Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.202
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi

jedino što valja na tome uređaju je izgled hehe :D, možeš naći na ebayu i gearbestu i sl. stranicama za takve novce duplo, pa čak bi se usudio reći i troduplo jače uređaje... btw. jel zna netko login podatke za ExYu Tv? naime od kada su ažurirali aplikaciju se ne mogu logirat sa starim login podacima, pa bih bio zahvalan kad bi ih netko podijelio...

Ne znam da li je netko uopće spominjao ovdje da imate Livetv Srbija addon za kodi (praktički ima sve što je imala croatia on demand).. ima hrt 1,2,3,4, nova, rtl 1,2, sportklubove i neke dokumentarne pa pogledajte ima kanala i iz Bosne, Makedonije, Slovenije i naravno iz Srbija pošto je njihov addon :)

15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

sa kodijem sam se susreo tek neki dan a nemam smart tv.koji player uzet a da je razumne cijene?

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

sa kodijem sam se susreo tek neki dan a nemam smart tv.koji player uzet a da je razumne cijene?

imaš mini m8s ii ovdje , napisao sam par rečenica o uređaju par stranica prije, što se mene tiče jedan od boljih što se te cijene tiče.. računaj si na ovu cijenu 39$, još naših 120kn za carinu i poštarinu pa ti sve skupa izađe negdje oko 400kn (i ako se odlučiš za to pazi da naručiš sa uk plugom)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 15:29 (fluj).
15 godina
fluj kaže...
Kill Frenzy kaže...

imaš mini m8s ii ovdje , napisao sam par rečenica o uređaju par stranica prije, što se mene tiče jedan od boljih što se te cijene tiče.. računaj si na ovu cijenu 39$, još naših 120kn za carinu i poštarinu pa ti sve skupa izađe negdje oko 400kn (i ako se odlučiš za to pazi da naručiš sa uk plugom)

hvala ti.a ovaj ovdje?

https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/dodatna-oprema/55070/mxq-pro-android-tv-box-media-player/

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
fluj kaže...
Kill Frenzy kaže...

hvala ti.a ovaj ovdje?

https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/dodatna-oprema/55070/mxq-pro-android-tv-box-media-player/

Nemam iskustva s android boxovima. Moj prijedlog ti je Raspberry PI 3. Ovo ti je iznos sa svim potrebnim dodacima. Dobit ćeš ultimativni HTPC koji radi ko urica. Ako imaš bilo što od dodatne opreme samo makneš i to je to. Mislim da ima web shopova gdje se može jeftinije proći ali ja sam ti zakvačio domaćeg distributera da vidiš okvirno iznos.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

ha gledaj po meni ti je najbolje ako već kupuješ negdi da si kupiš uređaj sa 2gb rama (1gb rama ti zna dovest po tu i tamo sitnog zastajkivanja pri gledanju streamova), te ti predlažem da si kupiš uređaj koji ima barem android 5.0 ili 6.0 jer nova verzija kodia ti neće raditi na 4,4 i starijima...

11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Bog ekipa , koji je trenutno najbolji addons za sport ( sada koristim najviše sportsdevil , ali nisam baš zadovoljan, dosta toga ne otvara).

0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

kodi na kompu preko fusion sourcea radi bez greske ali na payeru kod starog nece.

tj radi ali...kad se film loada,onaj prvi loading, dodje mi do 40% i onda mi izbaci "no stream available".onda pokrenem ponovo isti film i stane na cca 60% i tek iz treceg ili cetvrtog puta pokrene film

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
press kaže...

Bog ekipa , koji je trenutno najbolji addons za sport ( sada koristim najviše sportsdevil , ali nisam baš zadovoljan, dosta toga ne otvara).

Imaš jako dobar addon "PHOENIX" tamo imaš mnošto hd i sd streamova (za hd streamove moraš instalirati acestream). Imaš i addon "PRO SPORT" za američke sportove (nfl, nba, nhl)..

Kill Frenzy kaže...

kodi na kompu preko fusion sourcea radi bez greske ali na payeru kod starog nece.

tj radi ali...kad se film loada,onaj prvi loading, dodje mi do 40% i onda mi izbaci "no stream available".onda pokrenem ponovo isti film i stane na cca 60% i tek iz treceg ili cetvrtog puta pokrene film

Za filmove su ti najbolji addonsi: Exodus, SALTS, SPECTO instaliraš navedene addone i pokrivaju većinu sadržaja koji želiš gledati :)

15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

meni svaki film hoce ici preko exodusa ali tek iz treceg cetvrtog puta a to trajeeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
fluj kaže...
Kill Frenzy kaže...

hvala ti.a ovaj ovdje?

Preskupo ko da prodaju pozlačeno, istu priču ili točnije identičan model ili SoC dobit češ za 350kn.

http://www.bug.hr/forum/topic/digitalna-televizija-dvb-tcs-iptv-hd-3d/android-tv-box-molim-preporuku/226428.aspx?page=5&jumpto=5262968&sort=asc&view=flat

17 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pojavio se novi video add-on Fido i čini se dobar. ima LiveTV , filmove...samo mu za neke funkcije treba Specto- fork

http://bestforkodi.com/guide-install-fido-kodi-addon-repo/

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

imam instaliran kodo osijek ,sve funkcionira odlično jedino kada hoču gledati neki film ,kaže da na titlovi hr nema prijevoda a na njihovoj stranici ima ,u čemu je problemi hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Zna li mozda netko kako izvuci ove liste sa kodija pa da se moze napraviti m3u lista za VLC, odnosno za SSIPTV aplikaciju. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipa novi sam u temi, te trebam par savjeti, pomoći. 

Dakle imam jedan RPI koji mi stoji doma, te bih od njega htio složiti jedan kvalitetan player, sad trenutno sam na njega instalirao LibreELEC i Kodi 16.1 te od Addona Live TV Serbia u kojem imam naše programe ne sve ali većinu imam, te youtube i to je to... 

Sad bih ja da na njemu imam neki addon sa svim mogučim serijama i filmovima te naravno da rade HRV titlovi i recimo neki web browser ako je moguće za neko lite surfanje... 

Dali je to sve moguće sa RPI i Kodijem? 

Hvala na pomoći unaprijed! 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
XBMC(KODI) Addonsi

Danas mi stigao tv box i idem instalirat ovaj Osijek build. Na kompu sam skinuo sve one pluginove ili što već i prebacio na usb. U kodiju mi se pojavi Osijek Wizard, stisnem na njega pa ide download, pa extract i na kraju kad je bilo close nisam stisnuo OK već iskopčao tv box. Ukopčam, pokrenem kodi, odem u add-ons pa video ili programe te odaberem osijek wizard i javlja mi "Osijek Wizard error". 

Radio sam po ovom linku http://ramirboljkovac.wixsite.com/index/single-post/2016/05/24/Kako-instalirati-Osijek-build s tim da sam velim ovo instalirao sa USB-a jer direkt s njega kad sam upisao source nije da se nešt pametno desilo

Vjerojatno sam negdje pogriješio jer nije isti kodi na ovom youtube linku i onaj koji imam instaliran na tv boxu. A ni na kompu mi nije uspjelo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 17:05 (kbenzema).

0 0 hvala 0
11 godina
Koliko znam,trebalo je brisati predinstalirani Kodi i sve što ima veze s njim i onda istalirati ponovno sa Store-a.

Pitaj Ramira na fejsu.
HZV
10 godina
odjavljen
XBMC(KODI) Addonsi

A obrisal sam kodi koji je došao instaliran s njim. Imam neki file explorer na boxu al na njemu ne nudi kak doći do njegovog sistema pa da obrišem gluposti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dakle imam jedan RPI koji mi stoji doma, te bih od njega htio složiti jedan kvalitetan player, sad trenutno sam na njega instalirao LibreELEC i Kodi 16.1 te od Addona Live TV Serbia u kojem imam naše programe ne sve ali većinu imam, te youtube i to je to... 

Sad bih ja da na njemu imam neki addon sa svim mogučim serijama i filmovima te naravno da rade HRV titlovi i recimo neki web browser ako je moguće za neko lite surfanje... 

mislim da bi trebalo bit moguće, mada nemam iskustva sa rpi...

https://www.tvaddons.ag/subtitles-kodi/ - za titlove

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-phoenix-for-xbmc/ - za phoenix

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/ - za exodus

14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Sve to je moguće na Raspberry Pi-u. Kod mene doma sve fercera ko urica. Uz prethodno navedene add-onove instaliraj i SALTS, Spekto i Zen.

15 godina
mario.L_hr kaže...
ERROR1911 kaže...

Sve to je moguće na Raspberry Pi-u. Kod mene doma sve fercera ko urica. Uz prethodno navedene add-onove instaliraj i SALTS, Spekto i Zen.

Dakle dali da ostavim LibreELEC ili stavim nešto drugo??

10 godina
odjavljen
XBMC(KODI) Addonsi

Uspio pokrenut Osijek build nakon kaj sam stavio 16.1 verziju Kodija. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 19:42 (kbenzema).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Libre ili OpenELEC svejedno je. Barem je tako kod mene. Ja sam se zadržao na OpenELEC-u.

11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Bog ekipa , mala pomoć ako može. Imam TV box sa insaliranim Kodijem i sve radi super , jedino SALTS ne radi iako je i on radio . Da li postoji neka caka ili je i on jednostavno prestao radit kao Croatia on demand.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Imam novi tv box(nexbox a95 2/16)  instalirao kodi ali kod serija filmova kod učitavanja providera moram nekoliko puta pokrenuti učitavanje(prvo dođe do 40-tak % pa na 60 i tek onda učita.Na starom slabijem box nije bilo takvih problema.Brzina interneta je dobra,neki savjet!

0 0 hvala 0
15 godina
mario.L_hr kaže...
ERROR1911 kaže...

Libre ili OpenELEC svejedno je. Barem je tako kod mene. Ja sam se zadržao na OpenELEC-u.

Dali postoji šta unutar kodija za pregledavanje WEB-a?

I dali ima još šta za HRV programe osim Live TV Serbia?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 11:28 (ERROR1911).
10 godina
odjavljen
Kupim tv box samo da mogu gledat reala preko kodija i sad dok real igra, apsolutno nis mi ne radi na ovom osijek buildu. Pa jel moguće?!

0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Instaliraj Acestream.Meni je puno bolji za stream-ove nego Osijek ili Mosquito build.

Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 0
11 godina
ja,vrba kaže...

Instaliraj Acestream.Meni je puno bolji za stream-ove nego Osijek ili Mosquito build.

bas sam to htio predloziti acestream bolji za utakmice od kodia

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice