WD Mycloud 3tb

poruka: 4
|
čitano: 1.016
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WD Mycloud 3tb

Imam navedeni hard, i tek ga podesavam za moje potrebe, e sad zanima me da li postoji mogucnost da npr na njega stavim transmisson ili utorrent ili na komp al da podesim da skida na taj hard, trenutno mi je spojen samo preko lana, moram otici kupiti kabel da ga spojim direkt na komp. al htio bi da mi komp moze biti ugasen a da se na njega i dalje skida ako je to moguce uopce? sad ne znam kako moram podesiti mycloud da se i ip adresa ne mjenja.

ako se neko susretao sa time pa zna podesiti bio bih zahvalan, na googleu ne pronalazim nista pametno pa mozda ni nema te mogucnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: WD Mycloud 3tb
12 godina
WD Mycloud 3tb

to sam nasao, al problem je sto je to za verziju mybook HDD-a a ne cloud verzije koju ja imam. jer vidis tu u upustvima da mozes ici na add, ja ne mogu. to sam vec bio nasao i probao ali ne ide na zalost. mislim da ne mogu na svojoj verziji to napravatii

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WD Mycloud 3tb

Samo WD my cloud Mirror i EX podržavaju torrent cliente

A ovo za namještanje manual IP adrese odi pod settings > Network > Network Services > namjesti na Static > Details zatim odaberi koju IP adresu hoćeš, unesi Gateway i DNS od svog provajdera

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 8:52 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice