Lp, što je sa Titlovi.com add on-om na Stremiu , instalirao sam ga no ne radi mi , a otvara mi opensubtitles ? Jeli taj add on ugasen ili je potrebno nešto uraditi da bi ga aktivirao ? Hvala unaprijed
Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.921.168
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lp, što je sa Titlovi.com add on-om na Stremiu , instalirao sam ga no ne radi mi , a otvara mi opensubtitles ? Jeli taj add on ugasen ili je potrebno nešto uraditi da bi ga aktivirao ? Hvala unaprijed
Mislim da se za titlovi.com moraš logirat na njihovoj stranici pa onda se logiratu apliakciji koju koristiš, tak je u Kodiju. Ne znam za stremio. Probaj ako imaš na stremiu subscene addon ili a4ksubtitles. Meni je subscene glavni sve brzo nađe, a ovaj a4k koristim ako ih nijedan drugi adon ne pronađe jer ovaj pretražuje sve adonove koji imaju titlove (i instalirane i ne instalirane) samo mu treba dugoo vremena nekad. Ovo sve govorim za Kodi, ali mislim da je stremio slična stvar.
eo baš sam testira, radi uredno, samo zapravo neznaš sa kojeg ti addona vuće titlove ako ih imaš više instaliranih.
ja sam ostavia samo Community open subtitles i titlovi.com, sasvim dovljno.
Kako instalirat Elementum na Kodi 19.3?
probao 1.83 all in one i arm verziju, na obje dobijem "Deamon error 13 Permission Denied" i neide dalje, sto sad?
Pozdrav ! Na mobitelu Alcatel 1 S imam instaliran Kodi 18.9 i u njemu instalirane addonse koji rade na toj verziji ,međutim kada napravim instal , nakon nekoliko dana se Kodi sam nadogradi na verziju 19.3 i programi više nerade . Uključio sam obje stavke ; Obavjesti , ali ne instaliraj i drugu stavku : ne instaliraj ništa. , ali on ipak napravi na 19.3. Molim pomoć tko zna kako da ostane na 18.9 verziji , da mogu gledati jer idem u bolnicu pa da se tamo ne zaj..... sa mobom. Unaprijed zahvalan.
nisam
i opet ponovo na 19.3. verziju , što god da uradio ?????
i opet ponovo na 19.3. verziju , što god da uradio ?????
U kodiju isključi automatsko ažuriranje. I u Google Trgovini.

jesam , oba dvoje i nevrjedi.
Da li kome PVR od blue thundera prestao raditi? na Balkan Green-u... probao sam sve liste :X
Edit: Čudno, odjedanput proradile... 3 i 7 portal .. nekužim kako ovo malo radi malo neradi...
napravio sam po tutorijalu pa ću vidjeti za nekoliko dana dali sam dobro napravio ili će biti 19.3. hvala !
Lista im je kvalitete kao i kineske, čak i bolja ali imaju prekide prilikom emitiranja interesantne tekme jer je velika opterećenost na serveru - isti problem imaju i "kineske" liste koje kupiš, neke više neke manje, nakad da nekad ne...
Na računalu kad upalim VPN onda Kodi ne nalazi sadržaje. A kada unutar Kodija iskonfiguriram VPN dobijem error DNS blocking failed.
Isto i na tabletu.
Pokušavam gledati preko green balkan addon.0
Da li kome PVR od blue thundera prestao raditi? na Balkan Green-u... probao sam sve liste :X
Edit: Čudno, odjedanput proradile... 3 i 7 portal .. nekužim kako ovo malo radi malo neradi...
Ovo ti je link za portale na dnevnom nivou. Portali imaju 'rok trajanja' , a moguce da imaju i oganicenja za broj korisnika liste. Zato nekd rade, anekad ne. Ja pokupim ovu listu portala, i rucno unwsem u Kodi-PVR-Stalker podsavanja portala. Na dnu stranice imas link za preuzimanje (STBemu Code) txt liste. Sretno!
https://iptvmonster.blogspot.com/2020/12/StbEmu.html
Napokon odvojio vremena za Kodi add-on, ovaj radi na Kodi 19, treba imati real-debrid racun koji se moze platiti bitcoinima.
Napokon odvojio vremena za Kodi add-on, ovaj radi na Kodi 19, treba imati real-debrid racun koji se moze platiti bitcoinima.
jel radi stream ili torrent? u DE sam pa ne smijem koristiti torrent protokol
radi oboje, mislim da možeš u postavkama ugasit torrente.
Al strašno oružje ovaj Venom, naravno uz RD.. zadnji par godina sam koristia Seren, koji nije loš, al kako piči ovaj Venom što se tiče pretrage, to je neusporedivo.. + još za imdb watchlistu, koju Seren nema.. šteta šta nisam prije naiša na njega
ako imas realdebrid, sve je direct download, pa ti u DE nemoze nitko ništa...znaci i torrent pretvara u direct link, a najcesce su vec skinuti na njihovom serveru pa ti odma pokrece film.... samo nabavi RD i onda taj addon i bit ce super
Stream, Real Debird
Tko ima Revolut može generirati jednokratnu virtualnu karticu i s njom platiti, ne unosi se ime i prezime već samo broj kartice. Nakon plaćanja kartica se automatski briše iz Revoluta.
Ovo ti je link za portale na dnevnom nivou. Portali imaju 'rok trajanja' , a moguce da imaju i oganicenja za broj korisnika liste. Zato nekd rade, anekad ne. Ja pokupim ovu listu portala, i rucno unwsem u Kodi-PVR-Stalker podsavanja portala. Na dnu stranice imas link za preuzimanje (STBemu Code) txt liste. Sretno!
https://iptvmonster.blogspot.com/2020/12/StbEmu.html
Nije li to uvijek isti izlist listi..... oni mijenjaju datum na stranici ali je naziv datoteke, kada ju skineš, datum iz 2021.god. (29.08.2021.txt) a i na popisu kao da je sve nepromijenjeno?!
Pozdrav svima,
ima li netko savjet gdje gledati UFC nakon što je umro Planet MMA?
Pozdrav svima,
ima li netko savjet gdje gledati UFC nakon što je umro Planet MMA?
Live ili snimke?
Ako live onda imaš preko LiveTVSerbia addona, odeš na sport IPTV i tamo ima kategorija UFC/MMA...
Nije Kodi addons, već poseban program za gledanje filmova i serija i naravno može se gledati i u Njemačkoj. Radi se o programu Bee tv, po meni najboljem programu osim Kodija. Često izlaze nove verzije programa. Program ima dosta linkova za pojedine filmove i serije. Moja preporuka.
Koji sportski adon trenutno radi na kodi 19.3? Nešto tipa SportHD koji mi je prestao raditi?