Može li mi netko reći koji je dobar program za gledanje TV- a preko pc-a.
Instalirao sam TV karticu, ali mi ne radi WinDvr koji sam dobio uz nju pa tražim neki drugi
Hvala
Može li mi netko reći koji je dobar program za gledanje TV- a preko pc-a.
Instalirao sam TV karticu, ali mi ne radi WinDvr koji sam dobio uz nju pa tražim neki drugi
Hvala
ChrisTV
ChrisTV
WinDVR je odlican program, ako si ga vec dobio bilo bi dobro da ga koristis. E sad, nije mi jasno sto znaci 'ne radi' - ne da se instalirati? Ili ga mozda nisi dobro iskonfigurirao?
Ako je ovo drugo, postoji par stvari na koje valja obratiti pozornost:
'Device' - odabrati karticu
'Source' - odabrati 'Composite', 'TV' ili 'S-video'
'Standard' -> odabrati PAL_B
'Input' - 'Antena' ili 'Cable'
'Country'
i na kraju, pod 'Channel' napraviti 'Autoscan'
WinDVR je odlican program, ako si ga vec dobio bilo bi dobro da ga koristis. E sad, nije mi jasno sto znaci 'ne radi' - ne da se instalirati? Ili ga mozda nisi dobro iskonfigurirao?
Ako je ovo drugo, postoji par stvari na koje valja obratiti pozornost:
'Device' - odabrati karticu
'Source' - odabrati 'Composite', 'TV' ili 'S-video'
'Standard' -> odabrati PAL_B
'Input' - 'Antena' ili 'Cable'
'Country'
i na kraju, pod 'Channel' napraviti 'Autoscan'
Kakva je antena? Sobna? Vanjska? Ili kabelska tv? Koja kartica? Kakve konektore ima za antenu? Mozda na samoj kartici postoji odabir formata - NTSC/PAL
Probao sam i vanjsku i sobnu. Sistem sam stavio Pal-B, ali ništa. Antene nema. Input samo composite i S-video
Input mora biti 'Antenna', a pod source bi se onda trebala pojaviti opcija 'TV'.
A sto se drivera tice, treba instalirati originalne, dobivene uz karticu.
PS. slika se ne pojavljuje odmah kada se prikopca antena, prvo treba napraviti 'Autoscan'
Nisi napisao o kojoj se kartici radi, da li je ona za gledanje analogne televizije, digitalne zemaljske, satelitske ili neka kombinacija istih.
U slučaju da je analogna, preporučujem DScaler, jedan od najboljih programa za gledanje analogne televizije, i s brdo opcija da možeš
karticu mjestiti do najsitnijih detalja.
Kartica je Intex, a drivere sam stavio orginalne.
Nakon dvodnevne borbe otkrio sam da je stvar neprepoznavanja antenskog ulaza bila krivica lošeg drivera za tuner. Napominjem da sam stavio originalne drivere sa priloženog CD-a i stranice. Kada sam našao neke čudne drivere sa jedne tajvanske stranice TV je proradio sa svim programima koje sam instalirao.
E sada, ali...
Ne radi daljinski.
Razmišljam o samoubojstvu
Moze li mi netko reci kako mogu namjestiti u power cinema format snimanja videa. Sada je stvarno veliko 2.5 GB za nesto od 45 min.
HVALA !!!!!