Ja ti preporucan Aviru Free verziju koja se u zandjoj verziji jako poboljsala ne da je bila prije losa upravo suprotno no nova verzija je odlicna cemu placat za antivirus kad nema potrebe, i Avira Free je na mom kompu!!!
Meni je dobar i obični firewall ugrađen u windowse
Ja ti preporucan Aviru Free verziju koja se u zandjoj verziji jako poboljsala ne da je bila prije losa upravo suprotno no nova verzija je odlicna cemu placat za antivirus kad nema potrebe, i Avira Free je na mom kompu!!!

Već dugo vremena koristim NOD32 ESET i najmanje mi opterećuje sistem i odličan je ...na sve je dosad reagirao promptno i sigurno.
Jedino što uz njega ponekad pokrenem je spyboot .Uz ta dva alata ja sam iznimno zadovoljan.Samo dok radi spyboot u svom izvršnom obliku
Nod ne smije skenirati u isto vrijeme on demand jer ga blokira.Što samo dokazuje da je I NOD i spyboot odličan alat.BitDeffender i drugi su mi samo
pretjerano opteretili sistem i za svaku sitnicu su javljali da je upadica nepozvana...to na kraju zasmeta i iritira.Ok,danas u okružju dual i quad procesora
je možda suvišno govoriti o opterećenju ,ali NOD je gotovo neprimjetan ali efikasan.Recimo ,ja sam s USB -om namjerno surfao i skidao kojekakve gamadi i gluposti
i došao doma ,utaknuo na svoj komp a NOD je odmah regirao i gomile gamadi je eliminirao taj čas..a stick je bio na autoplay----dotad sam mislio da NOD
ništa ne javlja i da mi ne radi dobro ,ali mislim da sam ga dobro provjerio.Firewall od modema mi je isključen jer su dolazili u konflikt.Windows Firewall mi je uključen
i iako mi Winsi javljaju sukob interesa,oba rade zajedno dobro.
A onda kupi Nod ili ti Eset no Avira je jednako efikasna kao i Nod na Xp-u i na Visti pa ces za badave dobit dobru zastitu!!!
firewall od windovsa ti je zivi k....uzmi zonealarm.mozes ga i sa torenata skinuti.avg 8+zonealarm=idealno,a besplatno
firewall od windovsa ti je zivi k....uzmi zonealarm.mozes ga i sa torenata skinuti.avg 8+zonealarm=idealno,a besplatno
1. Znam samo se nebi tako izrazio
2.puplic torrent-i me živciraju i ima svega(mislim svašta podvale i usto pokupiš zarazu), privatni trackeri trebaju invitation code ili čekat određeno vrijeme da daju mogućnost registracije. Poslušao sam rambox-a i uzeo PCTools i super radi više netreba, a što se tiče antivirusa produžio sam nod na još jednu god nikad mi nije zakazao pa vjerojatno neće ni sljedeće goddine.