Nemogu instalirat XP

poruka: 16
|
čitano: 3.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nemogu instalirat XP

Imam problem,pa bi molio pomoc...Prosli tjedan sam pokusao instalirat windows 7 na PC,i nakon nekog vremena instalacija je stala i tako mirovala vise od pola sata...pa sam odlucio resetirat PC,nazalost =( ... i pokusam opet instalirat i kad trazi disk koji ce formatirat i nakoji ce instalirat Win 7...nece da mi nadje C: disk ... a sad nece ni da pokrene instalaciju...Moze netko pomoc...

Error ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemogu instalirat XP

I ti probaj isto kao i kolega koji se pati sa 7-icom!

AHCI / IDE mod pod kojim radi HDD-u biosu promjeni,pa probaj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nemogu instalirat XP
Kao i kolegi, original ili crack?
17 godina
neaktivan

Gdje da to promjenim? nisam to nikad radio pa bas i neznam...a kompjuteru nikako nemogu nista radit jedino sto se moze kad se ukljcui tek pa stisnes del i onda se otvori ona izbrnik...jedino tu mogu raditi...

Error ;)
17 godina
neaktivan
wrathchild kaže...
Kao i kolegi, original ili crack?

I win 7 je bio crack i xP mi je sad crack cd...al licenciran

Error ;)
15 godina
neaktivan
Cek pa zbog cega mjenjas 7?
17 godina
neaktivan
wrathchild kaže...
Cek pa zbog cega mjenjas 7?

Ne mjenjam ga..nego...imao sam XP i namjeravao instalirati Win 7,medjutim...nakon sto sam ukljucio instalaciju nakon odredjenog vremena stala je i kako sam mislio da nece dalje (jer je vise od pola sata tako mirovalo) resetirao sam pc s namjerom da poksuam opet instalirat...i kad sam ukljucio instalaciju,imas ono gdje treba odabrat na koji disk instalirati Win 7...tu mi nije pronaslo moj disk C: ... i onda sam pokusao opet....instalacija se uopce nije htjela pokrenuti...

Error ;)
16 godina
neaktivan
Nemogu instalirat XP

ubuntu live cd format disk iz njega i onda win isprobano, brzo i učinkovito bez nepotrebnog črčkanja u traženju drugog riješenjaNamigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skull kaže...

Gdje da to promjenim? nisam to nikad radio pa bas i neznam...a kompjuteru nikako nemogu nista radit jedino sto se moze kad se ukljcui tek pa stisnes del i onda se otvori ona izbrnik...jedino tu mogu raditi...

Joooj kako da ti objasnim,kada je to na svakoj maticnoj drugacije,a u biti ista stvar!

Otvori bios,prilikom paljenja,stisnes Del ili F2(mislim),u biti pise ti dole press xxx to enter setup!

Stvarno nemam pojma tocno gdje,ali malo prosvljaj,nema puno i citaj,trazi gdje ti napise IDE,

AHCI,hdd.......ma skuziti ces,samo procitaj i promjeni,u IDE ili AHCI!

Naravno,prilikom izlaska moras sacuvati postavke!

16 godina
neaktivan

uvijek neki problemi s tim piratima   Nevinašce

edit: s obzirom da čovjek ne zna niti što je bios evo ovdje su uputstva za instalaciju windows xp, fino i detaljno objašnjeno, sa slikama!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 14:32 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...
skull kaže...

Joooj kako da ti objasnim,kada je to na svakoj maticnoj drugacije,a u biti ista stvar!

Otvori bios,prilikom paljenja,stisnes Del ili F2(mislim),u biti pise ti dole press xxx to enter setup!

Stvarno nemam pojma tocno gdje,ali malo prosvljaj,nema puno i citaj,trazi gdje ti napise IDE,

AHCI,hdd.......ma skuziti ces,samo procitaj i promjeni,u IDE ili AHCI!

Naravno,prilikom izlaska moras sacuvati postavke!

Evo pokrenuo sam instalaciju opet i sve je dobro...stvar je bila u tome da mi je tipkovnica preko sb-a prikopcana.a ne "ocitava" onda pritiske na bios-u ... pa sam ukljucio u onaj ulaz za tipkovnicu i evo naslo mi je disk C: sad ide instalacija...hvala svima puno...javim vam ako naletim na kakav problem... =)

Error ;)
16 godina
neaktivan
skull kaže...

Evo pokrenuo sam instalaciju opet i sve je dobro...stvar je bila u tome da mi je tipkovnica preko sb-a prikopcana.a ne "ocitava" onda pritiske na bios-u ... pa sam ukljucio u onaj ulaz za tipkovnicu i evo naslo mi je disk C: sad ide instalacija...hvala svima puno...javim vam ako naletim na kakav problem... =)

ajme meni majko mila... daj si pogledaj onaj link s uptutstvima za svaki slučaj.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

uvijek neki problemi s tim piratima  Nevinašce

edit: s obzirom da čovjek ne zna niti što je bios evo ovdje su uputstva za instalaciju windows xp, fino i detaljno objašnjeno, sa slikama!

Vrijedjas me s tim....znam sto je bios...al kad sam prvi put ukljucio instalaciju ocitavalo mi je pritiske...a sad ne..i kako da ja znam da je u tom problem...

Error ;)
15 godina
neaktivan
Nemogu instalirat XP

UFFFF,banalan problem,pocetnicki,UFFFFFF!

Ajd da ne pokrecem novu temu,zanima me jel ima kakva fora,da se to izbjegne?

Da pojasnim!Mogu li se nekako"ukrotiti" USB ili BLUETOOTH tipkovnice,da nam rade

sve tipke prilikom bootanja,naravno ne koristeci onaj jack ili jumper?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Da pojasnim!Mogu li se nekako"ukrotiti" USB ili BLUETOOTH tipkovnice,da nam rade

mislim da u bios seting (kad se ukljuci pc stisnes "del") treba negdje namjestiti...tako nesto da ocitava usb i bluetooth tipkovnice kao i one ukljucene na originalni ulaz za tipkovnicu

Error ;)
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

mando, u biosu treba pronaći opciju "legacy usb" koju treba staviti na auto ili enabled i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 15:11 (robisierra92).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice