Za korisnike Flashgeta

poruka: 8
|
čitano: 1.829
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Za korisnike Flashgeta
pitanje

Već duže vrijeme koristim Flashget 1.9.6.1073 i jako me dobro služi.

No nešto se priča i na wikipediji piše da je aktualna stabilna inačica 3.0 a na službenom siteu je aktualna 2.0 ?? :?

Neznam tko je tu lud a tko normalan, no koja je zapravo stabilna najažurnija inačica??

Isto tako, može li mi netko reći svoja iskustva, jer sam dosad čitao dosta loše stvari o verziji 2.0.

Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Za korisnike Flashgeta

Flashget 2 je stvarno smeće. Moram naći besplatnu alternativu Flashgetu 1.9.6 i do sada mi je najbolji Free Download Manager. Jedino što nema automatski da učita popis linkova nego moram stisnuti shift+ctrl+v ili tako nešto, a FG je prepoznao odmah sadržaj u clipboardu i ponudio da skine cijele liste od 100 fileova.

FG 2 izgleda uopće nema tu opciju. Možeš staviti linklist kao da se mijenja zadnje slovo ili tako nešto, ali to je beskorisno.

17 godina
neaktivan

dvojka sasvim dobro radi i ne blokira download. jos ako se stavi add-on u firefox tzv flashgot nema bolje kombinacije za download manager.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
dark_jackal kaže...

dvojka sasvim dobro radi i ne blokira download. jos ako se stavi add-on u firefox tzv flashgot nema bolje kombinacije za download manager.

Što je bolje u dvojci nego u ovoj verziji koju sad koristim (1.9.6.1073) ?
btw. kad pokušam koristiti u aplikaciji "Check for newest version" kaže mi da imam najnoviju...lol :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 21:45 (ReiKo).
16 godina
neaktivan
dark_jackal kaže...

Koristim 1.9.6.(zadnju) + FlashGot u firefoxu i sve radi ko pjesmica.. ne trebam ništa bolje od toga. Sve uredno skida, a FlashGot se brine za 'detalje' i sitnice, a redovito se ažurira.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Zura kaže...
dark_jackal kaže...

Koristim 1.9.6.(zadnju) + FlashGot u firefoxu i sve radi ko pjesmica.. ne trebam ništa bolje od toga. Sve uredno skida, a FlashGot se brine za 'detalje' i sitnice, a redovito se ažurira.

I ja, no mene ne zanima ako nekom radi 1.9.6. nego jeli se isplati dignuti na novu verziju (2.0 > ).
16 godina
neaktivan

Ovo su komentari korisnika pa malko pročitaj, ako još nisi.. ja ne namjeravam skoro na taj poluproizvod. Što radi dobro, ne mjenjam.

Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 23:34 (Zura).
16 godina

Ne kopčam što se dogodilo. Ili firma ima novog vlasnika, ili je netko puno prepisao program...

Uglavnom, 1.9.6 je super ako nemaš reklama. Ja u firmi ne smijem koristiti nelicenciran sw.

Mislim da je prijelaz na 2.0 downgrade. FG 1.9.6 je za mene najbolji manager ikada. Ja imam RS account i kao što sam ranije pisao ovdje u v2.0 ne vidim opciju da učitam 100 linkova odjednom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice