Zna li netko neku alternativu za Windowsov Task Manager koja ima mogućnost isključivanja procesa, a zatim sprječavanja ponovnog pokretanja tog procesa?
Task Manager alternativa
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.431
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam iskljucit određeni proces ali ne i sprijecit da se ponovno pokrece
Ja znam... Nalazi ti se u programu za održavanje PC-a... Glary Utilities...
A zove se:
Process Manager
Jako liči na Task Manager...
znam iskljucit određeni proces ali ne i sprijecit da se ponovno pokrece
Code Stuff-ov STARTER mozes ugasit sta ti sa pali s windowsima programe,
upravljat s procesima i gasit windowsove bezvezne servise
homepage
Code Stuff-ov STARTER mozes ugasit sta ti sa pali s windowsima programe,
upravljat s procesima i gasit windowsove bezvezne servise
homepage
Ne radi mi nista... Treba mi program koji ce ugasiti proces a zatim ga sprijeciti da se on sam opet pokrene. Konkretno, trebam ugasiti AVG koji se stalno ponovno starta kada mu srusim proces. Moram malo smanjiti particiju na kojoj je instaliran AVG, a to ne mogu iz Windowsa ako mi ista na toj particiji radi.
EDIT: Evo probao sam besplatni Glary Utilities i ima mogucnost blokanja procesa, ali se proces stalno pali pa ga ovaj srusi. Proces bi trebao stalno biti ugasen, a ne malo se digne malo srusi. Jedino da probam deinstalirati AVG i staviti ga na drugu particiju.
Eto, ništa nije uspjelo, morao sam prije bootanja Windowsa to napraviti, ali nije vazno, bitno je samo da sve radi sada! :)
Btw @jurluk, thx, probat cu ju, a jel ima to u nas za nabaviti? Ako ne, ostajem na besplatnoj verziji.
a za aviru, ne znam. ma dobra je i free
Probaj sa TuneUp Utilities 2009, on ti ima svoj task manager i dosta je dobar, a uz to još ima reznih programćića za održavanje kompa.