Program za informacije o zauzecu i ciscenje

poruka: 4
|
čitano: 2.206
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za informacije o zauzecu i ciscenje

Pozdrav, treba mi neki program za ciscenje tj koji ce ocitati koliko je zauzece diska u pojedinim folderima etc.

CCleaner i Glary imam, ali C disk mi konstantno iz tjedan u tjedan pada i uskoro necu mjesta imat na njemu, a da instaliravam sta na njega, to i ne radim, sve sta ide je na E i D koji su 60% prazni.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Program za informacije o zauzecu i ciscenje
Fake_Alert kaže...

Pozdrav, treba mi neki program za ciscenje tj koji ce ocitati koliko je zauzece diska u pojedinim folderima etc.

CCleaner i Glary imam, ali C disk mi konstantno iz tjedan u tjedan pada i uskoro necu mjesta imat na njemu, a da instaliravam sta na njega, to i ne radim, sve sta ide je na E i D koji su 60% prazni.

Imam ga ja i zove se tree size

Me gusta....
14 godina
neaktivan

U kom smislu ti se puni hdd? postoje ti virusi koji to rade, a i provjeri si c:/widows/sistem32....tj,vidi si velicinu windows foldera, ako su preveliki,otrkio si problem, imas u sys32 file koje ti ''pune'' c disk...

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
16 godina
Shokre kaže...

U kom smislu ti se puni hdd? postoje ti virusi koji to rade, a i provjeri si c:/widows/sistem32....tj,vidi si velicinu windows foldera, ako su preveliki,otrkio si problem, imas u sys32 file koje ti ''pune'' c disk...

Cijeli windows folder je velik ~14gb, ali skeniram svako mjesec dana sa Malwarebytesom i nista. Nije da posjecujem maliciozne stranice.

Nothing lasts forever
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice