Pojačavanje rezolucije

poruka: 10
|
čitano: 4.472
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pojačavanje rezolucije
pitanje

Zanima me postoji li program koji povećava rezoluciju videa?

Skinuo sam filmove sa youtuba na high rezoluciji ali i dalje se vide kockice. Molim pomoć!

Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Pojačavanje rezolucije

Program može promjeniti rezoluciju videa, ali ćeš zauzvrat dobiti mutniji video. (isto kao i sa slikama)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pojačavanje rezolucije

Većinom svi Video studiji, a možda čak i neki bolji media playeri.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pojačavanje rezolucije
autorov komentar
To je sve lijepo krasno ali kako se zove ime programa??? :-)
17 godina
protjeran
Pojačavanje rezolucije

Evo jedan ali nije besplatan Corel VideoStudio X2.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Nije mi niti važno jeli je besplatan, jer uvjek postoji ono nešto. ;)
17 godina
Pojačavanje rezolucije

Besplatan program zvan SUPER s kojim možeš sve mijenjati i možeš konvertirati u šta hoćeš (birati bitrate zvuka,avi mpg mp3, mijenjati rezoluciju videa...)

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
prihvaćeno rješenje
sub_zero kaže...

Zanima me postoji li program koji povećava rezoluciju videa?

Samim tim sto gledas videozapis razvucen po cijelom ekranu, povecao si mu rezoluciju.

sub_zero kaže...

Skinuo sam filmove sa youtuba na high rezoluciji ali i dalje se vide kockice.

Ti zapravo ne pitas za povecanje rezolucije nego za povecanje detalja. A to je, jasno, nemoguce. Ne moze neki program izmisliti detalje u videu koji nisu kamerom ni bili zabiljezeni (ili koji su unisteni tijekom rekodiranja)! Inace, mozes koristit ffdshow za dekodiranje videa iz FLV i drugih vrsta datoteka - ffdshow ima velike mogucnosti procesiranja, ukljucujuci razne metode smanjivanja "kockica".
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Ok, hvala!
Samo još jedno pitanje jer legalno skidat video spotove neke grupe s torrenta?
I jer će onda rezolucija ipak biti bolja?
lli ju je "izdavač" samo pretvorio u WMP video samo da dobije na MB i da se što više skine?
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Ok, hvala!
Samo još jedno pitanje jer legalno skidat video spotove neke grupe s torrenta?
I jer će onda rezolucija ipak biti bolja?
lli ju je "izdavač" samo pretvorio u WMP video samo da dobije na MB i da se što više skine?
 Za WMP format nisam cuo mozda si mislio na WMV ,pa sad kad gledas onu staru kolko para tolko muzike onda znaci i sto vise MB to bolja kvaliteta video zapisa ALI NIJE NUZNO!
Kada skidas preko torenta nesto pogledaj sto ljudi kazu dole u komentarima dali to stav valja ili je neki fake!
Zatim obrati paznju da imas neki antivirusni program i kad skines fajl skeniraj ga sa svime mogucim jel dosta ljudi namjerno zarazi fajl i napravi da je dost velik oko nekoliko 100 megabajta i onda kad ljudi skinu i pokrenu Buuuum virus i onda se cude kak ej tak veliki virus...
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice