Play Station 2 Emulator

poruka: 6
|
čitano: 2.579
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Play Station 2 Emulator

Pozdrav ekipi :)

Nedavno sam skinio pcsx2 0.9.6,0.9.8,1.0.0 i 1.2.1 i nikako ih lodesiti za igranje. Igra se pokrene al zvuk je usporen,cudan a i slika je dosta spora. Nesto kao veliko trzanje...imam hp laptop, windows 7 ulmtimate edition service pack 1 (build 7601),32-bit

Physical Ram 3576 MB

CPU AMD E1-1500 APU with RADEON(tm) HD Graphic

CPU speed 1.476 ghz (2 logical threads)

Znam da je laptop nikakav pogotovo s integriranom grafickom,al mogao sam igrati sve igrice s psxa na emulatoru nakon muke s postavkama...s obzirom da je ono sve u postavkama meni nepoznat pojam,molio bih nekog iskusnijeg da mi napise najbolje postavke za moj laptop. Znaci igra se pokrene al zvuk,je cudan i spor,a slika trza i takodjer usporena. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Play Station 2 Emulator

mislim da je problem upravo u snazi tvog laptopa, za emulator dvojke treba malo jača mašina

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Play Station 2 Emulator
nex987 kaže...

mislim da je problem upravo u snazi tvog laptopa, za emulator dvojke treba malo jača mašina

Mislis? :/ Da nije krivi directx instaliran mozda...da vidimo oce li se jos itko javit jer se nadam da nije do laptopa... :)

13 godina
neaktivan
Play Station 2 Emulator

ps2 emulator je dosta i bugovit pa nekad ovisi i o igri koju pokušavaš pokrenuti, ja sam npr morao mjenjati postavke za tekken 5 jer sam imao crne linije po ekranu, dok je sve ostalo radilo normalno, probaj smanjiti rezoluciju detalje, možda nešto i proradi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaligula69 kaže...
nex987 kaže...

Mislis? :/ Da nije krivi directx instaliran mozda...da vidimo oce li se jos itko javit jer se nadam da nije do laptopa... :)

Svi simptomi preslabe mašine su tu.

Ako ti ne radi na native ps2 rezoluciji piši kući propalo.

10 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Kaligula69 kaže...
nex987 kaže...

Svi simptomi preslabe mašine su tu.

Ako ti ne radi na native ps2 rezoluciji piši kući propalo.

Mislim da kad iskljucim native,da malo bolje radi...ali jedva se i primjeti. A kada ukljucim,boze sacuvaj. Znaci definitivno je do laptopa...slicne probleme sam imao i na epsxe emulatoru,ali sam uspio nastelati nekako pa sam mislio da mogu tako i na pcsxe2. Steta... :) Morat cu onda opet kupit ps2 i biti miran. 

Hvala svejedno :-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice