Kodi Addonsi
- poruka: 3.420
- |
- čitano: 1.840.693
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon odvojio vremena za Kodi add-on, ovaj radi na Kodi 19, treba imati real-debrid racun koji se moze platiti bitcoinima.
Napokon odvojio vremena za Kodi add-on, ovaj radi na Kodi 19, treba imati real-debrid racun koji se moze platiti bitcoinima.
jel radi stream ili torrent? u DE sam pa ne smijem koristiti torrent protokol
radi oboje, mislim da možeš u postavkama ugasit torrente.
Al strašno oružje ovaj Venom, naravno uz RD.. zadnji par godina sam koristia Seren, koji nije loš, al kako piči ovaj Venom što se tiče pretrage, to je neusporedivo.. + još za imdb watchlistu, koju Seren nema.. šteta šta nisam prije naiša na njega
ako imas realdebrid, sve je direct download, pa ti u DE nemoze nitko ništa...znaci i torrent pretvara u direct link, a najcesce su vec skinuti na njihovom serveru pa ti odma pokrece film.... samo nabavi RD i onda taj addon i bit ce super
Stream, Real Debird
Tko ima Revolut može generirati jednokratnu virtualnu karticu i s njom platiti, ne unosi se ime i prezime već samo broj kartice. Nakon plaćanja kartica se automatski briše iz Revoluta.
Da li kome PVR od blue thundera prestao raditi? na Balkan Green-u... probao sam sve liste :X
Edit: Čudno, odjedanput proradile... 3 i 7 portal .. nekužim kako ovo malo radi malo neradi...
Ovo ti je link za portale na dnevnom nivou. Portali imaju 'rok trajanja' , a moguce da imaju i oganicenja za broj korisnika liste. Zato nekd rade, anekad ne. Ja pokupim ovu listu portala, i rucno unwsem u Kodi-PVR-Stalker podsavanja portala. Na dnu stranice imas link za preuzimanje (STBemu Code) txt liste. Sretno!
https://iptvmonster.blogspot.com/2020/12/StbEmu.html
Nije li to uvijek isti izlist listi..... oni mijenjaju datum na stranici ali je naziv datoteke, kada ju skineš, datum iz 2021.god. (29.08.2021.txt) a i na popisu kao da je sve nepromijenjeno?!
Pozdrav svima,
ima li netko savjet gdje gledati UFC nakon što je umro Planet MMA?
Pozdrav svima,
Live ili snimke?
Ako live onda imaš preko LiveTVSerbia addona, odeš na sport IPTV i tamo ima kategorija UFC/MMA...
Nije Kodi addons, već poseban program za gledanje filmova i serija i naravno može se gledati i u Njemačkoj. Radi se o programu Bee tv, po meni najboljem programu osim Kodija. Često izlaze nove verzije programa. Program ima dosta linkova za pojedine filmove i serije. Moja preporuka.
Koji sportski adon trenutno radi na kodi 19.3? Nešto tipa SportHD koji mi je prestao raditi?
Pozdrav svima,
Live ili snimke?
Ako live onda imaš preko LiveTVSerbia addona, odeš na sport IPTV i tamo ima kategorija UFC/MMA...
Mislio sam snimke.
Koji je najbolji FREE addon za filmove strane ? Hvala.
Elementum
jel ima kakav addon za formulu 1?
Što se događa sa livetvserbia ni stranica na netu im ne radi. addon
Zna li tko
Edit: radi radi, malo nešto vremena nije radio addon
Što se preporuča, da radi stabilno, da ima "sve"? Hvala.
Što se preporuča, da radi stabilno, da ima "sve"? Hvala.
a što želiš gledati?
ako ćeš filmove i serije stavi nekakav video addon (oath ili slično) i uzmi si pretplatu na real-debrid.
Koristio sam i ja prije stremio, kodi, cinema hd i sl., ali nakon što sam ovo uštimao, sve ih pobrisao jer mi fkt više ne trebaju.
Da li ima netko da dijeli Syncler ključ uz nadoplatu naravno
Zanima me jesu li one click filmovi na The Crew addonu torrenti ili samo stoje na nekom njihovom serveru. Ili one click filmovi na zadar addonu?
Prije dva dana prestao mi je raditi pvr.Stalker_a32.zip. Ne radi ni na jednom portalu. Zivcho da li možeš nekako popraviti stvari, pa da stalker opet proradi.