...zanima me dali postoji kakav program koji omogućuje da .iso datoteku konkretno od negdje 8,3 GB raspolovi na 2 jednaka dijela tako da to mogu spržiti na DVD medij....molim pomoć....hitno je!!!!!
"Prepolavljanje" DVD9
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.398
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
File splliter, nesto full jednostavno
File splliter, nesto full jednostavno
možeš dati link????hvala
Moreš jednostavno sa Winrarom -desni klik na iso. - Add to Archive i ispod staviš volume DVD5.
Ili sa HJSplit.
Evo ljencino Kada ga spajas, ne trebas ga imat instaliranog
Moreš jednostavno sa Winrarom -desni klik na iso. - Add to Archive i ispod staviš volume DVD5.
to je još najbolji način. ali bolje staviti da arhive budu manje, nego taman za dvd. ja uvijek stavljam na 300 mb
npr imam image velik 6 gb i on ne može stat na 4.7GB dvd, ali stane na DL DVD koji je puno skuplji pa mi je jeftinije kupit 2 obična dvda i to onda spržit na ta dva. kliknem desnom tipkom miša na taj image i odaberem napravi arhivu (pomoću winrar-a), format arhiva odaberem rar, vrsta kompresije: pohrani (jer je najbrže) i namjestim da mi razdvoji na dijelove po npr 300 MB i kliknem u redu. kad to napravi bude mi recimo 40 rarova koji završavaju sa .part01 do .part40. i onda prvih 20 spržim na 1 dvd, a drugih 20 na drugi. kad mi treba taj image, sve kopiram sa sva 2 dvda u jednu mapu na hddu i odaberem raspakiraj ovdje. i kad mi se raspakira pomoću alcohola ga montiram u virtualni dvd rom i pokrene se autorun...
[izvor]