Spajanje na internet. Problem.

poruka: 4
|
čitano: 1.200
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovak..imam modem Kasda KD318-MUI

Sve je radilo super do otprilike nekoliko dana..problem je u tome..imam ikonu gdje se spajam na internet..i ja kliknem na tu ikonu i ona se uopce ne zeli otvoriti..i kako se ja sada nek spojim na internet? ili ako je moguce napraviti sa ovim modemom da je automatski vec spojen..kada ga upalim..ili tako nest..

Molim vas pomognite..Hvala unaprijed!

Ikona od precaca Ikona od precaca
.ılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılı. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje na internet. Problem.

Dakle, ti si se spajao u bridge modu ("dial-up"). Probaj ponovo kreirati konekciju pomoću wizarda (trebat će ti user name i password) 

Za podešavanje modema u router mode imašovdje uputstva. Ako ništa ne pomogne kontaktiraj svog internet providera.

Inače Kasda je stariji tip modema i malo je tricky za konfiguriranje, ljudi ga dosta mjenjaju i navodo se dobro ne snalazi na većim brzinama.

17 godina

Da kazdu bi trebao definitivno zamjeniti, možeš dobiti novi router od providera ako ti ovaj nevalja.

Kazda ima jako mnogo problema, navest ću jedan.

Ja svoju kazdu nisam mogao konfigurirati dok sam bio spojen na net s njom, morao bi ju diskonektati ručno i onda konfigurirati te opet uključiti kabel od splitera do kazde, prestrašno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha..oke a uzimanje novog modema..(vec sam razmisljao o tome) treba se doplatiti ili tako nesto.? i kojeg bi vi preporucili.?

.ılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılı. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice