Može li mi iko objasniti je li ikako moguće riješiti problem sa onim Survey-ima,uvijek mi kaže this survey is not available in your country...znate o čemu pričam :)
HVALA UNAPRIJED !
Može li mi iko objasniti je li ikako moguće riješiti problem sa onim Survey-ima,uvijek mi kaže this survey is not available in your country...znate o čemu pričam :)
HVALA UNAPRIJED !
Koristi neki US proxy i zavrsi neki survey.
Koristi neki US proxy i zavrsi neki survey.
A mozes li mi objasniti kako da podesim na taj US proxy posto nisam najbolji u softveraju :)
???
Nađi neki američki od ovih, i preko njega idi i to je to.
Udjem tu ali se ne znam snaci izbaci mi neki proxyfi koji se placa 20 dolara...možel mi mbolje objasniti pls
ili mozes sa JUMPTO programom besplatan za prvih 250mb i preko njega surfaj iz amerike,kanade,velike britanije...
ili mozes sa JUMPTO programom besplatan za prvih 250mb i preko njega surfaj iz amerike,kanade,velike britanije...
Ili tunnelbear mozes ,besplatan do 1 gb ako koristis twitter (ja preko njega pratio chucka, stvarno je odlican program)...
Nece ni on,ne kontam kako mozes surfati iz drugih zemalja ovo meni izgleda kao obican browser.
ja imam problem da skinem nešto moram riješiti survey
hrvatski survey-i su: IQ test,neke pjesme za mob
mene zanima kako da to riješim ako možda može netko to za mene riješiti
pa staviti na megaupload ili mediafire
http://www.allfreefiles.info/backyard-monster-hacks-and-cheat
hvala