"Prepolavljanje" DVD9

poruka: 6
|
čitano: 2.398
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
program koji to omogućava

...zanima me dali postoji kakav program koji omogućuje da .iso datoteku konkretno od negdje 8,3 GB raspolovi na 2 jednaka dijela tako da to mogu spržiti na DVD medij....molim pomoć....hitno je!!!!!

the PeRo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
"Prepolavljanje" DVD9

File splliter, nesto full jednostavno

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: "Prepolavljanje" DVD9
Batista kaže...

File splliter, nesto full jednostavno

možeš dati link????hvala Cool

the PeRo
17 godina
"Prepolavljanje" DVD9

Moreš jednostavno sa Winrarom -desni klik na iso. -  Add to Archive i ispod staviš volume DVD5.

Ili sa HJSplit.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 20:06 (Armor).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
"Prepolavljanje" DVD9

Evo ljencino  Belji se Kada ga spajas, ne trebas ga imat instaliranog

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 20:06 (Batista).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: "Prepolavljanje" DVD9
Armor kaže...

Moreš jednostavno sa Winrarom -desni klik na iso. -  Add to Archive i ispod staviš volume DVD5.

to je još najbolji način. ali bolje staviti da arhive budu manje, nego taman za dvd. ja uvijek stavljam na 300 mb

npr imam image velik 6 gb i on ne može stat na 4.7GB dvd, ali stane na DL DVD koji je puno skuplji pa mi je jeftinije kupit 2 obična dvda i to onda spržit na ta dva. kliknem desnom tipkom miša na taj image i odaberem napravi arhivu (pomoću winrar-a), format arhiva odaberem rar, vrsta kompresije: pohrani (jer je najbrže) i namjestim da mi razdvoji na dijelove po npr 300 MB i kliknem u redu. kad to napravi bude mi recimo 40 rarova koji završavaju sa .part01 do .part40. i onda prvih 20 spržim na 1 dvd, a drugih 20 na drugi. kad mi treba taj image, sve kopiram sa sva 2 dvda u jednu mapu na hddu i odaberem raspakiraj ovdje. i kad mi se raspakira pomoću alcohola ga montiram u virtualni dvd rom i pokrene se autorun...

[izvor]

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice