Program za dijeljenje wifi-a

poruka: 17
|
čitano: 4.269
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Treba mi program za djeljenje wifia a da nije connectify,jer taj je moguće koristiti samo 30minuta pa opet itd u krug

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Program za dijeljenje wifi-a

Pogledaj starije teme, bila je hrpa do sada. Od toga da ti uopće ne treba program jer se to da podesiti bez većih muka do Virtual routera, mhotspota i ostoto hotspota. Vidi koji ti se sviđa, paše i najbolje radi.

13 godina

Probaj googlat connectify alternative

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan

MHotSpot

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Hvala za odgovore,idem prvo probati s mypublic

1 0 hvala 0
16 godina

dodatni soft je nepotreban  ili ovo (ali juzeru može biti lakše klik-next.., poželjno je ipak ne ovisiti o 3rd appsu..).

-btw, besmisleno je shareati wlan.. odnosno ima smisla ako se spajaš LANom a WLAN je kao AP-most-reapeter.... (kad je problem signal), jer ako si spojen wlanom, tad se jednako mogu spojiti ostali uređaji. Odnosno postaviti router/AP zbog praktičnosti ili brzine-kvalitete..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 22:04 (ihush).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mobilni usb stick internet je pa zato treba

10 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

nece s ovim

16 godina
odjavljen

Pa što ti nije lakše u windowsima kroz 2-3 klika podijeliti vezu i gotovo?

https://www.maketecheasier.com/share-3g-wireless-connection-in-windows-7/

Ili ako ti treba malo trajnije rješenje, kupi SX763 na njuškalu za 50kn, pukni openwrt na njega i podesi vezu. To je ipak malo kompliciranije (flashanje i podešavanje) ali ti komp ne mora biti upaljen.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 9:09 (Sum_of_all_fears).
16 godina
MadMax2015 kaže...

Mobilni usb stick internet je pa zato treba

-takve stvari treba navesti u pitanju... možeš sherati mrežu, ipak ako možeš kupi odgovarajući router (za mobilnu mrežu, mora podržavati usb stick..).

10 godina
neaktivan

Daj linkaj neki s ebaya ako nije problem,mislim to što si rekao

USB stick je taj 4g vip net

16 godina

- ne dajem takve preporuke (moraš sam) + važnije, modeli na našem tržištu moraju podržavati naše uređaje (operatere).. s interneta može biti svašta-rizik (ako ne prepozna uređaj, ne radi). Pogledaj po trgovinama.

15 godina

Pogledaj na njušci, ljudima istekne ugovor pa ih prodaju za male pare. Ja sam uzeo za 70kn.

10 godina
neaktivan

a šta uopće tražim

14 godina
neaktivan

Moze pomoć?

Zasto meni kada koristim neki od takvih programa ( probao connectify i mypublicwifi) veza puca svako malo, tj. jednom kada se mobitel spoji i nakon toga odspoji, vise se ne moze povezati, nego moram program na laptopu isključiti pa uključiti?

Prilikom spajanja na glavni router to se ne događa?

Glavni router je onaj zte tcomov aktualni. Također sam jedno vrijeme imao priliku koristiti onaj njihov speedport kao sekundarni router te su mi se isto događala ponekad čudna pucanja. Eh sada, vjerujem da je ili do postavki glavnoga routera ili do wifi kartice u laptopu koja ima problema sa shareanjem wifia. Isprike na podužem postu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tražiš 4g stick vip. Koliko sam vidio ima 1. Oprosti, gore sam pogriješio. Nemam 4g već 3g stick, taj sam platio 70 i njih ima kao blata. 4g su već znatno rjeđi, ali ima i njih nešto.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice