Ispis Fileova

poruka: 4
|
čitano: 2.540
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ispis Fileova

Trebam Pomoc imam puno foldera u my documents sad neznam kak bih mogao isprintati imena  tih foldera na papir. dali postoji neki program ili nacin da to napravim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ispis Fileova
zeroname kaže...

Trebam Pomoc imam puno foldera u my documents sad neznam kak bih mogao isprintati imena  tih foldera na papir. dali postoji neki program ili nacin da to napravim.

Neznam jel ima program za to,ali zašto ne kopiraš sva imena lijepo sve u word i printaš?Najjednostavniji način.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 19:36 (big_guy).
17 godina
neaktivan
Ispis Fileova

Pogledaj ovu temu.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ispis Fileova
zeroname kaže...

Otvori komandi redak (Start > All Programs > Accessories > Command Prompt ili Start > Run > upiši cmd.exe > enter).

Po defaultu ćeš biti u C:/Documents and Settings/Ime

Ukucaj 'cd My Documents', time ćeš ući u My Documents.

Sada ukucaj 'dir > ispis.txt'.

Sada ćeš u My Documents imati .txt datoteku sa ispisom svih foldera u My Documents.

Gornja naredba će samo sadržaj My Documentsa, a ako hoćeš da ti ispiše i sadržaj  foldera u My Documents upiši 'dir/ad/s > ispis.txt'.

EDIT:

Zakasnio sam.

Nisam video ovo gore.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 19:49 (Quark).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice