Zna li netko kako se rade web stranice.

poruka: 6
|
čitano: 2.977
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas ako netko zna kako se rade internet stranice molim vas da mi javi. Bilo kakav program ali da je besplatan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zna li netko kako se rade web stranice.
Pa ako poznaješ HTML jezik onda ces i u notepadu izradit stranicu. Najbolje ti je u NVU-u besplatan je
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
neaktivan
Floky55 kaže...

Molim vas ako netko zna kako se rade internet stranice molim vas da mi javi. Bilo kakav program ali da je besplatan.

Meni ovo baš i ne izgleda kao pitanje čovjeka koji zna nešto o izradi web stranica.

Dakle, postoji statični i dinamični web. Statični pomoću HTML-a i CSS-a. Dinamiku dobivaš pomoću JavaScripta i nekog server-side scripting jezika kao što je PHP.

Skini si NVU i prvo dobro nauči HTML, CSS i neki server-side scripting jezik (PHP) + baza podataka (MySQL).
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

http://www.wysiwygwebbuilder.com/

on je za pocetnika dobar samo ga skini s torrenta il mu nadjes serial

17 godina
neaktivan
Evo coder ti je sve rekao, pročitaj tutorijale o ovome i možda nešto naučiš o web stranicama.
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
neaktivan

Preporučam ti da od samih početaka ili bar dok ne svladaš html i css radiš u notepadu. Bit će ti teže ali ćeš puno bolje naučit. Možeš krenuti sa w3school programom jer je jako dobar, a i jednostavan.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice