Program za passworde u Firefoxu

poruka: 7
|
čitano: 3.934
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za passworde
pitanje

Pozdrav svima,

evo ovo je moj prvi post na forumu pa da odmah počnem. Koristim Mozillin Firefox za surfanje, zanima me da li postoji neko rješenje u smislu plugina ili posebnog programa u koji će biti pohranjeni svi passwordi za razne forume (kao što je ovaj npr.), Facebook, Mail i druge razne servise. Na taj način bi htio da kad pokrenem taj programčić/plugin da se automatski ulogiravam na sve forume,mailove,Facebook... Normalno taj program bi trebao biti zaštićen jedinstvenim pass-om tako da ne može neki drugi korisnik pristupati mojim accountovima...

Nadam se da sam dobro prikazao problem, pa evo ukoliko netko ima neko rješenje neka se slobodno javi

Hvala !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Program za passworde

Tu ti opciju ima već Mozilla, kada se prvi put logiraš na nekoj stranici pita te hoće li zapamtiti lozinku i username.

Koje si sve lozinke spremio možeš provjeriti u Opcijama pa Sigurnost.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Program za passworde
autorov komentar

Da ali, ne želim da mi zapamti Mozilla, jer onda se može neko drugi spojiti, normalno to bi se dalo rješiti sa otvaranjem više accountova na samom računalu ali to me ne zanima...

16 godina
neaktivan
Program za passworde

to ti ima mozzila odi u options i na security neznam napamet sad jel sam na IE-u al imas to u options samo malo procackaj i nac ces... tu su ti vec pohranjeni svi passwordi sa webova...ostaju ti tu a ne na webu kao sta vidis i ima master password

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 20:57 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
prihvaćeno rješenje
SonGoku83 kaže...

Da ali, ne želim da mi zapamti Mozilla, jer onda se može neko drugi spojiti, normalno to bi se dalo rješiti sa otvaranjem više accountova na samom računalu ali to me ne zanima...

onda ti ovo treba..

idi u options - security i stavi kvačicu na use a master password i onda tu upiši neku šifru koju ćeš znati samo ti. i onda kad dođeš na neku stranicu gdje ti je zapamćena lozinka, kad se stranica učita, prije nego što se pojave lozika i user name na svom mjestu pojavit će se prozorčić u koji moraš upisat master šifru. i kad ju upišeš pojavit će se user name i lozinka na svom mjestu.
16 godina
neaktivan
Program za passworde u Firefoxu

imas jedan minus kod te opcije

ako netko jos uz tebe koristi kopjuter i zna kako na koji nacin radi master password moze ti viditi koje šifre i usernames koristis

uglavnom to mozes viditi pod option/security/saved password

ali opet s druge strane dobro ti dode ako slucajno zaboravis neki password da ga se onda mos sititi

u svakom slucaju nice stvarcica

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 22:29 (labrovic).

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

Hvala, sviđa mi se ovo rješenje, prvi put kad se pojavi stranica s passom, pita za master i nakon toga su mi na svim sajtovima, upisani user i pass automatski. Kada ugasim Firefox i ponovo upalim, ponovo pita master pass što je pozitivno.

Zahvaljujem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice