Vista x64

poruka: 7
|
čitano: 1.532
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista x64

Uskoro stavljam vistu ultimate x64 na komp pa me zanima neki dobar antivirusni,razni programi...

Imam nod32 4.0 i neku stariju verziju, kaspersky i novu aviru,pa bi htio staviti najbolji od tih koji podržava 64-bitni sustav.

Druga stvar je java,skinuo sam s javine stranice javu se 6 i update 12 i online i offline. A stvar koja me čudi je da offline ima 15.7 mb,a online 500kb.

Uopće ne kužim razliku,jel netko zna koji je za što ili trebam oboje instalirat?

Uz to stavljam office 2007,adobe reader 9 i još dosta stvarčica.

Zanima me vaše mišljenje o svemu ovom i ako možete preporučiti neki dobar program,antivirus i slično

Zaboravio sam reći da ću ipak kupiti novu zvučnu sound cl x-fi sorround 5.1 jer ova stara ne podržava vistu.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista x64
Uff previše pitanja, ja cu ti samo odg za ovo offline i online. Offline je instalacijski paket, skines i instaliras i to je to. Online je tako mali jer njega skines i onda ti se spoji na net pa skida najfriskije fajlove i tako se instalira, na kraju ti na hardu zauzimaju oboje jednako.
17 godina
Vista x64

Što se tiče antivirusa slobodno koristi nod32 64 bitnu verziju, meni na visti radi super.

Te dvije verzije jave su ti iste, znači ona online je tako mala zato što nakon pokrenute instalacije ona povlači fajlove sa neta i onda se instalira, dok su u offline verziji svi fajlove već tu, tako da ti je bolje da instaliraš offline verziju kada si je već skinuo.

Još bi ti samo proporučio da umjesto acrobat readera instaliraš foxit reader koji je dosta brži od acrobata...

Ne moraš ni zvučnu karticu kupovati jer na tvojoj matičnoj ploči već imaš sasvim solidnu zvučnu karticu koju Vista podržava...

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 15:21 (zoka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista x64
zoka kaže...

Što se tiče antivirusa slobodno koristi nod32 64 bitnu verziju, meni na visti radi super.

Te dvije verzije jave su ti iste, znači ona online je tako mala zato što nakon pokrenute instalacije ona povlači fajlove sa neta i onda se instalira, dok su u offline verziji svi fajlove već tu, tako da ti je bolje da instaliraš offline verziju kada si je već skinuo.

Još bi ti samo proporučio da umjesto acrobat readera instaliraš foxit reader koji je dosta brži od acrobata...

Ne moraš ni zvučnu karticu kupovati jer na tvojoj matičnoj ploči već imaš sasvim solidnu zvučnu karticu koju Vista podržava...

Još jedno pitanje...Koja je to 64-bitna verzija noda? Jel to ovaj 4.0 ili baš mora posebno pisati da je za 64-bit ne sustave.
A što se tiče zvučne,malo sam zahtjevniji korisnik u tom smislu i ipak bi mi trebao ne-intergrirani zvuk. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
Vista x64

Da to je verzija 4.0 ali samo za 64 bitne sustave, evo ti link pa skini trial     ( pri dnu stranice je 64-bitna verzija)   http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

A što se tične zvučne samo naprijed i kupi ako si već zahtjevniji korisnik, ali i integrisana može poslužiti dok ne kupiš novu....

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista x64

I evo ga....Došao je taj dan da stavljam vistu. Sve je spremno, pa ako želite još komentirat ili sugerirat recite,jer se poslijepodne može zaključat tema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista x64

moja preporuka je definitivno eset smart security 4 beta. U njemu ti je NOD32 ali i jos nekakvi dodatni alati pa se namece kao definitivno bolja solucija. Ne smeta pri mormalnom radu a ako imas dvije ili vise jezgri prilikom skeniranja racunala ces moci raditi posve normalno

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice