 Gluplji su
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 21:04 (g12356).
16 godina
g12356 kaže...
The Unforgiven kaže...
g12356 kaže...

da,ali na forumu je sva komunikacija temeljena na web-u 2.0,dok mi se mreže više čine kao web 3.0.Pitanje je dali je prosječan korisnik bug foruma glupi kao prosječni korisnici fejsa(točan odgovor:nisu),pa bi i sama komunikacija bila dubokoumnija.A i forum bi ostao netaknut,tj. forum i socijalna mreža bi po mom mišljenju trebali postojati istovremeno,ali kao odvojeni djelovi.

kome nepaše forum nega ide na facebook i gotovo

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
g12356 kaže...
The Unforgiven kaže...
g12356 kaže...

kome nepaše forum nega ide na facebook i gotovo

Zašto da ne postoji i face,i bug forum(prvenstveno on) a i bug mreža istovremeno?

Naglašavam da bi za razliku od fejsa ta mreža bila posebno složena za g33kove i bugovce.

16 godina
g12356 kaže...

Naglašavam da bi za razliku od fejsa ta mreža bila posebno složena za g33kove i bugovce.

pa složi si facebook tako

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 21:08 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
BUG socijalna mreža

Apsolutno sam protiv ideje, ali ajde, volio bih čuti malo detaljnije kako si ti to sebi zamislio. Što bi mi točno radili na toj "mreži" što bi se razlikovalo od komunikacije preko foruma? Ili bi prekopirao Facebook, što nema smisla jer možeš jednostavno njega koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
g12356 kaže...

pa složi si facebook tako

lagano nemoguće jer bih ga najradije htio preslagivati do te mjere da diram u njegov html kod,a htio bih sve obznaniti da ne radim za facebook i da zato nemam pristup njegovim serverima.a čak i da mi se da radit aplikaciju opet je nemoguće jer aplikacija nemože dovesti prmjenu tolike težine koja bi me zadovoljila(a i aplikacije na fejsu su fakat prespore).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 21:11 (g12356).
17 godina
BUG socijalna mreža

Ja sam protiv toga, kao i protiv svake socijalne mreže, jer smatram da to s vremenom krene u krivom smjeru, a Bug forum je super ovak kak je.

We are nothing but the stones to pave the way...

1 1 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

lagano nemoguće jer bih ga najradije htio preslagivati do te mjere da diram u njegov html kod,a htio bih sve obznaniti da ne radim za facebook i da zato nemam pristup njegovim serverima.

nisam to mislio, nego si napraviti jednu grupu na fb za vas l33t gamere pa si tamo chattajte i komentirajte i lajkajte i dijelite koliko vas volja

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
g12356 kaže...

lagano nemoguće jer bih ga najradije htio preslagivati do te mjere da diram u njegov html kod,a htio bih sve obznaniti da ne radim za facebook i da zato nemam pristup njegovim serverima.

nisam to mislio, nego si napraviti jednu grupu na fb za vas l33t gamere pa si tamo chattajte i komentirajte i lajkajte i dijelite koliko vas volja

ne samo za gamera,ja želim potpuno okruženje za računalca,a grupa nije dovoljno.i promjena samog izgleda fejsa.

15 godina
odjavljen
Socijalna mreža za geekove, bugovce i l33t hackere, nice, i što ćete si lajkati slike omiljenog vam glodavca?VBS skripte?

0 0 hvala 0
17 godina

.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
"Dali vjerujete da su razgovori na BOL-u dubokoumniji i pametniji od onih na fejsu:" Pa kad si vidio šta pametno na fejsu ? -.-
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mi znamo da su ljudi koji se smatraju HC gamer-ima i te budalastine obicno glupi kao i prosjecan korisnik Facebook-a.

Sretnem takve ljude pocesto, kad ih pitas kakva je to karakterna osobina Paragon, on ne zna... Samo kazem n00b.

I niti jedan korisnik u anketu nije uveo to da nije potrebno, ali da bi je koristio. Sto bih ja kliknuo.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: BUG socijalna mreža - da ili ne?
Mentalist kaže...

Mi znamo da su ljudi koji se smatraju HC gamer-ima i te budalastine obicno glupi kao i prosjecan korisnik Facebook-a.

Sretnem takve ljude pocesto, kad ih pitas kakva je to karakterna osobina Paragon, on ne zna... Samo kazem n00b.

I niti jedan korisnik u anketu nije uveo to da nije potrebno, ali da bi je koristio. Sto bih ja kliknuo.

No Comment !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
protjeran

Troll ...ajde lock

MasterOdisasteR

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim stvarno

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 21:44 (dipstick).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maharaja kaže...

Troll ...ajde lock

Nisam mislio ideju samo sam imao ideju...samo nisam dovoljno dugo o njoj razmišljao...ako mislite da ideja nije dobra/potrebna nema problema.

15 godina
protjeran
g12356 kaže...
Maharaja kaže...

Troll ...ajde lock

Nisam mislio ideju samo sam imao ideju...samo nisam dovoljno dugo o njoj razmišljao...ako mislite da ideja nije dobra/potrebna nema problema.

Meni je ovo bzv ok slazem se svatko ima pravo na svoje misšljenje i to postuje m to je o.k ...ali malo razmisli kako ces to iznijet u javnosti i onda ce bit ok 

MasterOdisasteR
17 godina
neaktivan

Ispričavam se na (relativno) kasnom odgovoru, ali moram replicirati:

Što se tiče same ideje, ne mislim da bi bilo ikakvog uspjeha. Eventualno bi se par ljudi koristilo time - ja ne bih.

Što se tiče definicije socijalne mreže, i Bug forum, kao i svaki drugi forum je ujedno i društvena mreža. U svojoj definiciji u sociologiji, socijalna mreža (nepovezano s internetom) je mreža pojedinaca koji dijele neke zajedničke interese. Svaki forumaš koji aktivno sudjeluje u radu foruma je ujedno i dio Bugove socijalne mreže. Ako se ne slažete, zapitajte se čemu služi "Bug birc" ili "Za nespavalice"? Interakcija s pojedincima sličnih interesa i sličnih karakteristika.

Što se tiče one ankete kolege g12356, ja sam taj koji je odgovorio da su razgovori gluplji na forumu od onih na Facebooku. Ne volim generalizirati stvari, ali sam ipak odgovorio na anketu iz one perspektive kako ja vidim Facebook kad ga koristim. Gluposti, patetičnost i klišee znam viđati na Facebooku, ali uvijek od onih od kojih to mogu vidjeti i čuti i u stvarnosti. U usporedbi s besmislenosti neobaveznih razgovora kakvi se vode na forumu (konkretno u već navedenim temama u trećem paragrafu), mogu zaključiti da je iz moje perspektive, Facebook kvalitetnije mjesto za razgovor. Plus tome, Facebook služi za građenje odnosa s ljudima koji mi nešto znače u životu.

Primjetio sam naime, jedan paradoks, a je to da su oni najaktivniji na ovome forumu najčešće protiv društvenih mreža. Očito nekima anonimnost i distanca više paše...  :)

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice