Zvuk na slušalicama zvučnicima istovremeno...

poruka: 7
|
čitano: 8.057
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zdravo, imam neki problem, a taj je da kad uštekam slušalice (obične 3.5 mm muški đek) u izlazu audia (ženski), čujem zvuk i na slušalicama i na laptopu istovremeno i imam Realtek HD Audio Manager koji me pita što sam uštekao, ja kliknem na "headphones" i kliknem "ok", ali se čuje i na zvučnike i na slušalice. Tako da bih htio da se čuje samo na slušalicama. Molim nekoga da mi kaže kako da to popravim... možda je vrlo jednostavno i lako za popraviti, no ja bih htio da mi netko kaže kako. Hvala unaprijed Osmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ni jedan reply... zanimljivo. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uglavnom, laptop je sestrin. Kupila ga jeu šugavom HG Spotu, ime laptopa je Forcebook Sonic 8252D, stoga znate da je kvaliteta kućišta i tipaka itd. itd.... šugava. Sve u svemu laptop, po meni, ima prosječno dobru grafičku (zato se i pregrijava i kada igrate neku igru, malo šteka... tzv. "Lag" i zbog toga ga morate non stop imati na punjaču te baterija ode u klinac). Ako netko ima taj problem sa zvukom neka slobodno komentira na tu temu, netko će nam valjda odgovoriti... i nije da se loše čuje ili slično, nego kad uštekam slušalice i slušam neku pjesmu ili film (ili bilo koji zvuk dok čačkam po PCu i internetu), zvuk mi se čuje istodobno i na malim zvučnicima integriranim u laptopu i na slušalicama. --_--

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li probao druge slusalice? Ja sam također imao taj problem na laptopu, pa kad re - ukopčam slušalice problem se riješi. No kako mi je dosadilo to raditi instalirao noviju verziju drivera i bilo sve u redu..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš pokušati slijedeće:

1. Pokreni Realtek HD Audio Manager (možeš preko Control Panela)

2. Klikni na Connector Settings (kod mene je to ova žuta ikona)

3. Makni kvačicu pored "Disable front panel jack detection".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk na slušalicama zvučnicima istovremeno...

Da, pokušao sam kao što si rekao, klimama, ali imam OS Win XP tako da mi piše samo za kvačicu na: Enable auto pop up dialog blah blah. A možda je stvarno driver u pitanju... ako jest, koji bih mogao instalirati, pošto mi treba za 8.1 Surround...?

17 godina
neaktivan
RE: Zvuk na slušalicama zvučnicima istovremeno...

Nebih stavio druge slušalice pošto su mi ove profesionalne i zvuk je na njima jednostavno oodličan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 7:03 (dein).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice